مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نه، همینطوری بی دلیله!
اما کارتای AMD معمولا توی Scale شدن با سایز مانیتورها یا TV های رزولوشن بالا خوب عمل نمی کنن
هنوزم بی دلیله
دلیلی نگفتی برای حرفی که زدی
ویدئو یا گیم صحبت رزولوشن مطرح کردی و این چیزی که به فارسی اینجا نوشتی در همین مورده چیز دیگه ای نمیبینم

با سلام واسه کار فتوشاپ گرافیک معرفی کنید با تشکر .......................................

در پیام خصوصی گفته شد.

هنوزم بی دلیله
دلیلی نگفتی برای حرفی که زدی
ویدئو یا گیم صحبت رزولوشن مطرح کردی و این چیزی که به فارسی اینجا نوشتی در همین مورده چیز دیگه ای نمیبینم

اگر اطمینان نداری قبول نکن، مجبور که نیستید.
برخی مشکلات تجربی هستن و صرفا جهت آگاهی، اگر مشکل جدی بود یا غیر قابل حل شدن بود همون کارت رو بهتون توصیه نمی کردم!

درود

فرشید گرامی یکی از سایتها
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5 با قیمت مناسب آورده روی سیستم من که در امضام هست جواب میده

و کارت 280 رو چند بدم بده مناسب هست تمیز هست با کارتن و سایر متعلقات

اگر اطمینان نداری قبول نکن، مجبور که نیستید.
برخی مشکلات تجربی هستن و صرفا جهت آگاهی، اگر مشکل جدی بود یا غیر قابل حل شدن بود همون کارت رو بهتون توصیه نمی کردم!

دلخور نشو من میخوام با استدلال باشه چون هزینه کمی بابتش نمیدم متاسفانه روی asuse gtx 560ti ضرر کردم خیلی مضخرف بود نمیخوام دوباره گرفتار این داستانا بشم
290 قیمتش بالاست پشیمون شدم الان به دو انتخاب نهایی رسیدم
بین اینا خودت کدومو ترجیح میدی
59882329185046541265.jpg

درود

فرشید گرامی یکی از سایتها
ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5 با قیمت مناسب آورده روی سیستم من که در امضام هست جواب میده

و کارت 280 رو چند بدم بده مناسب هست تمیز هست با کارتن و سایر متعلقات
بله، خیلی وقته اون کارت اومده و واقعا هم ارزش خرید داره
روی سیستم شما هم جواب میده اما نه با تمام توان؛ برخی بازیهای جدید پردازنده ی شما گلوگاه خواهد شد، بدترینش هم AC4 که پردازنده ی قوی لازم داره. پاور شما هم باید جوابگو باشه( چون 280 داشتید و مصرفش از اون بیشتر نیست احتمال زیاد پاور جوابگو هست)

کارت خودت رو هم سخت بشه قیمتگذاری کرد، شاید 150 تومن.

دلخور نشو من میخوام با استدلال باشه چون هزینه کمی بابتش نمیدم متاسفانه روی asuse gtx 560ti ضرر کردم خیلی مضخرف بود نمیخوام دوباره گرفتار این داستانا بشم
290 قیمتش بالاست پشیمون شدم الان به دو انتخاب نهایی رسیدم
بین اینا خودت کدومو ترجیح میدی
59882329185046541265.jpg

کارت 560Ti یکی از بهترین مدلهای زمان خودش بود و الان هم هست، از چه زاویه ای می گید مضخرف بوده نمی دونم، در اینصورت بهتره به توصیه های من هم عمل نکنید که ضرر می کنید!
بین اون دوتا هم مشخصه که 760 کمی سریعتر هست و انتخاب برتر،

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
مشخصات سیستم من از این قراره :
CPU : i3 2100 3.1GHz
RAM 2*2GIG 1333
power : ENERMAX 450 w ENP450AGT
Motherboard : Asus P8H61/USB3
در حال حاظر خودم یه کارت 7750 Msi GDDR5دارم اما دیگه از بس تو بازی black flag تنظیمات رو دستکاری کردم که بتونم بازی رو روی Full HD بازی کنم اعصابم به هم ریخت!
حالا می خوام با به همچین سخت افزاری کارت گرافیکم رو عوض کنم و بهترین کارت گرافیک رو برای اجرای FULL HD بخرم و 3D و 4K اصلا برام مهم نیست
به نظر شما بهترین کارت برای این سیستم چی می تونه باشه که بتونه حداقل تا 2-3 سال آینده جوابگوی بازی های روز باشه؟

آخرین ویرایش:
ASUS GTX 670 DirectCU II TOP
دسته 2 این کارت چقدر میرزه؟
2 سال گارانتی داره

یک میلیون.

