مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام به همگی!اگه میشه یه کارت گرافیک بهم معرفی کنید که بتونه بازیای نسل بعد رو اجرا کنه!اگه میشه مدلشو و قیمتشو بگید!اگه سیستمی که بتونه ساپورتش کنه رو هم بگید دیگه واقعا عالی میشه!با تشکر

سلام یک کارته گرافیک می خواستم که فقط خروجی hdmi داشته باشه که بشه به تلویزیون یا مانیتور وصل بشه!برای گیم هم نمیخوام اصلا!فقط قیمتش مناسب باشه و کیفیت جنسش خوب باشه!دوستان چه کارتیو پیشنهاد میکنین؟لطفا قیمتش رو هم ذکر کنید.با سپاس

سلام به همگی!اگه میشه یه کارت گرافیک بهم معرفی کنید که بتونه بازیای نسل بعد رو اجرا کنه!اگه میشه مدلشو و قیمتشو بگید!اگه سیستمی که بتونه ساپورتش کنه رو هم بگید دیگه واقعا عالی میشه!با تشکر
سلام
خب بدیهی هستش که شما بخوای بازی های جدید و اینده را با رزولشون full hd و تنظیمات very high بازی کنید، نیاز به یک کارت گرافیک High-END دارید.این نوع کارت گرافیک ها هم قیمت های بالایی دارند.شما برای خرید کارت های گرافیک قوی باید حدود 1.5 تا2.5 میلیون تومن بودجه داشته باشید.
می تونی صبر کنی و کارت های گرافیک نسل جدید مثل 770 یا 780 را خریداری کنید اما خب فعلا قیمت دقیق این کارت مشخص نیست و باید صبر کنید.
ولی اگر می خواهید الان کارت گرافیک بخرید می تونید روی 7950،7970 یا 670 و 680 حساب باز کنید.
ولی اگر می خوای صرفا بازی ها را اجرا کنید و اهمیتی به تنظیمات Very high نمی دهید، می تونی کارت های گرافیک MID-END را تهیه کنید مثل کارت های 660 یا 7870 و 7850.
ضمنا داشتن یک کارت گرافیک قوی، مستلزم داشتن سیستم هماهنگ یعنی اینکه CPU شما هم باید قوی باشه و پاور مناسب هم باید تهیه کنید.
مثلا کارت 780 داشته باشی، باید حداقل یک سی پی یو مثل Intel core i5 3570k و مادبورد z77 داشته باشید و پاور هم باید حداقل 600-650 وات به بالا باشه.رم 8 گیگابایت کافی هستش.
سلام یک کارته گرافیک می خواستم که فقط خروجی hdmi داشته باشه که بشه به تلویزیون یا مانیتور وصل بشه!برای گیم هم نمیخوام اصلا!فقط قیمتش مناسب باشه و کیفیت جنسش خوب باشه!دوستان چه کارتیو پیشنهاد میکنین؟لطفا قیمتش رو هم ذکر کنید.با سپاس

سلام
اگر دنبال کارت گرافیکی هستی که فقط خروجی hdmi داشته باشه و قدرت کمش برات اهمیت نداره می تونی GT610 یا GT620 را تهیه کنید.
قیمت 610 هم حدودا 200 هزار تومن هستش.
از برند های خوب و معتبر برای این کارت هم ASUS یا MSI هستش.

آخرین ویرایش:
کارت 780 میشه 2950 ؟! wth?!
من تا اخر این ماه صبر کنم چه قدر احتمالش هست که 780 قیمتش بیاد رو 2200-2300 ؟!

همچین اتفاقی به این زودیها نخواهد افتاد!
تنها امکان می تونه کاهش نرخ ارز باشه، وگرنه بخاطر بی رقیب بودن 780 در بازار و قیمت بالای دلاری که براش تعیین شده تا زمانی که سازنده قیمت رو کاهش نده یا سری 9000 از AMD به بازار نیاد این سطح قیمت حفظ خواهد شد.

دوستان لطف کنن اعلامیه های قیمتی توی تاپیک ندن و جو روانی ایجاد نکنن! همه چیز مرتبط به تاپیک باشه بهتره.

کارت 780 میشه 2950 ؟! wth?!
من تا اخر این ماه صبر کنم چه قدر احتمالش هست که 780 قیمتش بیاد رو 2200-2300 ؟!

