مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان من بین کارت گرافیک amd و nvidia موندم من سیستم خودم برا 2008ته انویدیاست هنوزم اپدیت براش میاد
ولی شنیدم اونایی که لپ تاپ amd دارن اگر amd اپدیت مخصوص لپ تاپشون رو نده
به مشکل میخورن یعنی یه جوری اپدیتش خاصه خودشه ولی برای انویدیا اپدیت نوت بوک هست که کلیه!!

یه سوال دیگه هم دارم این که بین کارت گرافیک این دو کدوم قویتره ؟ یکی انویدیاست اون یکی amd

HP ENVY dv6-7308se - نوت بوک اچ پی ان وی dv6-7308se

HP Pavilion 15-e068se - لپ تاپ اچ پی پاویلیون 15

دوستان من بین کارت گرافیک amd و nvidia موندم من سیستم خودم برا 2008ته انویدیاست هنوزم اپدیت براش میاد
ولی شنیدم اونایی که لپ تاپ amd دارن اگر amd اپدیت مخصوص لپ تاپشون رو نده
به مشکل میخورن یعنی یه جوری اپدیتش خاصه خودشه ولی برای انویدیا اپدیت نوت بوک هست که کلیه!!

یه سوال دیگه هم دارم این که بین کارت گرافیک این دو کدوم قویتره ؟ یکی انویدیاست اون یکی amd

HP ENVY dv6-7308se - نوت بوک اچ پی ان وی dv6-7308se

HP Pavilion 15-e068se - لپ تاپ اچ پی پاویلیون 15

بهترین راه اینه که اسم مدل گرافیکو تو گوگل سرچ کنی و بعد بنچمارکاری سایت نوت بوک چکشو ببین! با بیشتر گرافیکای موجود مقایسشون کرده!(نموداره که راحت میتونی بفهمی چه حدن!!)

یه نظرم اولی بهتره! همون که گرافیک 635 داره! کلن nvidia برتری داره!

میخواستم یک کارت جدید بخرم .
با توجه به نتایج تست هایی که از R9 280x اومده شما بین این کارت و 770 کدومو پیشنهاد میکنید برای خرید ؟
در این لینک یک کارت
[h=1]MSI R9 280X GAMING 3 GB تست شده. با مشاهده بنچمارک ها می تونید تصمیم بگیرید. این کارت از msi حدود 60 دلار ارزونتر از GTX770 هست .[/h]

میخواستم یک کارت جدید بخرم .
با توجه به نتایج تست هایی که از R9 280x اومده شما بین این کارت و 770 کدومو پیشنهاد میکنید برای خرید ؟
از نظر کارایی 770 حدودا یه 4 یا 5 درصدی سریعتر هستش ولی از اونطرف به نسبت قیمت بالاتری هم داره (برای مدل Ref) در کل بستگی به قیمت 280X تو بازار ما داره اگر اختلاف بیشتر از 100 تومن باشه (که به نظر میاد همینطور باشه) 280 ارزش خرید بالاتری داره در غیر اینصورت 770 پیشنهاد میشه.
سلام
الان با بودجه 1 میلیون ( 100 بالاتر هم باشه مشکلی نیست ) بهترین کارتی که میشه خرید چیه ؟؟؟ از چه برندی باشه بهتره ؟؟؟
مادربوردم Asus P8H77-V هستش
میتونی GIGA GTX760 WF OC یا ASUS GTX760 DCUII رو در نظر بگیری تا این رنج بهترین انتخاب به حساب میاد.
در آخر مدل یا خروجی دقیق پاورت رو بگو !

والله من به AMD اعتماد ندارم.
هم ساپورت درایورش ضعیفه و هم فیزیک نداره.

در این لینک یک کارت
MSI R9 280X GAMING 3 GB تست شده. با مشاهده بنچمارک ها می تونید تصمیم بگیرید. این کارت از msi حدود 60 دلار ارزونتر از GTX770 هست .

از نظر کارایی 770 حدودا یه 4 یا 5 درصدی سریعتر هستش ولی از اونطرف به نسبت قیمت بالاتری هم داره (برای مدل Ref) در کل بستگی به قیمت 280X تو بازار ما داره اگر اختلاف بیشتر از 100 تومن باشه (که به نظر میاد همینطور باشه) 280 ارزش خرید بالاتری داره در غیر اینصورت 770 پیشنهاد میشه.