سلام دوستان
مشخصات سیستم من از این قراره :
CPU : i3 2100 3.1GHz
RAM 2*2GIG 1333
power : ENERMAX 450 w ENP450AGT
Motherboard : Asus P8H61/USB3
در حال حاظر خودم یه کارت 7750 Msi GDDR5دارم اما دیگه از بس تو بازی black flag تنظیمات رو دستکاری کردم که بتونم بازی رو روی Full HD بازی کنم اعصابم به هم ریخت!
حالا می خوام با به همچین سخت افزاری کارت گرافیکم رو عوض کنم و بهترین کارت گرافیک رو برای اجرای FULL HD بخرم و 3D و 4K اصلا برام مهم نیست
به نظر شما بهترین کارت برای این سیستم چی می تونه باشه که بتونه حداقل تا 2-3 سال آینده جوابگوی بازی های روز باشه؟

کارت گرافیک فعلی شما از همون اول هم برای بازی ضعیف بوده و الان هم حرفی برای گفتن نداره
مشکل اینه که بقیه ی قطعات شما مثل پردازنده، رم و پاور هم ضعیفن و باید ارتقا داده بشن، وگرنه سریعترین گرافیک امروزی هم روی سیستم شما فقط تا 50 یا 60 درصد پاسخگو خواهد بود، همون بازی AC4 فشار زیادی روی پردازنده میزاره و با یه پردازنده ی ضعیف راندمان پایینی میده.

کارت GTX 770 و بالاتر توصیه ممیشه، البته روی پاور شما کار نخواهد کرد.

خیلی ممنون از پاسختون
خب به نظرتون تا قبل از ارتقائ کلی سیستم ، بهترین انتخاب برای این سخت افزاری که من دارم چی می تونه باشه ؟ بازم می گم رزولشن بالای 1920 اصلا برام مهم نیست

کارت من با اینکه اسوس هست و گارانتی سازگار ارقام اما مدل خاصیه که فقط یک فن داره حالا نمیدونم به این دلیله یا خیر اما دمای کارت به شدت بالا میره طوری که اگه سیستم زیاد روشن باشه هنگ میکنه تو بازی هم بیشتر از 10 دقیقه دوم نمیاره گارانتی هم هیچ مهم نبود چند جا هم خواستم ردش کنم گفتن این مدل باگ داره این مدل کارت منو خیلی در گیر خودش کرد و وقتمو گرفت از این زاویه گفتم مضخرفه

کارت من با اینکه اسوس هست و گارانتی سازگار ارقام اما مدل خاصیه که فقط یک فن داره حالا نمیدونم به این دلیله یا خیر اما دمای کارت به شدت بالا میره طوری که اگه سیستم زیاد روشن باشه هنگ میکنه تو بازی هم بیشتر از 10 دقیقه دوم نمیاره گارانتی هم هیچ مهم نبود چند جا هم خواستم ردش کنم گفتن این مدل باگ داره این مدل کارت منو خیلی در گیر خودش کرد و وقتمو گرفت از این زاویه گفتم مضخرفه

یه تجربه من به شما و دوستان می گم هر کسی هر شرکتی توی یه زمینه مهارت داره به طور مثال: گوشی سامسونگ tv پاناسونیک(مخصوصا پلازما) موس گیم razer مادربرد asus کارت گرافیک msi پاور cooler master کولر thermalright روتر asus

متاسفانه تو ایران فقط می گن asus یا فلان برند یا دیگه بدتر جنس ژاپنی فلان ماشین مال تویوتا ژاپنیه پس حتما از برند کره ای بهتره

بهترین کار خوندن و مطالعه کردن نقدهای هر چیزی که می خواید رو بخونید مسلما منتقدها که اقلام مختلف زیر دستشون هست از شما خیلی بهتر راجب اون جنس اطلاعات دارن خیلی وقت ها یه شرکت درپیت یه جنسش(جنس زیر شاخه تکی) خیلی عالی از اب درمیاد یا برعکس باید اینو بدونیم که هنوز خیلی خیلی خیلی چیزا ها رو در دنیا نمی دونم خیلی به اطلاعات ناقص خودمون اکتفا نکنیم

خیلی ممنون از پاسختون
خب به نظرتون تا قبل از ارتقائ کلی سیستم ، بهترین انتخاب برای این سخت افزاری که من دارم چی می تونه باشه ؟ بازم می گم رزولشن بالای 1920 اصلا برام مهم نیست

کارت گرافیک به همراه پاور 600 وات،
با فرض اینکه فعلا نیمی از قدرتش رو توی بازیها خواهی داشت که البته بسیار بالاتراز راندمان کارت فعلی شما خواهد بود.

کسی توی ایران مانیتور رزولوشن بالای 1920 نداره که ما بخوایم اون گروه رو بطور پیش فرض در مشاوره هامون در نظر داشته باشیم، مگر اینکه خود کاربر بگه.

ASUS GTX 670 DirectCU II TOP
Msi GTX 670 Refrence
Sli میشه؟
پاور چند میخواد؟
اینم مال منه:
rAM 16
cPU COREI7
ssd 120
hard 1 tra
gtx 670

بله که میشه.
پاور 750 وات یا بالاتر لازم داره.

تک فن که می گید احتمالا مدل رفرنس هست و دقیقا برد و خنک کننده ی مرجع خود NVIDIA یا AMD رو داره، بنابراین مشکل حرارتش هم از ایسوس نیست
حالا کدوم مدل هست دقیقا که می گن باگ داره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or