مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اگه حافظه اختصاصی کافی نباشه از حافظه خود سیستم استفاده میکنه یا دقیقتر میشه Shared System Memory ولی خوب از نظر کارکرد و سرعت نسبت به حافظه ی اختصاصی خود گرافیک یه مقدار ضعیفتر عمل میکنه !
رم هم به تنهایی تاثیری تو افزایش فریم نداره فقط حداقل حجم مورد نیاز باید تامین باشه همین !

یه مقدار که خیلی بیشتر اگرم بیش از حد اضافه بشه ممکن کرش کنه یا مثلا: 1 فریم بیشتر نگیرید. میزان رم در کارایی cpu تاثیر داره طیق نقدها اما خیلی زیاد نیست برای حال حاضر 8 گیگ کاملا کافیه اما اگه 16 بشه در بازی های cpu لازم بین 5 تا 10 فریم(بسته به بازی همچنین یزان فریم) تاثیر می ذاره. بین بحث msi asus هم اگه اهل اورکلاک باشید msi به مراتب بهتره به خاطر داشتن چوک های sfc که فرکانس بالاتری رو می زنه برای 660 یا 670 اما در غیر این صورت asus بهتره برای 680 هم که فقط msi lighting

با عرض سلام خدمت دوستان
در حال حاضر کارت گرافیک های GTX 690 توی بازار ایران گیر میاد ؟
کدوم برند رو پیشنهاد می کنید برای خرید + قیمت تقریبی چند هست ؟

با عرض سلام خدمت دوستان
در حال حاضر کارت گرافیک های GTX 690 توی بازار ایران گیر میاد ؟
کدوم برند رو پیشنهاد می کنید برای خرید + قیمت تقریبی چند هست ؟
با اجازه از بزرگان بله گیر میاد
Asus و Msi هستش قیمت هم 4450 به بالا

آقا رامین بین gainward geforce® gtx 680 phantom 4gb و msi 680 twin frozr کدوم رو انتخاب میکنید؟

آخرین ویرایش:
یه مقدار که خیلی بیشتر اگرم بیش از حد اضافه بشه ممکن کرش کنه یا مثلا: 1 فریم بیشتر نگیرید. میزان رم در کارایی cpu تاثیر داره طیق نقدها اما خیلی زیاد نیست برای حال حاضر 8 گیگ کاملا کافیه اما اگه 16 بشه در بازی های cpu لازم بین 5 تا 10 فریم(بسته به بازی همچنین یزان فریم) تاثیر می ذاره. بین بحث msi asus هم اگه اهل اورکلاک باشید msi به مراتب بهتره به خاطر داشتن چوک های sfc که فرکانس بالاتری رو می زنه برای 660 یا 670 اما در غیر این صورت asus بهتره برای 680 هم که فقط msi lighting
من یه توضیح جزئی بابت سوال دادم قرار باشه ریز به ریز و موشکافانه باشه باید 1 یا 2 صفحه بابت هر سوال راجبش بحث کنیم !
در مورد رم هم باز همینطور حداقل حجم مورد نیاز باید تامین باشه تو محیط 32بیت که تکلیف روشنه حداکثر میزان یا همون 4GB کاملا کافیه تو محیط 64بیت هم به غیر از چند بازی خاص 4GB بصورت Stanby از پس هر بازی سنگینی بر میاد (البته بازم میگم شرایط خاص هم هست) بالاتر فقط جنبه ی تبلیغاتی داره اینو تو بنچا میشه متوجه شد !
آقا رامین بین gainward geforce® gtx 680 phantom 4gb و msi 680 twin frozr کدوم رو انتخاب میکنید؟
در جمع بندی TF پیشنهاد میشه !

آخرین ویرایش:

----------

[
QUOTE=supra;2503406]من یه توضیح جزئی بابت سوال دادم قرار باشه ریز به ریز و موشکافانه باشه باید 1 یا 2 صفحه بابت هر سوال راجبش بحث کنیم !
در مورد رم هم باز همینطور حداقل حجم مورد نیاز باید تامین باشه تو مجیط 32بیت که تکلیف روشنه حداکثر میزان یا همون 4GB کاملا کافیه تو محیط 64بیت هم به غیر از چند بازی خاص 4GB بصورت Stanby از پس هر بازی سنگینی بر میاد (البته بازم میگم شرایط خاص مثل Resهای بالاتر از 1080 هم هست) بالاتر فقط جنبه ی تبلیغاتی داره اینو تو بنچا میشه متوجه شد !
32 بیتی که هیچی در اکثر سیستم ها 3.3 گیگ بیشتر نمی ده که 2 گیگشم win 7 یا 8 می گیره من داشتم خیلی اذیت می کنه حتی روی 64 بیت که 4 گیگ کامل استفاده می شه. res بالا خیلی تاثیری در رم سیستم نداره بیشتر فشار روی رم گرافیک می افته
در جمع بندی TF IV پیشنهاد میشه ![/QUOTE]

جسارتا 680 msi مدل tf iii هست tf iv برای 670 pe هست دوستمون به اشتباه نیافته. این مدل از بهترین های بازار هست به همراه دو بایوس مجزا(ساده-ln2)

