770 حداقل یه 600w میخواد که حالا بسته به قطعات دیگه پاور باید تو همین حدود یا بالاتر در نظر گرفته بشه.واسه 770 GTX پاور باید بالای 700 وات باشه
خود سایت NVIDIA نوشته
برای این قطعات هم همون 700w کافیه ، در کل میتونه GREEN GP750B-OC رو در نظر بگیره.
770 حداقل یه 600w میخواد که حالا بسته به قطعات دیگه پاور باید تو همین حدود یا بالاتر در نظر گرفته بشه.واسه 770 GTX پاور باید بالای 700 وات باشه
خود سایت NVIDIA نوشته
داداش من امروز کیسم رو اسمبل کردم گرافیک نصب نبود گرافیک 4770k رو تست کردم hitman رو روی های بدون هیچ مشکلی اجرا کرد !! دوستان میگفتن کال اف رو در حد بسیار پایین میاره !!!!!!!
از دوستان تقاضا دارم در مورد خرید کارت گرافیکی در رنج قیمتی 300 تومن و در مدل ati که نسبت به قیمتش بهترین کارایی و بازده رو داشته باشه رو راهنمایی کنندبا تشکر
شما یا رزولوشن خیلی پایین اجرا کردی یا اصلا متوجه نشدی تنظیمات بالای بازی فعال هست یا نه، دوستان درست گفتن، منم می گم، گرافیک آنبرد پردازنده فقط به درد تنظیمات پایین می خوره، بیخود براش وقت هدر ندید.
با 300 تومن هیچ کارتی که بدرد بازی بخوره نمی شه خرید، دست کم باید 530 تومن هزینه کنید و 7770 رو بخرید که پایین ترین مدل قابل توصیه برای بازی هست.
rayman2
دوست عزیز، تبلیغ سایتهای فروش طبق قوانین سایت ممنوع هست،معرفی هم فقط در پیام خصوصی لطفا.
بهترین گرافیک با 300 تومان hd 6670 2g ddr3 هست دنبال هیچی دیگه با این مقدار پول نباشیناز دوستان تقاضا دارم در مورد خرید کارت گرافیکی در رنج قیمتی 300 تومن و در مدل ati که نسبت به قیمتش بهترین کارایی و بازده رو داشته باشه رو راهنمایی کنندبا تشکر
سلام من گرافیک 7770 دارم میخام بالاترش رو بگیرم اما خیلی هزینه نکنم حالا شما چی پیشنهاد میدید که با کمترین هزینه دست کم 50% بهتر از 7770 باشه ممنون از شما دوستان که راهنمایی میکنید
میشه در مورد این نتایجم توضیحی بدی : بررسی کارایی گرافیک مجتمع پردازنده اینتل Core I7 4770K
بهترین گرافیک با 300 تومان hd 6670 2g ddr3 هست دنبال هیچی دیگه با این مقدار پول نباشین
7770 با 7790 تفاوت شون ناچیز هستش و جفتشون هم برای اجرای بازی ها با تنظیمات high مناسب نیستند.ارزش داره 7770 رو بفروشم و 7790 بگیرم اصلا فرقی باهم دارن یا نه منظورم اینکه تفاوتشون در اجرای بازی به چشم میاد
دوستان بازدهی دوتا ۷۸۰ زیاده یا یدونه TITAN ?
با تشکر فراوان از اینکه اینقدر سریع جواب میدید حالا اگه ممکنه بگید گرافیک gtx480 معادل چه گرافیکی از ati میشه؟ و بین gtx570 و hd 7870 کدام یک بهتره؟
با وجود سری 700 که دیگه خرید سری 600 توصیه نمیشه.تو این 4 مدل کدوم یکی ؟
ASUS GTX 680 DC II OC 2GB GDDR5
ASUS GTX 680 DCII 4GB GDDR5
ASUS GTX 770 OC DCII 2GB GDDR5
ASUS GTX670 DCUII 2GB GDDR5
دوستان بازدهی دوتا ۷۸۰ زیاده یا یدونه TITAN ?