مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان قیمت gtx 780 ti چنده؟؟؟البته به تومن ...راستش من یک سه میلیون کنار گذاشتم که گرافیک بخرم یه بنده خدایی قیمت 780 بهم داد 2600 ولی مطمئن نبود که ti هست یا نه .حالا اگه شماها اطلاعاتی دارین خوشحال میشیم یک راهنماییم بکنید

سیستمم الانم cpu fx 8120 amd 8 core

ram 8 gb 1600

main msi

سلام
چجوری میشه فهمید کدوم قطعه گلوگاه میشه برای سیستم ؟؟؟؟ الان سیستمم اینه intel Pentium dual core E5700 3.0GH و ram 4G ddr2 bus 800 الان با پایین اومدن قیمت گرافیک نظرم رفته رو 7770 یا 7790 ولی نمیدونم گلوگاه ایجاد میشه یا نه ؟؟؟ اینم بگم که score سیستم من اینجوریه ( با گرافیک فعلیم یعنی geforce 8600 GT)
System Score 4.8 _ Memory Score 6.4 _ Cpu Score 6.4 _ VideoEncode Score 6.4
Graphics Score 4.8 _ Dx9Sub Score 4.8 _ Gaming Score 4.8 _ Disk Score 5.9
خوب بهترین حالتش اینه که تست و بررسی های موجود تو نت خونده بشه ولی خوب به تجربه شخص هم مربوط میشه !
برای این قطعات به شرط داشتن Power مناسب ، CPU برای کارتای مد نظر محدودیت ایجاد میکنه و شاید تا 30 %35 از کارایی کارتی مثل 7790 دیده نشه حالا اگه وضعیت Power هم مناسب نباشه قبل از اینکه بخواد کاراییش رو نشون بده احتمال مرخص شدنش زیاده.
دوستان قیمت gtx 780 ti چنده؟؟؟البته به تومن ...راستش من یک سه میلیون کنار گذاشتم که گرافیک بخرم یه بنده خدایی قیمت 780 بهم داد 2600 ولی مطمئن نبود که ti هست یا نه .حالا اگه شماها اطلاعاتی دارین خوشحال میشیم یک راهنماییم بکنید

سیستمم الانم cpu fx 8120 amd 8 core

ram 8 gb 1600

main msi
GTX780 Ti فعلا موجود نیست (2 هفته ی پیش یه تعداد وارد شد ولی درجا فروش رفت) یا حداقل من ندیدم در کل بسته به برند و مدل بین 2,900 تا 3,500 متغیره.
اون 2,600 هم به احتمال زیاد باید GTX780 باشه نه 780Ti.
CPU هم بدرد این کارتا نمیخوره و افت کارایی محسوسی ایجاد میکنه !
دوستان یه سوال برای یکی از فامیلام میخوام قیمت gtx 780 ti چنده الان؟؟؟
تو همین پست توضیح دادم.

آخرین ویرایش:
GTX780 Ti فعلا موجود نیست (2 هفته ی پیش یه تعداد وارد شد ولی درجا فروش رفت) یا حداقل من ندیدم در کل بسته به برند و مدل بین 2,900 تا 3,500 متغیره.
من قیمت گرفتم نمیدونم از رو کجا قیمت دادین یکمی فضایین البته در حال حاضر :
ASUS - GeForce GTX780 TI حدود 2,870,000
ASUS - GeForce GTX 780 حدود 2,450,000

با سلام
دوستان مادربرد من giga ep43-ds3l هست میخوام بدون تغییر دادن مادربرد کارت گرافیکم رو ارتقا بدم الان یه 9600 جی تی گیگا روش نصب هست که مدل اور کلاک کارخونه ای هست و انصافاً تا حالا اکثر بازی های روز رو اجرا کرده ولی با توجه به نیاز بازی های جدید به DX11 میخوام کارت رو ارتقا بدم...
من نظرم رو EVGA 550 Ti و SAPHAHIR 6790 هست میخوام بدونم نظر شما چیه و تا 400 تومن چه کارت(کارکرده ای) میتونه مناسب باشه و جداقل پاور مناسب واسه کارت پیشنهادی چقدر باید باشه؟
سوال دومم اینه که میشه رو این مادربورد که pci e.2 هست از کارت های pci e.3 استفاده کرد؟
در ضمن الان از پردازنده 5200 دو هسته ای دارم استفاده میکنم ولی قصد دارم یه q9400 چهارهسته ای بگیرم، نظر شما در این رابطه چیه؟
نکته:چون کلاً تا 800-850 میتونم هزینه کنم مجبورم با همین مادر بورد و قطعات کارکرده سیستم رو به شرایط ایده ال نزدیک کنم
هدف: اجرای بازی های روز با رزولوشن HD به صورت نرمال(رو به بالا/:))

آخرین ویرایش:
.

CPU هم بدرد این کارتا نمیخوره و افت کارایی محسوسی ایجاد میکنه !

یعنی چقدر تاثیر میزاره؟؟
من میخوام 780 بگیرم اگه مطمئن هستی من برم یه فکر دیگه بکنم....من فقط واسه بازی میخوامش :)

شما از کجا قیمت گرفتی؟!
قیمتای ما قیمت بازار بورس تهران هست. بقیه یا موجودی ندارن یا تخمینی اعلام می کنن.

با سلام
دوستان مادربرد من giga ep43-ds3l هست میخوام بدون تغییر دادن مادربرد کارت گرافیکم رو ارتقا بدم الان یه 9600 جی تی گیگا روش نصب هست که مدل اور کلاک کارخونه ای هست و انصافاً تا حالا اکثر بازی های روز رو اجرا کرده ولی با توجه به نیاز بازی های جدید به DX11 میخوام کارت رو ارتقا بدم...
من نظرم رو EVGA 550 Ti و SAPHAHIR 6790 هست میخوام بدونم نظر شما چیه و تا 400 تومن چه کارت(کارکرده ای) میتونه مناسب باشه و جداقل پاور مناسب واسه کارت پیشنهادی چقدر باید باشه؟
سوال دومم اینه که میشه رو این مادربورد که pci e.2 هست از کارت های pci e.3 استفاده کرد؟
در ضمن الان از پردازنده 5200 دو هسته ای دارم استفاده میکنم ولی قصد دارم یه q9400 چهارهسته ای بگیرم، نظر شما در این رابطه چیه؟
نکته:چون کلاً تا 800-850 میتونم هزینه کنم مجبورم با همین مادر بورد و قطعات کارکرده سیستم رو به شرایط ایده ال نزدیک کنم
هدف: اجرای بازی های روز با رزولوشن HD به صورت نرمال(رو به بالا/:))

الان GTX 650 معمولی حدود 400 تومن هست از برند Inno3d
پاور هم یه 530 وات کفایت می کنه اما یه 600 وات توصیه میشه،
بابت سازگاری با استاندارد قدیمی هم مشکلی نیست

در مورد q9400 هم توصیه نمیشه! دیگه اون مادربرد اصلا و ابدا ارزش هزینه کردن نداره، بخری هم بعدا متوجه میشی که باز هم بعضی بازیها کم میاره اون پردازنده، هر چند که گرافیکت هم چیز بالایی نیست، برای رزولوشن HD هم زیاد توقعی نداشته باش، ضعیف هست.

سلام میخواستم بدونم این کارت گرافیک خوبه یا نه
Palit GeForce GT430 700MHz GPU 1GB GDDR3

خیر، برای بازی مناسب نیست.

شما آدرس/تلفن جایی که 780 رو 2,450 میده به من بگو من فردا صبح 5 تا نقدا ازش خریدارم !
قیمت Ti هم که گذاشتی با قیمت اعلامی 30 تومن اختلاف داره (حالا کاری به جزئیات نداریم) حالا اگه به این اختلاف میگن فضائی ، دیگه این مشکل ما نیست !
در آخر اگر 780Ti با برد ASUS قیمتش شده 2,900 قرار نیست برندای دیگه هم همین قیمت رو داشته باشن لطفا پست رو با دقت بخون بعد نقل قول کن من گفتم بسته به برند و مدل بین 2.9 تا 3.5 قیمت داره !

- - -ویرایش - - -

یعنی چقدر تاثیر میزاره؟؟
من میخوام 780 بگیرم اگه مطمئن هستی من برم یه فکر دیگه بکنم....من فقط واسه بازی میخوامش :)
بسته به شرایط شاید تا 15 %20 از کارایی 780 دیده نشه البته مدل یا خروجی دقیق Power مشخص نیست در صورت کافی نبودن افت کارایی بیشتر هم میشه !
این سری کارتا هم ذاتا برای بازی ساخته شدن برای اطمینان هم باید بری سایت های تست و بررسی رو مرور کنی.

