برای بازی زیر 500 تومن پولتو دور ریختی برای خرید گرافیک
آشغالترین و ارزونترین گرافیک به گمونم بیشتر از 150 باشه :d
در ضمت برای بازیهای امروزی گرافیکهای زیر 800 تومن نمیتونن با تنظیمات بالا بازی رو با فریم خوب اجرا کنن....در ضمن شما قطعات فعلی رو ذکر نکردین
وضع از خراب هم بدترهیعنی اوضاع اینقدر خرابه ؟ والا من اینجوری فکر نمیکنم ، من دوستم گرافیک GeForce 9800 XFX و داره همراه با یه CPU دو هسته ای ! بازی هایی مثل PES و خیلی راحت بدون حنی %1 گیر کردن اجرا میکنه و حتی من بازی Crysis 2 رو هم به همراه Need For Speed Run خیلی راحت روی سیستمش تموم کردم ! با اینکه کارت گرافیکش به نسبت امروز خیلی بالا نبود !
من قصد دارم سیستمم رو کمی ارتقاع بدم ، الآن گرافیکم Geforce 7300 که باهاش PES در حد LOW بازی میکنم فوق العاده نیست ولی قابل تحمله ، رم 2 DDR2 و CPU INTERL CELERON 3.06
وضع از خراب هم بدتره
شرمنده این قطعات شما میگی من تو دوران کودکیم باهاشون سرو کار داشتم
اینطور از شواهد معلومه شما فقط اجرا شدن بازی رو ملاک میدونی و فریم رو مد نظر نداری.9800 همین الان داره کار میده جزو عجایبه. سیستم دوستتون هم موقعی که کریسیس 2 رو بازی میکرده داشته از جون مایه میزاشته بیچاره
بزار اساتید بیان دقیق بهت میگن آیا سیستم ارزش ارتقا داره یا نه.نظر منو بخوای دستش نزنی بهتره
میتونه اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات متوسط رو به پایین تو Resـه 1366x768 خوب و روون اجرا کنه یه چند تا بازی خاص هم هست که تنظیمات و جزئیات باید رو حداقل حالت ممکن قرار بگیره تا بشه به فریم قابل بازی رسید این توضیحات مربوط به مدل GDDR5 بود مدل DDR3 یه 7 یا 8 درصدی حدودا ضعیفتر عمل میکنه !حالا این نوع گرافیک خوبه برا لپ تاپ یا نه؟بازیا رو روان میاره؟
SLI ساپورت هست و نهایت تا 2 تا کارت (همون 2way) یعنی شما فقط یدونه دیگه از همین GTX550 Ti رو میتونی کنارش بذاری !کارت گرافیک GTX 550Ti sli way داره؟اگه آره با چندتا؟
بعد با این قیمتا بهترین گرافیک سازگار با سی پی یو intel core i5 -2500 تا قیمت 600 هزار تومن چیه؟
SLI ساپورت هست و نهایت تا 2 تا کارت (همون 2way) یعنی شما فقط یدونه دیگه از همین GTX550 Ti رو میتونی کنارش بذاری !
تا 600 هم بهترین انتخاب موجود HD7770 هستش این از این ولی نسبت به کارت خودت ارزش ارتقاء نداره (یعنی تفاوت محسوس نیست) بهتره تو فکر کارت سریعتری مثل GTX650 Ti یا بالاتر HD7850 باشی !
با CPU هم مشکلی ندارن فقط وضعیت پاور مشخص نیست !
شرمنده من پيشدستي كردمشرمنده رامین جان انقدر سوال میکنم....بین GTX 670 vs HD 7970
چی؟
کدوم بهتره
گویا قیمت 670 GTX بیشتره.
سوال بعد اینکه فرق بین Refrence و Power EDition چیه؟
چون گویا 300 تومانی فرق قیمت دارن ارزش داره Power edition بگیره؟

بین GTX570 و GTX580 قرار میگیره تو کارتای AMD هم نزدیک به HD7950 میشه ، 2 تا 7770 حدودا 1.050 1.100 در کمترین حالت در میاد با این بودجه میشه GTX660 رو در نظر گرفت که هم رده ی 2 تا 7770 میشه (بصورت میانگین) مشکلات و حداقل نیازهای CFX رو هم در نظر نگیریم به نظر من GTX660 انتخاب بهتری میتونه باشه !سلام
میخواستم بپرسم اگه 2 تا کارت گرافیک 7770 رو کراس کنیم قدرتش در حد چه کارتی میشه؟(اصلا ارزش داره همچین کاری!)
ممنون
GTX650 Ti میتونه %99 بازیهای موجود رو تو Resـه 1600x1200 با تنظیمات و جزئیات بالا به همراه AA (بسته به بازی) خوب و روون اجرا کنه ، بین 720 تا 900 بسته به برند و مدل متغیره !از لحاظ پاور مشکلی نیست
GTX 650Ti کاراییش چقدره؟قیمت چی؟
HD7850چطور؟
ASUS GTX670 DCUII ، MSI GTX670 PE و Inno3d GTX670 HZ از بهترین مدلای موجود تو بازار ما هستش البته مدل ASUS یه مدته که نایاب شده !الان بهترین مدل های 670 به ترتیب کدوماست؟قیمت هم اگر هست لطفا بگید.
یه کارت 7770 چطوره؟برند سافایر جوابگو هست؟
تو بازار جهانی چطور؟ASUS GTX670 DCUII ، MSI GTX670 PE و Inno3d GTX670 HZ از بهترین مدلای موجود تو بازار ما هستش البته مدل ASUS یه مدته که نایاب شده !