مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام....
بله درست گفتید....اگه یه کم معرفی کنید حتما یادم می آد

گارانتی اش رو می پرسم....ولی فروشنده اش گفت که 3 سال گارانتی تعویض داره....قیمت هم می داد 380...
توی همون تاپیک من خیلی فعال بودم(داستان کامل pop2 ,ترجمه تمام مکالمه ها بازی)
یادش به خیر:(
ولی راجب کارت قیمتش وحشتناک در حالی که قیمت جهانیش 270 تا 280 دلار .100 بیشتر دادن واقعا زور داره.البته احتمالا این کارت اور شده هستش ولی باز هم گرون هستش با این که کارایی خوبی نشون داده.
من خودم 320 point of view واقعا عالیه 320 تومن هم گرفتم .میشه گفت از XFX بهتره(البته امیدوارم دوباره به کسی بر نخوره)ولی الان تخمش رو ملخ خورده!! الته اگر هم الان باشه گارانتیش تغییر کرده وفکر کنم یه شرکت دیگه وارد میکنه که من چندان پیشنهاد نمیکنم. برد xfx هم بد نیست. گارانتیش هم معتبر هستش .البته اگه Asus پیدا کنی فکر نکنم دیگه حرفی توش باش (بازم امیدوارم به کسی بر نخوره)البته با قیمت نهایتا 340

سلام
متاسفانه نتونستم شما رو به یاد بیارم...
با این حال از دیدار مجدد شما خوشحال شدم...

والا من هم خودم موندم
هر روز یه بورد پیشنهاد میشه..یه روز قیمتش بالا هست یه روز بورد خوب نیست یه روز هیچ بوردی نیست....
موندم خودم چیکار کنم

من دیشب مادربورد رو نصب کردم دیدم اصلا کلاک خوره نداره حتی یه مقدار میخوام پسش بدم یه ASUS - M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition بگیرم..رایان صبا میده 208 تومن می خوام بدونم سایت معتبری هست یعنی پول رو بفرستم حتما برام میفرسته یا پولمو بالا میکشه تازه اجناسش اصل و با گارانتی معتبرن؟؟؟ راستی تا حالا کسی از این سایت خرید کرده(تو شهرستال)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
خب بالاخره من هم تونستم گرافیک 8800 رو بخرم
Foxconn رو خریداری کردم با قیمت 370..البته کمی گرون هست ولی خب خیلی دنبالش گشتم
ولی خب نمی دونم چطوری می تونم قدرت این کارت رو بفهمم چقدره
بازی هایی که داشتم نصب کردم ولی با بالاترین کیفیت ها خیلی راحت اجرا کرد....

سلام
بهزاد جان مبارک باشه
برنامه 3D mark 2006 رو نصب کن و روی deafult یه تست بگیر .ببین چند امتیاز میاری .حسابی از کارتت کار میکشه .بعد امتیازت رو بذار ابنجا .البته نوع cpu و رمت رو هم بنویس

سلام

مبارکه:biggrin1:
بهزاد واقعا میخوای کارتت کم بیاره؟
DiRT رو بذر و Shadow رو اولترا بذار و 16x AA بده و رزولوشن هم 1600*1200:biggrin1:10 اگه 10 فریم بیشتر داد:biggrin1:
ولی اگه مخوای زورش رو بفهمی همون 3dmark 06

مبارکه:biggrin1:
DiRT رو بذر و Shadow رو اولترا بذار و 16x AA بده و رزولوشن هم 1600*1200:biggrin1:10 اگه 10 فریم بیشتر داد:biggrin1:
ولی اگه مخوای زورش رو بفهمی همون 3dmark 06
lمن که توی این رزولوشن 10 تا هم نگرفتم .نهایتا 7تا:biggrin1:

اوه اوه
من لاراکرافت رو رو همین تنظیمات گذاشتم دوربین به جای سیستم کم آورد :biggrin1:
من که توی این رزولوشن 10 تا هم نگرفتم .نهایتا 7تا
کارت گرافیک شما چیه؟
DiRT رو بذر و Shadow رو اولترا بذار و 16x AA بده و رزولوشن هم 1600*120010 اگه 10 فریم بیشتر داد
اوه اوه...بازیشو می خواستم بخرم ها..ولی خب من با هیچی Race به اندازه NFS ها حال نمی کنم..واسه همین...
ولی خب بذار ببینم پولی چیزی واسم مونده برم بازی بخرم :biggrin1:
البته نوع cpu و رمت رو هم بنویس

