مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یه کارت گرافیک 4890 برند asus از اون 2 فنه هاست...مشتری پروپاقرص داره 300 تومن..بدم بره ؟

اینه عکسش

asuseah4890rB_end2.jpg

آخرین ویرایش:
سلام بر آقا رامین بزرگ ^:)^
خسته نباشید:دی
آقا رامین نظرتون درباره ASUS HD 7970 DirectCU II واسه بازیه Crysis 3 تو Res 1920*1080 چیه؟یعنی میشه با این کارت تو این Res با آخرین تنظیمات راحت و روان بازی کرد؟!

سلام دوباره به دوستان!:d
بنده این کارت رو MSI GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III خریدم,پاورم فقط 530 هست مشکلی که ایجاد نمیکنه واسش؟؟
الان دو هفتس بدون مشکل دارم استفاده میکنم ولی دیروز رو جعبش دیدم زده که حداقل 600 میخواد!!:-s
GTX560 Ti حداقل یه 500w میخواد در نتیجه با پاور فعلی هم بدون مشکل کار میکنه ولی به دلیل افت راندمان پاور تو دراز مدت (اگه پاور رو مدت زیادیه که گرفتی این افت کارایی بیشتر هم میشه) ممکنه تو کارایی کارت مشکل ایجاد کنه که باید در نظر داشته باشی !
سلام اقا رامین....نا 1 میلیون 300
چی پیشنهاد میشه....اگه بالاتر پایین کنم هم بگید که مثلا چقدر بذارم روش بعد بگیرم بهتره....
سلام
GTX660 Ti با برد Club3D یا بالاتر با برد ASUS پیشنهاد میشه ، 1 ماه پیش با همین بودجه میشد 670 گرفت ولی خوب دیگه شده خواب و رویا !
سلام...
من گرافیکم gtx 560ti هست.می خواستم بدونم اگر یک 560ti دیگه باهاش sli کنم بهتره یا خرید یه کارت از سری 600 ?
با توجه به قیمت و کارایی
شما اول بگو که با کارت فعلی مشکل خاصی داری یا نه تا بعد ببینیم چی به درد شما میخوره !
یه کارت گرافیک 4890 برند asus از اون 2 فنه هاست...مشتری پروپاقرص داره 300 تومن..بدم بره ؟

اینه عکسش

asuseah4890rB_end2.jpg
قیمت خیلی خوبه ، به نظر من بفروش بره !
سلام بر آقا رامین بزرگ ^:)^
خسته نباشید:دی
آقا رامین نظرتون درباره ASUS HD 7970 DirectCU II واسه بازیه Crysis 3 تو Res 1920*1080 چیه؟یعنی میشه با این کارت تو این Res با آخرین تنظیمات راحت و روان بازی کرد؟!
سلام
ممنون
نظر که مُساعده تو اون Res و با بالاترین تنظیمات و جزئیات هم حدودا 41 42 فریم میده در نتیجه قابل بازی هستش !

سلام دوستان.
geforce 630 چه طوره به نظرتون؟
HD 6570 چی؟
نظر خودم 630 هست.
برای اجرای بازی کدوم بهتره؟
قیمت هم لطف کنید.
تا 200 تومن انتخاب بهتری هم هست؟
ممنون.

سلام
به سلامتی مبارکه
فقط در مورد پاور همونطور که دوستمون گفت اگه خروجی Real پاور کمتر از 500w باشه کارت جدید به زودی مشکل پیدا میکنه !

سلام دوست عزيز...
بله بطور جالبي كارتم به مشكل خود دوباره يهو تصوير رفت و سيستم ريستارت شد كه خروجي REAl پاور رو ديدم 230 وات بود...رفتم يه پاور گرين 430 وات گرفتم بنظرتون اين پاور جوابگو هستش ديگه؟....

سلام دوستان.
geforce 630 چه طوره به نظرتون؟
HD 6570 چی؟
نظر خودم 630 هست.
برای اجرای بازی کدوم بهتره؟
قیمت هم لطف کنید.
تا 200 تومن انتخاب بهتری هم هست؟
ممنون.
تا 250 میشه HD6670 1GB رو در نظر گرفت در غیر اینصورت GT630 پیشنهاد میشه حالا اگه GDDR5ش رو پیدا کنی که چه بهتر !
سلام دوست عزيز...
بله بطور جالبي كارتم به مشكل خود دوباره يهو تصوير رفت و سيستم ريستارت شد كه خروجي REAl پاور رو ديدم 230 وات بود...رفتم يه پاور گرين 430 وات گرفتم بنظرتون اين پاور جوابگو هستش ديگه؟....
سلام
برای قطعات دیگه تاپیک جداگانه هست ولی چون سوالت مربوط به خرید گرافیک میشد همینجا جواب میدم !
پاور جدید جوابگو هست (7750 حداقل یه 400w میخواد) ولی بهتر بود یه پاور قویتر مثل GP480A-EU یا GP530A-EU رو در نظر میگرفتی چون راندمان پاور تو دراز مدت کاهش پیدا میکنه !

یه سوال....برد خیلی تاثیر داره؟
مثلا من میخوام یه GTX 660Ti با برد MSi بگیرم...یکی از دوستان بهم گفته 1400
حالا اینو بگیرم بهتره یا ASUS?
ایسوز یه 100 تومنی گرونتره.تو ریووها که دیدم فرقی با هم نداشتن.هر 2 تاشون از سری غیر رفرنس های معتبرن.
دیگه بستگی به خودت داره..

یه سوال....برد خیلی تاثیر داره؟
مثلا من میخوام یه GTX 660Ti با برد MSi بگیرم...یکی از دوستان بهم گفته 1400
حالا اینو بگیرم بهتره یا ASUS?
بارها گفته شده تو مدلای Ref تاثیر خاصی از نظر کارایی تو برندای مختلف وجود نداره ولی اگه مدل خاصی مد نظر باشه مثل OC بودن کارت ، خنک کننده ی بهتر ، قابلیت OC بالاتر و... اونوقت میشه راجب برندای مختلف نظر داد ! (این حالت کلی هستش)
در مورد ASUS و ASUS ، MSI که قاعدتا DCUII هستش MSI هم اگه از سری Power Edition (یعنی دقیقا این مدل >> N660Ti PE 2GD5) باشه مدل ASUS در جمع بندی کمی بهتره دقیقتر فرکانس هسته کمی بالاتره (1060 در مقابل 980 البته اینا در حالت Boost هستش فرکانس اصلی یا Baseشون 967 برای ASUS و 915 برای MSI) و سیستم کولینگش هم باز کمی بهتر عمل میکنه (دمای نهایی تو Load حدودا 3 یا 4 درجه کمتره) ولی خوب تو بازار ما به نسبت قیمت بالاتری هم داره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or