K I 1 1 E R
ناظم انجمن
من چند صفحه ی پیش یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد حالا دوباره میپرسم خبری از انتشا GTX 760 Ti نشد ؟ بازم میگم منظورم تاریخ انتشارشه ...
770 رفرنس و غیر رفرنس اکثر بازی ها رو رو الترا 60 فرم میده بعضی رو هم زیر 60 ولی نه زیر 30 در کل کارت قویه از MSI و GIGA و ASUS هر کدوم رو خریدی خریدی ...دوستان این کارت گرافیک خوبه واسه بازی های سنگین MSI GTX 770 ؟ و این چه طوره
Gigabyte GTX 770 OC WindForce 3X 4GB
یکم افزایش بودجه دادم تصمیم گرفتم 780 رو بگیرم بعد 780 با سی پی یو کورای 7 خوبه770 رفرنس و غیر رفرنس اکثر بازی ها رو رو الترا 60 فرم میده بعضی رو هم زیر 60 ولی نه زیر 30 در کل کارت قویه از MSI و GIGA و ASUS هر کدوم رو خریدی خریدی ...
من چند صفحه ی پیش یه سوال پرسیدم کسی جواب نداد حالا دوباره میپرسم خبری از انتشا GTX 760 Ti نشد ؟ بازم میگم منظورم تاریخ انتشارشه ...
دوستان این کارت گرافیک خوبه واسه بازی های سنگین MSI GTX 770 ؟ و این چه طوره
Gigabyte GTX 770 OC WindForce 3X 4GB
یکم افزایش بودجه دادم تصمیم گرفتم 780 رو بگیرم بعد 780 با سی پی یو کورای 7 خوبه
گرافیک آقا فرشید که sli هست که دو تا 670 اورکلاک شده هست که فک کنم حداقل در حد یک 780 قدرت داشته باشه!سلام من سیستمم رو انتخاب کردم فقط منتظر تایید شما هستم سیستم انخاب شده ام
[FONT=&] Intel Core i7-[/FONT] پردازنده
Gigabyte GTX 770 OC WindForce 3X 4GB[FONT=&] کارت گرافیک[/FONT]
Gigabyte GA-Z87-HD3[FONT=&] مادر بورد
[/FONT]
Ram 16 gig ddr3 1600
[FONT=&]
برای بازی مناسبه است ؟یا نه بعد جناب [/FONT]Farshidstar2012 میشه این سیستمو با سیستم خودتون مقایسه کنید اگه زحمتی نباشه
770 حدود 5الی10 درصد قویتر از 680 هست!بعد کارت 770 قوی تره یا 680
ذوستان یه سوال دیگه میشه دو تا 760 رو با هم داخل دستگاه گذاشت بعد ایا مخلوط ذو تا شون از 770 قوی تر میشه
یا دو تا SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION کلا اگه میشه ترکیب کدوم دو تا قوی تره
شما درست میگی من عذر میخوامعزیز، کلا نشستی هی ترکیبات مختلف می پرسی...بگو می خوای چکار کنی بودجه رو هم بگو بشه بهت جواب داد هی عوض نکن.
شما درست میگی من عذر میخوام
من فقط دنبال یه کارت گرافیک قوی تر از 770 میگردم حالا چه دو تاش با هم قوی تر باشه چه یه دونش خرجم برای کارت گرافیک تا 1900 است ممنون
یه سوال واسه بازی کدوم پردازنده رو بگیرمخب میتونی دو تا 270x بگیری یا دو تا 760 که طبیعتا از یه 770 بهترن. فکر کنم صبر کنی 280x بیاد بتونی با 2 ملیون دو تا بگیری. ولی من نظرم اینه که یکی بگیری، اینجوری که یکی از دوستان قیمت دادن 290x اومده ایران 1900.