32 بیتی که هیچی در اکثر سیستم ها 3.3 گیگ بیشتر نمی ده که 2 گیگشم win 7 یا 8 می گیره من داشتم خیلی اذیت می کنه حتی روی 64 بیت که 4 گیگ کامل استفاده می شه. res بالا خیلی تاثیری در رم سیستم نداره بیشتر فشار روی رم گرافیک می افته
جسارتا 680 msi مدل tf iii هست tf iv برای 670 pe هست دوستمون به اشتباه نیافته. این مدل از بهترین های بازار هست به همراه دو بایوس مجزا(ساده-ln2)
درسته ولی دقیقتر بسته به بایوس و نوع Main بین 2.9 تا 3.5GB قابل استفاده س 2GB هم نمیگیره (ما شرایط اعلامی رو در نظر میگیریم نه تجربه ی کاربر) بدون اجرای برنامه ی خاصی تو اکثر سیستم ها نهایت 1.1GB (باز بسته به بایوس و Main میشه این مقدار رو تغییر داد چون بخش عمده ش بصورت Hardware Reservedـه) هستش !
در آخر من رو 7 32بیت هستم هیچ مشکلی هم تو بازی خاصی ندارم !
تو سری 680 هم خنک کننده ی TF IV قرار گرفته (مدل Lightning) ولی من منظورم همون TF IIIش بود چون Lightningش موجود نیست ، در نتیجه یه اشتباه تایپی بود !

آخرین ویرایش:
سلام. کارت گرافیکی من مدل ATI Mobility radeaon HD 5470 با ظرفیت 1 گیگ هست! برای بازی خوبه؟
CPU Core i7 چهار هسته ای که ظاهرا تا طی رخدادی 8 هسته ای هم میشه! جواب میده برای بازی ؟ Ultra Setting !?

دوستان لطفآ یک گرافیک درحد 250 تا 300 چوق معرفی کنید. لطفآ

برند و مدلی باشه که تایید شده باشه.
تا این رنج HD6670 1GB GDDR5 یا GT630 1GB GDDR5 پیشنهاد میشه !
سلام دوستان من میخوام کارت گرافیک 7750 3d club بگیرم 360تومان با رم 2 و مادر بورد 2.10 ht 2000 elite group cpu به نظر شما خوبه بگیرم یا نه ممنون
وضعیت CPU , POWER و... مشخص نیست ولی خوب میشه حدس زد که به درد 7750 نمیخورن ! (به احتمال زیاد یه بخش از کارایی کارت به دلیل محدودیت CPU دیده نمیشه همینطور Ram هم به شدت محدودیت ایجاد میکنه حالا اگه Power کافی نباشه وضع بدتر هم میشه)
تا رنج 400 هم چیزی بهتر از 7750 نمیشه در نظر گرفت !
سلام. کارت گرافیکی من مدل ATI Mobility radeaon HD 5470 با ظرفیت 1 گیگ هست! برای بازی خوبه؟
CPU Core i7 چهار هسته ای که ظاهرا تا طی رخدادی 8 هسته ای هم میشه! جواب میده برای بازی ؟ Ultra Setting !?
خیر به درد نمیخوره نهایت برای دیدن فیلم مناسبه !

تا این رنج HD6670 1GB GDDR5 یا GT630 1GB GDDR5 پیشنهاد میشه !

وضعیت CPU , POWER و... مشخص نیست ولی خوب میشه حدس زد که به درد 7750 نمیخورن ! (به احتمال زیاد یه بخش از کارایی کارت به دلیل محدودیت CPU دیده نمیشه همینطور Ram هم به شدت محدودیت ایجاد میکنه حالا اگه Power کافی نباشه وضع بدتر هم میشه)
تا رنج 400 هم چیزی بهتر از 7750 نمیشه در نظر گرفت !

خیر به درد نمیخوره نهایت برای دیدن فیلم مناسبه !
PES 2011 روش خوب جواب میداد روی Ultra setting ! البته بازی دیگه ای امتحان نکردم، چه کارت گرافیکی بندازم روش که بازی های نسل بعد رو هم بتونه اجرا کنه؟ حداقل Crysis 3 رو روی Ultra اجرا کنه؟

PES 2011 روش خوب جواب میداد روی Ultra setting ! البته بازی دیگه ای امتحان نکردم، چه کارت گرافیکی بندازم روش که بازی های نسل بعد رو هم بتونه اجرا کنه؟ حداقل Crysis 3 رو روی Ultra اجرا کنه؟
PES 2011 از سبک ترین بازیها هستش در نتیجه برای سنجش قدرت کارت گرافیک تو مقایسه قرار نمیگیره !
این بستگی به بودجه ت داره بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد !
برای Crysis هم تو Resـه 1080 حداقل یه 670 یا 7970 نیازه !

سلام.
کارتای 7970 و 7990 قیمتشون حدودا چنده؟ من کلا یا بهتره بگم اصلا با کارتای ATI سروکار نداشتم تاحالا! قویترینشون همین 7990 هست دیگه؟ در مقایسه با 690 یا 680 چطوره؟
و یه سوال کلی دیگه،به نظر شما کلا کارتای ATI بهترند یا Nvidia ؟ میدونم شاید سوال زیاد جالبی نباشه اما اگه با دلیل برای من توضیح بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم.
ممنون و تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or