مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوست گرامی کارت 7850 در اکثر تست ها از 650TIBOOST سریعتر هستش. 7850 حدودا بین 3 تا 10 درصد قوی تر هستش.

خیر
با آمدن آپدیت های درایوری جدید انویدیا نه این کارت بلکه اکثر کارت هاش قدرتشون در بازی ها خیلی بیشتر شده :

این آخرین تست انجان شده توسط سایت techpowerup هست که با آخرین درایور ها انجام شده :

همان طور که میبینین بوست حدود 2 درصد از 7850 قوی تره

t6182_GPU_SORT1.jpg

خیر
با آمدن آپدیت های درایوری جدید انویدیا نه این کارت بلکه اکثر کارت هاش قدرتشون در بازی ها خیلی بیشتر شده :

این آخرین تست انجان شده توسط سایت techpowerup هست که با آخرین درایور ها انجام شده :

همان طور که میبینین بوست حدود 2 درصد از 7850 قوی تره
کلا 7850 و GT650TIBOOST همرده هستند و کارایی بسیار نزدیکی به هم دارند. کارت 650TIBOOSTهم در بعضی تست ها نسبت به 7850 حدودا 2-3 درصد سریعتر عمل می کنه اما مجموع تست ها برتری بسیار کم 7850 رو نشان میده.
اون تستی که شما گذاشتی کارا نسبی هست که برای کارت 780 گذاشته نسبت به کارت های دیگه چه وضعیتی داره.

کلا 7850 و GT650TIBOOST همرده هستند و کارایی بسیار نزدیکی به هم دارند. کارت 650TIBOOSTهم در بعضی تست ها نسبت به 7850 حدودا 2-3 درصد سریعتر عمل می کنه اما مجموع تست ها برتری بسیار کم 7850 رو نشان میده.
اون تستی که شما گذاشتی کارا نسبی هست که برای کارت 780 گذاشته نسبت به کارت های دیگه چه وضعیتی داره.

در کل با توجه به تکنولوژی های فوق العاده انویدیا وپشتیبانی اون از اکثر بازی ها gtx 650 ti boost خریدش به صرفه تر از 7850 هست

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_650_Ti_Boost/25.html

آخرین ویرایش:
سلام دوباره!
پس msi و asusu و.... کی 770 و 780 رو وارد میکنن ببینیم قیمتها چه تغییری میکنه!؟

سلام.
ایسوس داده بیرون البته فعلا 780 رو که 3 تومن فی خورده.
msi هم کارت هارو وارد کرده. گارانتی خوردن و قیمت هم خوردن و فعلا در انبار!
تا سر برج میریزه بیورن.

سلام دوباره!
پس msi و asusu و.... کی 770 و 780 رو وارد میکنن ببینیم قیمتها چه تغییری میکنه!؟

asus که قیمتش قطعا از باقی برند ها بالاتر خواهد بود
msi امکانش هست قیمت کمتر از گیگا باشه ولی نه خیلی
فعلا این سری چون رقیبی ندارن و تازه وارد هستن به این زودی ها انتظار کاهش قیمت نباید داشته باشیم

سلام.
ایسوس داده بیرون البته فعلا 780 رو که 3 تومن فی خورده.
msi هم کارت هارو وارد کرده. گارانتی خوردن و قیمت هم خوردن و فعلا در انبار!
تا سر برج میریزه بیورن.
مسعود خان سقف سقف پولی که میتونم خرج گرافیک کنم 2400 هست پس نمیتونم امیدوار باشم 780 به این قیمت برسه؟!.....
من می ترسم اونmsi 770 lighting که میگی سر بازی ها کم بیاره یعنی انتظار من رو بر آورده نکنه!!! من از بازی ها تا 2-3 سال آینده میخوام رو فول اچدی حداقل فریم 30 رو بده!!! و نمیدونم این کارتی که قبلا پیشنهاد دادی جواب بده یا نه!!! قیمتش چند میشه؟!

مسعود خان سقف سقف پولی که میتونم خرج گرافیک کنم 2400 هست پس نمیتونم امیدوار باشم 780 به این قیمت برسه؟!.....
من می ترسم اونmsi 770 lighting که میگی سر بازی ها کم بیاره یعنی انتظار من رو بر آورده نکنه!!! من از بازی ها تا 2-3 سال آینده میخوام رو فول اچدی حداقل فریم 30 رو بده!!! و نمیدونم این کارتی که قبلا پیشنهاد دادی جواب بده یا نه!!! قیمتش چند میشه؟!

یه بازی مثل مترو 2033 میاد که اگه هیچ کارتی نمیتونه توش فریم خوبی بده! بعضی بازی ها خودشون مشکل دارن! اما بازی هایی مثل بتل 4 رو اگه در نظر بگیری میتونی با 770 لایتینگ بالای 80 فریم در بالاترین تنظیمات و فول اچ-دی فریم بگیری.
با بودجه شما هم 770 لایتینگ گیر میاد و 780 فکر نکنم به بودجه شما برسه مگر اینکه دلار بیاد روی 2700 اینا..

شما اگر می خواین فوری خرید کنین که می تونین با بودجه تون msi 770 lighting تهیه کنید،(یا می تونی صبر کنی تا یکم قیمت ها بهتره شه و کارت های رقیب هم عرضه بشه که البته تاریخ مشخصی نداره) با این کارت تا 2-3 سال می تونی اکثر بازی ها FULL HD و تنظیمات Very high و بدون AA یا حداکثر 2XAA بازی کنید.ضمنا تضمین 100 درصدی وجود نداره که کارت 770 بتونه همه بازی ها رو 60 فریم بده، ممکن هستش در اینده بازی ای منتشر بشه که کارت 770 رو بد جوری به چالش بکشه.
اما وقتی شما تاریخچه کارت های HIGH-END رو بررسی کنید متوجه می شید که این کارت های قدرتمند اکثرا جوابگوی بازی های 2 سال بعد از خودشون بودن.

شما اگر می خواین فوری خرید کنین که می تونین با بودجه تون msi 770 lighting تهیه کنید،(یا می تونی صبر کنی تا یکم قیمت ها بهتره شه و کارت های رقیب هم عرضه بشه که البته تاریخ مشخصی نداره) با این کارت تا 2-3 سال می تونی اکثر بازی ها FULL HD و تنظیمات Very high و بدون AA یا حداکثر 2XAA بازی کنید.ضمنا تضمین 100 درصدی وجود نداره که کارت 770 بتونه همه بازی ها رو 60 فریم بده، ممکن هستش در اینده بازی ای منتشر بشه که کارت 770 رو بد جوری به چالش بکشه.
اما وقتی شما تاریخچه کارت های HIGH-END رو بررسی کنید متوجه می شید که این کارت های قدرتمند اکثرا جوابگوی بازی های 2 سال بعد از خودشون بودن.
یعنی این 770هم نمیتونه aa رو اجرا کنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or