780 نمیاد روی 2200 یا 2300 !! تازه به احتمال زیاد اگه ایسوس 770ـش بیاد توی بازار اون میره 2200 نه 780 !!
تا آخر این برج صبر کن برندهای msi و asus و gainward و inno3d بریزن توی بازار قیمت ها متعادل میشه. البته شایدم مجبور بشی تا اواسط برج بعدی هم منتظر بمونی!

780 نمیاد روی 2200 یا 2300 !! تازه به احتمال زیاد اگه ایسوس 770ـش بیاد توی بازار اون میره 2200 نه 780 !!
تا آخر این برج صبر کن برندهای msi و asus و gainward و inno3d بریزن توی بازار قیمت ها متعادل میشه. البته شایدم مجبور بشی تا اواسط برج بعدی هم منتظر بمونی!
خب بالاخره شما که تو بازاری در بهترین حالت قیمت 780 رو چند میاد و چه موقعی رو اون قیمت میاد!؟

خب بالاخره شما که تو بازاری در بهترین حالت قیمت 780 رو چند میاد و چه موقعی رو اون قیمت میاد!؟

خب بستگی داره شما چه برندی مورد نظرت باشه؟ مدل رفرنس یا غیر رفرنس؟
ارزونترین برند و مدل رفرنس میتونه قیمتی معادل 2400 داشته باشه! بعضی مدل ها هم میرن روی 3100 حتی!
شخصا پول جمع کردم برای کارت MSI 770 LIGHTING چون به نظرم بهترین گزینه هست!

bf3_1920_1080.gif

بهترین و قویترین کارت گرافیک تو رنج قیمتی 850 الی 900 ؟
کمی بالاتر هم مشکلی نیست.مثلا تا 1 میلیون.
ترجیحا nvidia با برند متعادل.
مخلصیم

آخرین ویرایش:
یک سوال :
مدل رفرنس شده ی 770 بهتره یا غیر رفرنس 780؟!

ببین شما از رفرنس و غیر رفرنس اشتباه برداشت کردی.
رفرنس یعنی مرجع! یعنی منبع اصلی! و در کارت گرافیک یعنی مدل اولیه و پایه کارت! و مدل غیر رفرنس یعنی مدل تغییر یافته (بهبود یافته) مدل رفرنس! پس مدل غیر رفنرس هر کارت بهتر از مدل رفرنس همون کارت هست! چون مدل غیر رفرنس یا کولینگ بهتری نسبت به رفرنس داره یا قدرت بیشتر و یا هردو باهم!
در مورد سوال شما هم قویترین مدل غیر رفرنس 770 که وارد کشور خواهد شد با گارانتی اصلی (چون برخی مدل های خاص با داک واتر کولینگ شخصی وارد میشن) بدون شک کارت MSI 770 LIGHTING هست. در مورد مدل تاپ ایسوس این کارت فعلا چیزی نمیشه گفت ولی با اختلاف زیادی از مدل asus 770 dcii oc جلو هست!
ولی باز با این حال از نظر قدرت مدل 780 رفرنس قویتر هست اما کولینگ msi 770 lighting به مراتب بهتره. اما وقتی به قیمت ها نگاه میکنیم شما اگه بجای 770 لایتینگ 780 رفرنس رو بخرین برای هر 1 فریم بیشتر باید 100 هزار تومان حدودا پرداخت کنی که اصلا به صرفه نیست! خودم بعد از کلی تحقیق کارت بعدی خودم رو 770 لایتینگ انتخاب کردم.

- - -ویرایش - - -

ولی 650ti که دیگه تهش 800 هستش.
تا 1 میلون چطور؟
با برند متعادل مثلا msi

درسته اما توی اون رنج 100 تومن بیشتر چیزی نیست در بازار! نمیدونم مدل 650ti boost مونده یا نه! خودم ندیدم اما اگه بود در خریدش شک نکن.
تا 1130 اینا میتونی به 660 فکر کنی یا با 1050 1100 میتونی 660ti دست دوم گیر بیاری! البته مدل پاور ادیشن اورکلاک! الان چون سری 700 اومده ملت دارن سری 600 هاشونو زود زود میفروشن میتونی جنس های خوبی گیر بیاری.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or