CPU : E6320 C2D
RAM : 2 g bus 800

کارت من هم 8800 GTS هست .دما رو نگفتی
بازی تام رایدر لیجند هم کلا از نظر موتور بازی مشکل داره.
در مورد dirt بگم درسته که توی 1600 واقعا کم میارم ولی توی 1280 با تمام گزینه ها 28 فریم میگیرم

کارت من هم 8800 GTS هست .دما رو نگفتی
بازی تام رایدر لیجند هم کلا از نظر موتور بازی مشکل داره.
در مورد dirt بگم درسته که توی 1600 واقعا کم میارم ولی توی 1280 با تمام گزینه ها 28 فریم میگیرم

اگه شدو رو بذاری روی High خیلی فریمت بهتر میشه;)

سلام

راستی دمای کارت رو هم بعد از یک ساعت کار کردن توی محیط ویندوز برام بنویس

دمای عادی (که در اکثر Benchmark ها هم ذکر میشه) برای 8800GTS توی Full Load وقتی که در Room Temperature ـی معادل 22 درجه ی سیلسیوس باشه، SLI هم نباشه بین 74 تا 77 درجه ی سیلسیوسه (که در حالت عادی این باعث نمیشه فن کارت گرافیک خیلی به تکاپو بیفته و ماکزیمم تا 70 درصد بالا میره)

البته بین تمام کارت ها اوضاع BFG از نظر حرارتی از همه بهتره، که البته بایدم باشه، هر چی نباشه BGF ـه

بهر حال دماهای Idle این کارتا پایین تره و توی دمای اتاق 22 درجه ای که معمولاً تست می کنن حدودای 55 تا 60 ـه (البته ما توی ایران بخصوص در تابستان به این دما نمی رسیم (حتی با کولر گازی، چون کولر گازی درسته می تونه به اون دما برسونه اتاق رو، ولی حداقل من نمی تونم توی اتاقی که کولر گازی بیاد و بیش از حد خنکش کنه دووم بیارم))

حالا بهزاد رو نمی دونم
ولی من الان XFX 8800 GTS 320 Mb ی که دارم (عادی هم هست و به هیچ عنوان OC نشده) در حالت Idle حدود بین 62 تا 65 درجه ست. در حداکثر عملکردی هم از 83 (بدون دستکاری فن) بالاتر ندیدم.
تهایتاً اینکه من با Riva Tuner اومدم و برای فن Luncher تعریف کردم و دور فن رو با حرارت تنظیم کردم بطور زیر:

FanCycle-8800-GTS.jpg

با این تنظیمات دما رو بالاتر از 79 ندیدم (مثلاً توی Oblivion بعد از چند ساعت چرخیدن از 77 بالاتر نمیره). بالاترین حرارت هم در DiRT هستش (که الان پسر خواهرم تا رسیدن کارت گرافیک جدیدش داره با سیستم من بازیش می کنه) که 79 درجه میشه. کلاً با این تنظیمات من 80 ندیدم

از طرف دیگه اگه درهای کیسم رو باز کنم این حرارت ها حسابی کاهش پیدا می کنه (یعنی Idle به 56 می رسه و در Full Load هم بالای 75 نمیره). البته ترجیح می دم در کیس بسته باشه (فن اضافی هم الان فقط یه فن 12 سانتی پشت CPU دارم هوای کیس رو خارج می کنه، بقیه ی فن ها رو هم باز کردم، چون بیشتر شدن فن صدا رو افزایش میده و این صدا منو اذیت می کنه)

بهر حال چون درکیس مشبکه و شبکه های هم دقیقاً بالای CPU و بالای VGA هستن، خنک کنندگی مناسبه.