الان GTX 650 معمولی حدود 400 تومن هست از برند Inno3d
پاور هم یه 530 وات کفایت می کنه اما یه 600 وات توصیه میشه،
بابت سازگاری با استاندارد قدیمی هم مشکلی نیست

در مورد q9400 هم توصیه نمیشه! دیگه اون مادربرد اصلا و ابدا ارزش هزینه کردن نداره، بخری هم بعدا متوجه میشی که باز هم بعضی بازیها کم میاره اون پردازنده، هر چند که گرافیکت هم چیز بالایی نیست، برای رزولوشن HD هم زیاد توقعی نداشته باش، ضعیف هست.
ممنون بابت اینکه پاسخگو بودید...
به نظر شما 5200 خیلی ضعیف نیست؟
میدونم به نسبت نسل جدید ضعیف تر هست ولی در مقایسه با پردازنده فعلیم 9400 یا مدل های دیگه چهار هسته ای تو این رنج چی رو پیشنهاد میکنید...؟
من میخوام بازی های جدید رو بدون لگ و افت فریم محسوس اجرا کنم

من واقعا نمیفهمم دلیل این سوال ها چی میتونه باشه! اگه میخوای بخری بگو بودجه چقدر داری بهت پیشتهاد بدن، سوالات اینجوری رو میتونی توی تاپیک های دیگه بپرسی برادر، اینجا مشاوره برای خرید کارت گرافیک هست نه اطلاعات عمومی.
واقعا الان هر چی فکر کردم دلیل عصبانی شدن شما رو نفهمیدم !!!
دلیلم از پرسیدن این سوال این بود که کارتای AMD معمولا از نظر قیمت بهتر هستن میخواستم ببینم هم رده قدرت با GTX 650 چه کارتی توی AMD پیدا میشه تا ببینم قیمتاش چطوریه نه اینکه اطلاعات عمومیم رو افزایش بدم :|

سلام دوستان
من سیستم رو پارسال تابستون بستم.
msi 970a g-46
cpu 6 هسته 4.1----16 گیگ رم
من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم تا سقف 450 و بهترین مدلش رو میخوام.با تشکر
در ضمن یه گیگ یا دو گیگ بودنش فرق داره؟
در ضمن صداش هم کم باشه چون به حد کافی کیس صدا میده.
با تشکر

شما از کجا قیمت گرفتی؟!
قیمتای ما قیمت بازار بورس تهران هست. بقیه یا موجودی ندارن یا تخمینی اعلام می کنن.
من از یه فروش گاه اینترنتی قیمت گرفتم قیمتاش هم خیلی به روزه هر روز آپ میشه با توجه به خریداشون :|

شما آدرس/تلفن جایی که 780 رو 2,450 میده به من بگو من فردا صبح 5 تا نقدا ازش خریدارم !
قیمت Ti هم که گذاشتی با قیمت اعلامی 30 تومن اختلاف داره (حالا کاری به جزئیات نداریم) حالا اگه به این اختلاف میگن فضائی ، دیگه این مشکل ما نیست !
در آخر اگر 780Ti با برد ASUS قیمتش شده 2,900 قرار نیست برندای دیگه هم همین قیمت رو داشته باشن لطفا پست رو با دقت بخون بعد نقل قول کن من گفتم بسته به برند و مدل بین 2.9 تا 3.5 قیمت داره !
^^^^من منظورم 780 بود 200 لار از TI ارزون تره به خاطر همین گفتم فضایی بعدم گقتم یکمی فضایی :|

- - -ویرایش - - -

واقعا الان هر چی فکر کردم دلیل عصبانی شدن شما رو نفهمیدم !!!
دلیلم از پرسیدن این سوال این بود که کارتای AMD معمولا از نظر قیمت بهتر هستن میخواستم ببینم هم رده قدرت با GTX 650 چه کارتی توی AMD پیدا میشه تا ببینم قیمتاش چطوریه نه اینکه اطلاعات عمومیم رو افزایش بدم :|
ایشون به دلیل سوال پرسیدن پی در پی یکی از دوستان (نمیخوام اسم ببرم :d) در مورد قدرت کارت گرافیکا یکم کلافه شده بودن فکر کردن شما هم میخواین سوال پیچ کنین به خاطر همین یکم تند رفتار کردن به هر حال باید یکم حق بدید مراجعه کننده زیاد داره این تاپیک :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or