مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

راسته که میگن دیگه برای سری 5 ای تی آی درایور نمیاد؟ و آخرین سریش همین قبلی بوده؟
بعنی چی یعنی دیگه پشتیبانی نمیشه؟
اگه اینطوره که به جای 170 تومن 5750 برم 200 تومن بدم 6750؟؟
ولی خوب من که الان 4670 دارم به ماه نمیکشه که براش درایور آپدیت میکنن!
نه دروغه:d
درایور میاد مشترکن برای سری 5000 6000 7000 یه درایور ثابت میادش ولی افزایش کارایی خاصی برای این سری نیست دیگه تمرکز amd روی این سری نیست
برای سری 2000 3000 4000 هم مشترک درایور میاد
در مورد 6750 هم که قبلا صحبت کردیم ولی در نهایت تصمیم گیرنده خودتی

Last edited by a moderator:
راسته که میگن دیگه برای سری 5 ای تی آی درایور نمیاد؟ و آخرین سریش همین قبلی بوده؟
بعنی چی یعنی دیگه پشتیبانی نمیشه؟
اگه اینطوره که به جای 170 تومن 5750 برم 200 تومن بدم 6750؟؟
ولی خوب من که الان 4670 دارم به ماه نمیکشه که براش درایور آپدیت میکنن!
نه دروغه:d
درایور میاد مشترکن برای سری 5000 6000 7000 یه درایور ثابت میادش ولی افزایش کارایی خاصی برای این سری نیست دیگه تمرکز amd روی این سری نیست
برای سری 2000 3000 4000 هم مشترک درایور میاد
در مورد 6750 هم که قبلا صحبت کردیم ولی در نهایت تصمیم گیرنده خودتی
گفتی خوب همین یکم برد توی شکم
ولی وللش مین که میخوام این کارتو موقتی بگیرماحتمالا هم با GTS450 بعدا عوضش کنم برای همون دلایلی که قبلا صحبت شد
راستی اون لینکی که از یوتیوب دادیو میتانی جایه دیگه آپش کنی؟ من دسترسی ندارم
ممنون
یا علی

سلام دوستان

من ميخوام کارت گرافيک بخرم ، بودجه حول حوش 200 بنظرتون چه انتخاب‌هايي دارم! کارت فعلي‌ام giga250oc . البته ترجيحا با giga بيشتر حال ميکنم چون تا حالا جنس بد از نديدم.
:)

گفتی خوب همین یکم برد توی شکم
ولی وللش مین که میخوام این کارتو موقتی بگیرماحتمالا هم با GTS450 بعدا عوضش کنم برای همون دلایلی که قبلا صحبت شد
راستی اون لینکی که از یوتیوب دادیو میتانی جایه دیگه آپش کنی؟ من دسترسی ندارم
ممنون
یا علی
ویدیو
Download NVIDIA PhysX Technology Enabled Disabled mp4

سلام .میخواستم بدونم قیمت gtx 560 se ادر حال حاضر چنده و چطور کارتیه؟ترجیحا inno 3d
قیمتش تقریبا 450 تا 500 تومنه
قدرتش در حد hd 7770 هستش و ضعیفتر از 560 و 460 هستش (کلا این کارت یکم گول زنکه در حد اسمش که 560 معمولی هست نیست) البته خب قیمتشونم فرق میکنه 560 قسمتش 650 تا 700 هست
از لحاظ کارایی هم بدک نیست میتونی با تنظیمات high و ریزولیشن 720 بازی بکنی اما در مورد اینده کارت اینده نگری نیست از نظر من
در مورد برند inno 3d هم قیمتاشون فرق زیادی نمیکنه اگه خواستی بخری خودت بگرد این برند که میخوای بگیر

سلام دوستان

من ميخوام کارت گرافيک بخرم ، بودجه حول حوش 200 بنظرتون چه انتخاب‌هايي دارم! کارت فعلي‌ام giga250oc . البته ترجيحا با giga بيشتر حال ميکنم چون تا حالا جنس بد از نديدم.
:)
هیچ انتخابی نداری:d با 200 تومن همون کارت خودت نگه دار

مرسی از اینکه جواب دادی.من inno 3d شو دیروز خریدم 520 .حس میکنم گرون خریدم.حالا واقعا از 460 ضعیفتره؟ اگر میشه در حد 400 تا 500 تومن یه مادر بورد و سی پی یو هم معرفی کن.ممنون

مرسی از اینکه جواب دادی.من inno 3d شو دیروز خریدم 520 .حس میکنم گرون خریدم.حالا واقعا از 460 ضعیفتره؟ اگر میشه در حد 400 تا 500 تومن یه مادر بورد و سی پی یو هم معرفی کن.ممنون
460 از لحاظ قدرت و کارایی در حد همون 560 هست و اختلاف بینشون کمه بیشتر انویدیا سر 460 تحت فشار amd به ناچار 460 رو دادش که فرق عمدش فرکانساشو نسب به 560 پایین اورده طور که 460 خیلی زیاد اورکلاک میشه و تقزیبا به پای 560 میرسه کارت 460 در حد hd 6850 هست و 560 درحد hd6870 و 560se در حد hd7770
اگه مدل رفرنس هست بله فکر میکنم یه 50 تومنی گرون خریدید اگه غیر رفرنس باشه باز فکر کنم یکم گرون خریدید در حد 20 تومن البته الان چن روزه ارز رفته باز بالا شاید برا اون باشه:))
امیدوارم ضد حال نباشه ولی با خدودا 550 تومن میتونستی hd6850 مدل رفرنس بخری:dالبته اینم بگم که amd کلا تو ایران ارزونتره و انویدیا الکی گرونتره(چون بیشتر میرن دنبالش سو استفاده میشه)مثلا 7770 قیمتش 50 تومن از رقیبش 560se ارزونتره
cpu:core i3 2120
مادربرد هم خیلی چیزا میشه خرید برای نمونه
ASRock H61M-PS2
asus P8H61-M LX3 PLUS
سی پی یو تقریبا 340 تومن مادربرد هم 170 که میشه 510 تومن حدودا دیگه زیر این ناجور میشه

آخرین ویرایش:
من سیستمم اینه
cpu = amd 955 black edition 3.5 x 4overcloked
ram 8gig ddr3
vga asus 5870 1gig
الان من چقدری خرج کنم میتونم یه سیستم خوب برای نسل بعد بگیرم ؟ (منظور برای بازی کردن بدون مشکل crysis 3 :d )
مررررررررررررررررررررررررررررررسی

اقا سعید واقعا ممنون از راحنماییت.خودم تو فکر amd fx 4100 بودم.
این جوابتو تو این تاپیک دادم
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات - صفحه 1491

من سیستمم اینه
cpu = amd 955 black edition 3.5 x 4overcloked
ram 8gig ddr3
vga asus 5870 1gig
الان من چقدری خرج کنم میتونم یه سیستم خوب برای نسل بعد بگیرم ؟ (منظور برای بازی کردن بدون مشکل crysis 3 :d )
مررررررررررررررررررررررررررررررسی
بستگی داره دیگه بر اساس سیتمی که خودشون معرفی کردن یه حالت حداقل سیستم برای اجرا روی حداقل تنظیماته یه حالت اجرا روی تنظیمات خوب و کیفیت خوبه یه حالتم که با بهترین تنظیماته
اگه میخوای بدون مشکل بازی کنی بایدیه کارت بگیری که با تنظیمات خوب بتونی بازی کنی میتونی یه دونه gtx 560 بخری با قیمت 650 تا 700 بقیه قطعاتتم نمیخواد دست بزنی اگه amd هم خواستی میتوین hd6870 بگیری که قیمتش هم همون حدوده ولی من پیشنهادم 560 هست

هیچ انتخابی نداری:d با 200 تومن همون کارت خودت نگه دار

دستت درد نکنه يعني جدي جدي کارتي نيست تو مايه ها بگيرم؟ حتي تو برند‌هاي ديگه؟ در ضمن نظرت در مورد کارت فعليم چيه! نگهش دارم يا بودجه بيشتر کنم يه خوبشو بگيرم؟

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال آماتوری دارم
این مدل رفرنس یا مرجع که میگید یعنی چی ؟
از کجا میشه فهمید که رفرنس هست یا نه ؟

---------- نوشته در 09:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

اقا رامین گفتی که 6670 کمی سریعتر از gt630 هستش
حالا یه سوال این کمی سریعتر که گفتین فکر میکنی ارزش داره بخاطرش 20-30 تومن بیشتر بدیم ؟

:d
مدلHigh End سری 6000 چه کارتی هست؟ قیمت و مشخصاتش رو بگید لطفا
باللترین مدل تک هسته ای 6970 هستش قیمتشم درست مشخص نیست چون تو بازار راحت گیر نمیاد ولی باید دور بر 1300 باشه
یکم از 570 بهتره و از 580 ضعیفتره

دستت درد نکنه يعني جدي جدي کارتي نيست تو مايه ها بگيرم؟ حتي تو برند‌هاي ديگه؟ در ضمن نظرت در مورد کارت فعليم چيه! نگهش دارم يا بودجه بيشتر کنم يه خوبشو بگيرم؟
خواهش میکنم. نه والا جدی نیستش تا 350 هم تازه میتونی یه کارتی بخری خیلی کم از کارت خودت بهتر:d دیگه حداقل باید 400 تومن پول بدی تا از کارت خودت بهتر باشه hd 7770
در مورد برندش کلا گیگا رو کار نداشتم ولی گیگا تو ایران به خاطر گارانتیش از همه گرونتره
ویرایش:راستی از انویدیا gtx 550 هم هست اینم میتونی با دور بر 400 تومن بگیری

آخرین ویرایش:
:d
مدلHigh End سری 6000 چه کارتی هست؟ قیمت و مشخصاتش رو بگید لطفا
میشه HD6990 موجود هم نیست ، برای مشخصاتش هم برو به این لینک !
دوستان من یه سوال آماتوری دارم
این مدل رفرنس یا مرجع که میگید یعنی چی ؟
از کجا میشه فهمید که رفرنس هست یا نه ؟

---------- نوشته در 09:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

اقا رامین گفتی که 6670 کمی سریعتر از gt630 هستش
حالا یه سوال این کمی سریعتر که گفتین فکر میکنی ارزش داره بخاطرش 20-30 تومن بیشتر بدیم ؟
یعنی دقیقا طراحی خنک کننده ، PCBش ، فرکانس ها و... مشابه مدل OEM یا معرفی شده از طرف خود AMD هستش بدون کوچکترین تغییری !
معمولا تو مدل کارت حالا بصورت پیشوند ، پسوند یا تو مشخصاتش معلوم میشه !
حدودا 10 درصد سریعتره (مدل GDDR5) با مدل DDR3ش هم بخوایم مقایسه کنیم حدودا 5 6 درصد سریعتر میشه در نتیجه به نظر من ارزش داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or