مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

جسارتا مدل کارت گرافیک رو نگفتید !

پست قبلش گفته بودم، GTX 770

فرشید جان ینی چقدره دقیقا r9 270x??? gtx 760 بهتره؟؟؟

دقیقا دقیقی وجود نداره! چون قرار نیست توی تمام بازیها فاصلشون یکسان باشه و دقیقا ختلافشون به همون اندازه باشه، برخی بازیها تفاوتی وجود نداره و برخی بازیها تفاوت چند فریمی، حتما توی ریاضی و آمار محاسبات میانگین و متوسط بین نتایج مختلف در نمونه های آماری مختلف رو خوندید، این نتیجه گیری کلی هم بر اساس معدل، میانگین یا حتی نرمال سازی نتایج بدست آمده در حداقل 10 یا 15 عنوان بازی مطرح میشه.

در کل تفاوتشون زیاد نیست و میشه همرده نامیدشون. فقط به OC بودن هر مدل توجه کنید، اونی که مدل OC یا اورکلاک باشه 5 تا 10 درصد از مدل معمولی سریعتر خواهد بود و ممکنه مسابقه رو ببره!

gtx 560ti directcu 1gb gddr5
رو کارتونشم نوشته20%cooler
من نگفتم باگ داره یه دلال سخت افزار دسته دوم بهم گفت
یه سال گارانتی داره چند می ارزه

حرف بیخودی زده، یکی از بهترین مدلها بوده و هست.
قیمت دست دوم این مدل رو میشه 600 یا همین حدود ارزیابی کرد

مرسی فرشید جان
1 سوال دیگه
Msi GTX 670 Refrence
چقدر میرزه دست 2؟

حدود 850 یا 900 تومن شاید منصفانه باشه.

این کارت گرافیک قیمت نو و دست دومش تقریبا چقدر در میاد؟! خواهش می کنم هرکی می دونه جواب بده چون برام خیلی مهمه ..
GTX 560 Ti 1gb DDR5 از برند Gainward

این کارت گرافیک قیمت نو و دست دومش تقریبا چقدر در میاد؟! خواهش می کنم هرکی می دونه جواب بده چون برام خیلی مهمه ..
GTX 560 Ti 1gb DDR5 از برند Gainward

همین پست بالایی جواب دادم، شما دقت نکردی.
این کارت نو نداره، دست دومش هم حدود 600 تومن می ارزه.

همین پست بالایی جواب دادم، شما دقت نکردی.
این کارت نو نداره، دست دومش هم حدود 600 تومن می ارزه.
ممنون .. ولی تا جایی که من اطلاع دارم این نوع کارت برندهای مختلفی داره و قیمتاشونم تا حدودی متفاوته ..
می خواستم قیمت تقریبیش رو بدونم که فهمیدم ..
بازم ممنون.

ممنون .. ولی تا جایی که من اطلاع دارم این نوع کارت برندهای مختلفی داره و قیمتاشونم تا حدودی متفاوته ..
می خواستم قیمت تقریبیش رو بدونم که فهمیدم ..
بازم ممنون.

اگه جنس بازار و آکبند باشه، بله، قیمتها متفاوت هست
ولی وقتی جنسی دیگه تولید نمیشه و نو هم نداره دیگه تفاوت زیاد نیست، توی 560 ها هم فقط مدل Refrence باشه کمی ارزونتر قیمتگذاری میشه و مثل مدل ASUS و کارت شما باشه کمی بالاتر، دیگه اینجا برندش خیلی تفاوت ایجاد نمیکنه.

پست قبلش گفته بودم، GTX 770
فرشید خان خیلی خیلی ممنون از پاسختون.به نظرتون این مدل کاراییش نسبت به قیمتش مناسبه؟و تا چند سال آینده به خوبی جوابگو خواهد بود؟
میشه زحمت بکشید یک مدل دقیق و مارک شرکت سازنده رو بگید که من فردا به فروشنده همون رو سفارش بدم؟لطفا با مشخصات دقیق بگید که همون جمله ی شما رو بگم و احتیاج نباشه در موردش تحقیق کنم
در ضمن اگه امکانش بود قیمت مدل مورد نظرتون رو هم بگید رو هم بگید
خیلی خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
قیمت کارت های 290 و 290x فعلا به دلیل سفارشات بسیار بالا در امریکا که عمدتا توسط کسایی که شرکت های اجاره سرور دارن بالا رفته! کارتی که 400 دلار بود به 540 دلار رسیده! در حال حاضر فکر نکنم بشه با قیمت رقابتی با مدل انویدا بشه اونو خرید! البته امیدوارم به زودی کاهش پیدا کنن. متاسفانه amd توانایی تولید زیاد در حدی که الان بتونه جواب تقاضای بازار رو بده نداره.

فرشید خان خیلی خیلی ممنون از پاسختون.به نظرتون این مدل کاراییش نسبت به قیمتش مناسبه؟و تا چند سال آینده به خوبی جوابگو خواهد بود؟
میشه زحمت بکشید یک مدل دقیق و مارک شرکت سازنده رو بگید که من فردا به فروشنده همون رو سفارش بدم؟لطفا با مشخصات دقیق بگید که همون جمله ی شما رو بگم و احتیاج نباشه در موردش تحقیق کنم
در ضمن اگه امکانش بود قیمت مدل مورد نظرتون رو هم بگید رو هم بگید
خیلی خیلی ممنون

بله که مناسب هست،

تا دو سال اگر نگیم با تنظیمات Ultra ، با تنظیمات High باید بیشتر بازیها رو پشتیبانی کنه
می تونی از مدلهای ASUS GTX 770 DCU II یا MSI GTX 770 Twin Frozr /GAMING یکی رو که موجوده انتخاب کنی و بخری.

salam...system man
cpu cor i5 2.5k
4gig ram
power550 real
5560 ati

yek cart geraphic ati va nvidia(badam miad) loftan ta 800 toman agar javab midahad morafy befarmaaid

ba tashakor

می تونی کارت AMD R9 270X یا NVIDIA GTX 660Ti رو در نظر داشته باشی
با 900 تومن می تونی ASUS GTX 760 رو بگیری که شدیدا توصیه میشه.

بله که مناسب هست،

تا دو سال اگر نگیم با تنظیمات Ultra ، با تنظیمات High باید بیشتر بازیها رو پشتیبانی کنه
می تونی از مدلهای ASUS GTX 770 DCU II یا MSI GTX 770 Twin Frozr /GAMING یکی رو که موجوده انتخاب کنی و بخری.

قیمتش رو نگفتید و تفاوت این
DCU II و Twin Frozr /GAMING در چیه ؟ و آیا هر دو SLi دارند؟
فک کنم سوالی که پرسیدم رو باید اینطور بسط می دادم:
به نظرتون تو رنج قیمتی 1200 تا 1600 بهترین انتخاب همیناییه که گفتید ؟
معذرت که انقد سوال می پرسم
آخه خیلی وقت پیش میاد که تفاوت 2 تا کارت از نظر قیمتی 200 تومنه اما وقتی تو بازی بررسی میشه می بینی به طور میانگین 4-5 فریم تفاوت دارن . منظور من هم از نسبت بین راندمان و کارایی این بود
بازم معذرت و ممنون از پاسختون

آخرین ویرایش:
قیمتش رو نگفتید
سوالی که پرسیدم رو باید اینطور بسط می دادم فک کنم:
آخه خیلی وقت پیش میاد که تفاوت 2 تا کارت از نظر قیمتی 200 تومنه اما وقتی تو بازی بررسی میشه می بینی به طور میانگین 4-5 فریم تفاوت دارن . منظور من هم از نسبت بین راندمان و کارایی این بود
به نظر من دور ریختن پوله من یه gtx 680 twin frozr خریدم سه ماه پیش 1400 تازه اون موقع آکش بود 1800 توی بهترین تنظیمات توی اساسین افت فریم داشت و باید کمی تنظیمات رو پایین میاوردم بعد سه ماهی هم که خریدم بدجور خورد تو سرش و مجبور شدم 1100 بفروشم تا بیشتر ضرر نکنم.به خاطر 2 یا حتی 10 فریم بالاتر ارزش نداره اینقدر پول گرافیک بدی یه gtx 760 معمولی الان حدود 850 تومانه با گرافیک بسیار بالا اکثر بازی ها رو فریم خوب میده و به نظرم بهترین انتخاب هست . بازم به نظر خودت بستگی داره اگه از لحاظ مالی دستت بازه یه 780ti بگیر خودتو راحت کن .

قیمتش رو نگفتید و تفاوت این
DCU II و Twin Frozr /GAMING در چیه ؟ و آیا هر دو SLi دارند؟
فک کنم سوالی که پرسیدم رو باید اینطور بسط می دادم:

تمام کارتهای این مدلی از هر سازنده ای باشند باید SLI ساپورت باشن، این دیگه به خود تراشه مربوط هست، نه به کارت و مدلش.
بهترین کارت هم توی اون رده قیمتی همون GTX 770 هست و مدل بالاترش که 780 میشه پایه ی قیمت 2 تومنی داره، بنابراین فعلا انتخاب دیگه ای نیست.

شما هر جور سوالت رو بپیچونی جوابت همین میشه، چون ما با در نظر گرفتن همه ی جوانب از همون اول یه مدل رو توصیه می کنیم.

به نظر من دور ریختن پوله من یه gtx 680 twin frozr خریدم سه ماه پیش 1400 تازه اون موقع آکش بود 1800 توی بهترین تنظیمات توی اساسین افت فریم داشت و باید کمی تنظیمات رو پایین میاوردم بعد سه ماهی هم که خریدم بدجور خورد تو سرش و مجبور شدم 1100 بفروشم تا بیشتر ضرر نکنم.به خاطر 2 یا حتی 10 فریم بالاتر ارزش نداره اینقدر پول گرافیک بدی یه gtx 760 معمولی الان حدود 850 تومانه با گرافیک بسیار بالا اکثر بازی ها رو فریم خوب میده و به نظرم بهترین انتخاب هست . بازم به نظر خودت بستگی داره اگه از لحاظ مالی دستت بازه یه 780ti بگیر خودتو راحت کن .

شما که به فکر خرید و فروش و ضرر نکردن هستی دیگه اصلا نباید سرغ مدل High End می رفتی و باید به یه مدل معمولی قناعت می کردی، هر چند که همیشه چنین مدلهایی افت قیمت زیادی خواهند داشت اما راندمانشون روی توی نسل بعدی که 18 ماه می کشه هم نمیشه با نصف قیمت بدست آورد.

اگر هم توی AC4 افت فریم داشتی باید کارت 680 دوم رو می گرفتی مثل من SLI می کردی! نه اینکه همون رو هم بفروشی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or