بهرحال چون من کیسم زیر میزه و فضای پشتش یکم محدوده دماها یکم بالاترن ولی این دماها برای برای 8800 مشکلی ایجاد نمی کنن. از طرف دیگه با آرایش های متفاوت فن های داخل کیس برای ورود یا خروج هوا هم تست کردم که در این حالت فعلی (که الان دارم استفاده می کنم) دماش حداقل 4 درجه از بهترین فرم دارای فن، خنک تره ... (البته باید CPU رو هم درنظر داشت بهر حال)

ولی من الان XFX 8800 GTS 320 Mb ی که دارم (عادی هم هست و به هیچ عنوان OC نشده) در حالت Idle حدود بین 62 تا 65 درجه ست. در حداکثر عملکردی هم از 83 (بدون دستکاری فن) بالاتر ندیدم.
تهایتاً اینکه من با Riva Tuner اومدم و برای فن Luncher تعریف کردم و دور فن رو با حرارت تنظیم کردم بطور زیر:

به نظر من تو خیلی داری اجازه میدی که کارتت داغ بشه!
جالبه، من دیدم دما به 70 میرسه، تصمیم گرفتم سرعت فن رو با همون Riva Tuner (با همون Launcher ــش) همیشه بذارم رو 90 درصد، حتی تو موقع Idle! بعضی وقتها هم رو 80 درصد و شبها که میخوام بخوابم میذارم رو 70 درصد. (کارت من ASUS 8800 GTS 320 MB هست)

اصلاً دوست ندارم کارتم داغ بشه :\

پ.ن: Bioshock نیومد؟!

به نظر من تو خیلی داری اجازه میدی که کارتت داغ بشه!
جالبه، من دیدم دما به 70 میرسه، تصمیم گرفتم سرعت فن رو با همون Riva Tuner (با همون Launcher ــش) همیشه بذارم رو 90 درصد، حتی تو موقع Idle! بعضی وقتها هم رو 80 درصد و شبها که میخوام بخوابم میذارم رو 70 درصد. (کارت من ASUS 8800 GTS 320 MB هست)

اصلاً دوست ندارم کارتم داغ بشه :\

سلام

به کارت صدمه ای نمی رسه، اتفاقاً شما با این کار صدمه ی بیشتری به کارتت وارد می کنی
چون فن هرچی با دور پایین تر کار کنه، عمر بیشتری داره (بخصوص با این خاک زیادی که توی هوای ما وجود داره، هر جا میری می بینی دارن خونه های ویلایی رو می کنن n تا قلک رو هم، این قلک سازی ها هم منبع خاکه)
ضمناً صدای کمتری هم داره (درسته فن 8800 کولریه و توی 100% ـش تازه به 3000rpm میرسه، ولی وقتی 100% کار کنه صدادار میشه)

بهر حال سوال اینه که وقتی دور فن رو 100% میزاری (یا همون 90%)، اونوقت کارت رو تحت یه فشار بالا (Torture) با یه چیزی مثل Oblivion برای طولانی مدت قرار بدی، اونوقت دما به چند میرسه ؟؟؟

زیر 80 عادیه (اینو در نظر بگیر که همین کارتا اگر SLI بسته بشن، دماشون حداقل 6 تا 7 درجه افزایش پیدا می کنه)
، تمام این کارتا هم SLI رو ساپورت می کنن، و لذا یعنی می تونن با این سیستم حرارتی کنار بیان
این کارتا تا 90 هم مشکلی ندارن

اگه یه روز بالای 90 درجه رفت باید بترسی، نه بالای 70 (بهتره مرجع رو خود کارت بزاریم، خیلی راحت خواهی دید که اگه به 75 درجه هم برسی، کارت دور فن را تا حداکثر 70% بالا می بره، این نشون میده که خطری کارت رو تهدید نمی کنه که انطوری واکنش از خودش نشون میده)

بهر حال یه گراف از دمای GPU ت بزاری بد نیست
مثلاً وقتی فن همون 90% ـه و داری کارت رو زیر فشار زیاد می بری
یا وقتی که Idle ـه ؟؟؟
شبا با 70% چند درجه می گیری ؟؟؟
یه مقایسه ای داشته باشیم بد نیست ...

پ.ن: Bioshock نیومد؟!

ای خدااااااااااااااااااااا
شما کلنی ها کار دیگه ای ندارین ؟؟؟
هی آدمو یاد Bioshock می ندازین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن