مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام خسته نباشيد...
من يك سوالي برام پيش اومده در مورد كارت گرافيك HD7750 در مورد اينكه اين كارت از PCI Express 3.0 پشتيباني ميكنه...من ميخواستم اين كارت رو فردا تهيه كنم فقط مشكلم اينكه مادربورد من Pci E x16 2.0 هستش ميخواستم ببينم مشكلي برام پيش نمياد؟
اصلا اين گرافيك رو مادربورد من جواب ميده ؟

بعد این 660 رو کدوم سازنده با قیمت مناسبتر داره ؟
بعد میخواستم بدونم gainward خوب هست ؟
Gainward GTX 670 Phantom 2GB GDDR5 با قیمت 1.6
تو بازار ما نمیشه انتخاب زیادی داشت محدود به 2 یا 3 برند مثل MSI , ASUS یا همین Gainward هستش !
خیر با اون قیمت ارزش خرید نداره ، تا 1.450 میشه MSI از سری Power Edition رو در نظر گرفت !
سلام خسته نباشيد...
من يك سوالي برام پيش اومده در مورد كارت گرافيك HD7750 در مورد اينكه اين كارت از PCI Express 3.0 پشتيباني ميكنه...من ميخواستم اين كارت رو فردا تهيه كنم فقط مشكلم اينكه مادربورد من Pci E x16 2.0 هستش ميخواستم ببينم مشكلي برام پيش نمياد؟
اصلا اين گرافيك رو مادربورد من جواب ميده ؟
خیر مشکلی پیش نمیاد !
مشخصات سیستم شما چیه ؟

تو بازار ما نمیشه انتخاب زیادی داشت محدود به 2 یا 3 برند مثل MSI , ASUS یا همین Gainward هستش !
خیر با اون قیمت ارزش خرید نداره ، تا 1.450 میشه MSI از سری Power Edition رو در نظر گرفت !

خیر مشکلی پیش نمیاد !
مشخصات سیستم شما چیه ؟
بعد یک مادربورد خوب هم برای این گرافیک معرفی کنید قیمت هم زیر 500 باشه در اینده هم قابلیت sli داشته باشه.

سلام
میخواستم یه کارت گرافیک خوب با قیمت حدود 500 تومن که حداقل 1 سالی جواب بده رو معرفی کنید
من خودم نظرم روی 7770 هست. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این کارت داره بگه
خیلی خیلی ممنون

mb:MSI 760gm-p21
ram:6gig kingston
CPU:AMD Athelon XIII 450 3.2
وضعیت پاور مشخص نیست !
در کل CPU ضعیفه شاید تا 25 30 درصد از کارایی کارتی مثل 7750 دیده نشه !
سلام
یه کارت که هم از DX 11 پشتیبانی کنه و هم ارزون باشه چه چیزی پیشنهاد میکنید.؟
هدف شما از خرید کارت DX11 دقیقا چیه ؟! (رو حساب اینکه میگی ارزون باشه)
بعد یک مادربورد خوب هم برای این گرافیک معرفی کنید قیمت هم زیر 500 باشه در اینده هم قابلیت sli داشته باشه.
برای قطعات دیگه تاپیک جداگانه هست میتونی اونجا سوالت رو مطرح و پیگیری کنی !
سلام
میخواستم یه کارت گرافیک خوب با قیمت حدود 500 تومن که حداقل 1 سالی جواب بده رو معرفی کنید
من خودم نظرم روی 7770 هست. اگه کسی اطلاعاتی در مورد این کارت داره بگه
خیلی خیلی ممنون
شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟!
قبلا راجب درخواست شما بحث کردیم !

شما هنوز به نتیجه نرسیدی ؟!
قبلا راجب درخواست شما بحث کردیم !

والا هنوز نه! امروز که کریسیس 3 رو نصب کردم و با مشکل ساپورت نشدن دایرکتیکس 11 مواجه شدم تصمیمم قطعی شد ;;)
اما دیگه فردا قصد خرید دارم میخوام دیگه مطمئن بشم که پولم رو دور نمیریزم :d
حالا اگه برات زحمتی نیست یه بنچ مارک از 7770 میزاری برام
خیلی خیلی ممنون :)

وضعیت پاور مشخص نیست !
در کل CPU ضعیفه شاید تا 25 30 درصد از کارایی کارتی مثل 7750 دیده نشه !

سلام دوست عزیز ....
POWER:viera 650-w
امروز هم کارت 7750 رو خریدم میتونم بگم از فوق العاده یچیز اونورتر بود همه ی بازیها مثل مدال افتخار بتلفیلد 3 و هیتمن با آخرین جزییات و روشن بودن Antialias براحتی و روان اجرا شد.... واقعا ممنونم از شما دوست عزیز بخاظر راهنمایی خوبتون...

سلام دوست عزیز ....
امروز هم کارت 7750 رو خریدم میتونم بگم از فوق العاده یچیز اونورتر بود همه ی بازیها مثل مدال افتخار بتلفیلد 3 و هیتمن با آخرین جزییات و روشن بودن Antialias براحتی و روان اجرا شد.... واقعا ممنونم از شما دوست عزیز بخاظر راهنمایی خوبتون...
پاور شما اصلا برای همچین گرافیکی خوب نیست..به فکر یه پاور پدر مادر دار باش

والا هنوز نه! امروز که کریسیس 3 رو نصب کردم و با مشکل ساپورت نشدن دایرکتیکس 11 مواجه شدم تصمیمم قطعی شد ;;)
اما دیگه فردا قصد خرید دارم میخوام دیگه مطمئن بشم که پولم رو دور نمیریزم :d
حالا اگه برات زحمتی نیست یه بنچ مارک از 7770 میزاری برام
خیلی خیلی ممنون :)
در مورد خرید که همون 7770 پیشنهاد میشه ! (انتخاب دیگه ای نیست)
در مورد بنچمارک هم میتونی از اینا کمک بگیری :arrowd:

Techpowerup
Tomshardware
Guru3d
سلام دوست عزیز ....
سلام
به سلامتی مبارکه
فقط در مورد پاور همونطور که دوستمون گفت اگه خروجی Real پاور کمتر از 500w باشه کارت جدید به زودی مشکل پیدا میکنه !

دوستان اگر رم کارت گرافیک توی اجرای تکسچرها کم بیاره آیا برای رفع کمبود به رم سیستم روی میاره یا نه ؟اصلا داشتن مثلا 8 گیگ رم فایده ای هم در بازی داره؟

دوستان اگر رم کارت گرافیک توی اجرای تکسچرها کم بیاره آیا برای رفع کمبود به رم سیستم روی میاره یا نه ؟اصلا داشتن مثلا 8 گیگ رم فایده ای هم در بازی داره؟
اگه حافظه اختصاصی کافی نباشه از حافظه خود سیستم استفاده میکنه یا دقیقتر میشه Shared System Memory ولی خوب از نظر کارکرد و سرعت نسبت به حافظه ی اختصاصی خود گرافیک یه مقدار ضعیفتر عمل میکنه !
رم هم به تنهایی تاثیری تو افزایش فریم نداره فقط حداقل حجم مورد نیاز باید تامین باشه همین !

سلام دوباره به دوستان!:d
بنده این کارت رو MSI GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III خریدم,پاورم فقط 530 هست مشکلی که ایجاد نمیکنه واسش؟؟
الان دو هفتس بدون مشکل دارم استفاده میکنم ولی دیروز رو جعبش دیدم زده که حداقل 600 میخواد!!:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or