میتونی GIGA GTX760 WF OC یا ASUS GTX760 DCUII رو در نظر بگیری تا این رنج بهترین انتخاب به حساب میاد.
در آخر مدل یا خروجی دقیق پاورت رو بگو !

با تشکر از دوستان گرامی
با توجه به اینکه هیچ اعتمادی به بازار ندارم همین 770 DCU II میگیرم .

ببخشید بهترین و کارا ترین کارت گرافیکی که برا همچی سیستمی میشه بست چیه؟ ( AMD نباشه)
CPU: cori3/2100@3.10GHz
M.B:gigabyte p61-usb3-B3
power:335A
حالا درسته که ضعفیه ولی می خواستم راهنمایی کنین. کارت خودش الانه 240gt هست.
ممنون از دوستان

میشه با GT640 بازیهایی مثل بتلفیلد3-بلک آپس 2 واین مدل گیم هارو با رزولوشن خوب اجرا کرد؟؟؟ یعنی نمیشه رو MEDIUM هم اجراکرد؟؟
بودجمم تا 400 تومنه

برای کیفیت medium نهایت رزولوشن 1024 در 768 رو میتونین اجرا کنین اما برای کیفیت های بالاتر مجبوذ هستید تنظیمات گرافیکی رو به low کاهش بدین چون این کارت از ضعیف ترین کارت های گرافیکی هست و نباید توقع زیادی ازش داشت .

ببخشید بهترین و کارا ترین کارت گرافیکی که برا همچی سیستمی میشه بست چیه؟ ( AMD نباشه)
CPU: cori3/2100@3.10GHz
M.B:gigabyte p61-usb3-B3
power:335A
حالا درسته که ضعفیه ولی می خواستم راهنمایی کنین. کارت خودش الانه 240gt هست.
ممنون از دوستان
شما تا GTX660 Ti/GTX760 هم میتونی در کنار این قطعات حساب کنی ولی مشکل اصلی پاور هستش که حتی از پس کارتای به مراتب ضعیفتر هم بر نمیاد مدلای پیشنهادی که بماند...
پاور باید تعویض بشه و حداقل مدل پیشنهادی هم GREEN GP600A-EU هستش.
میشه با GT640 بازیهایی مثل بتلفیلد3-بلک آپس 2 واین مدل گیم هارو با رزولوشن خوب اجرا کرد؟؟؟ یعنی نمیشه رو MEDIUM هم اجراکرد؟؟
بودجمم تا 400 تومنه
Resـه خوب یعنی چه عددی ؟ اگه منظور 1080 باشه GT640 برای BF3 شاید با پایینترین تنظیمات و جزئیات فریم قابل بازی بده ، برای COD: BOII هم با تنظیمات متوسط تو Resـه 1080 قابل بازی هستش این از این.
اما برای خرید کارت ، با 100 120 تومن بالاتر میتونی HD7770 با برد Sapphire یا XFX رو در نظر بگیری درغیر اینصورت تا 450 تومن GTX650 با برد Gainward پیشنهاد میشه.

خب دو سوال داشتم!
اول اینکه R9 280 X وارد ایران شده؟! چقدر قیمت خورده؟! در ادامه ارزونتر میشه؟!( چون با مشخص شدن قیمت این می تونم حدس بزنم که 290 چند میشه!)
دوم هم اینکه خب بنچمارکهای R9290X منتشر شد حالا میشه نظرتون رو در مورد این کارت بگید!

شما تا GTX660 Ti/GTX760 هم میتونی در کنار این قطعات حساب کنی ولی مشکل اصلی پاور هستش که حتی از پس کارتای به مراتب ضعیفتر هم بر نمیاد مدلای پیشنهادی که بماند...
پاور باید تعویض بشه و حداقل مدل پیشنهادی هم GREEN GP600A-EU هستش.
گفته شما درست و متشکرم ولی حتی کارتی رو هم نمیتونه جواب بده که تواناییش حداقل 2 برابر کارتی باشه که الان رو سیستم هست؟

خب دو سوال داشتم!
اول اینکه R9 280 X وارد ایران شده؟! چقدر قیمت خورده؟! در ادامه ارزونتر میشه؟!( چون با مشخص شدن قیمت این می تونم حدس بزنم که 290 چند میشه!)
دوم هم اینکه خب بنچمارکهای R9290X منتشر شد حالا میشه نظرتون رو در مورد این کارت بگید!

این کارت حدود 2-3 ماه دیگه وارد میشه . تازه یکم زود حساب کردم ! ;;) قیمتش هم باید حدود 1500 باشه وقتی بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or