مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
به نظر من با توجه به عرضه کارت های سری 7000 amd و کارت سری 600 gtx دیگه خرید کارت سری 400 و 5000 دیگه خرید درستی نیست شما اگه این asus gtx 570 directcu ii مدل رو بخرید هم پاور گم تری نسبت به مدل هایی که نوشتید می خواد هم مصرف کم تر و بازده بسیار عالی در بازی ها دیگه اگه اشتباهی کردم دیگه اساتید این بخش ایرادشو بگیرن مننون میشم تا این دوست عزیزمونم بهترین خریدو داشته باشه.

مشکل اینجاست اینجا ایرانه سری های جدید قیمت های خیلی غیر منطقی دارن نسبت به دلارشون

مشکل اینجاست اینجا ایرانه سری های جدید قیمت های خیلی غیر منطقی دارن نسبت به دلارشون

ببین الان خودم یه 14 تا کارت 670 وارد کردم! خب؟ من از خدامه دلار 1000 تومن باشه تا دایره مشتریهایی که میتونن این کارت رو بخرن بیشتر باشه! مثلا اگه مثل چند ماه پیش دلار 1000 یا 1200 بود میشد این کارت فوق العاده رو توی ایران با قیمت 700 تومن تحویل بدم!
اما الان میتونم با 1190 بدمش! البته تاپش رو! چرا؟ چون الان دلار 2000 رو هم رد کرده! تقصیر اقتصاد نابود شده کشور هست نه فروشنده!

480 مصرف بالاتری داره ، حداقل به یه 650w نیاز داره در نتیجه 600w براش مشکل ایجاد میکنه !
قابل مقایسه نیستن و بدون شک 5970 سریعتره !

همونطور که دوستمون گفت GTX670 کارت سریعتری هستش !

مشخصات سیستم شما چیه ؟ GTX550Ti یه کارت متوسط هستش و تو رنج مشخصی قرار گرفته ، نمیشه انتظار خاصی ازش داشت !
این بستگی به بودجه و مشخصات قطعات دیگه ی سیستم شما داره !
2 تا 550 از نظر کارایی حدودا بین 480 و 570 قرار میگیره ، اینایی که میگن دقیقا کیا هستن ؟ اگه قراره از قدرت یکیشون استفاده شه پس اصلا فلسفه SLI این کارت چی هستش ؟!
سیستم:
ram 8 gb
cpu intel i7 3.07 ghz
motherboard rampage iii extreme

اگه یه 560 تی آی بندازم بقلش مشکلی ندارم؟
مشکل بودجه هم دارم هر چی کمتر دربیاد بهتره
اونم تو فرومای دیگه تو گوگل سرچ میکردم دیدم
میگفتن یکی قوی بهتر از دوتا متوسطه
اگه از قدرت دوتاش استفاده کنه که خیلی توپ میشه
دیگه دنبال مشتری واسه همین نمیگردم

یکیم اینکه الان gtx 670 و gtx 580 چنده؟

Last edited by a moderator:
من یه گرین 635 وات دارم. با این میشه با 480 کار کرد.

بین کارتهای 480/5970 و 5870 موندم.

5870 از همه ارزونتره ولی میترسم برای بازیها کم بیاره.
5970 هم بعضی جاها مثل Skyrim نا امید کنندست.
480 از همه بهتره ولی از پاورم میترسم.
از لحاظ قدرت به ترتیب
5970
480
5870
من خودم ی 480 lightning دارم هم خیلی خنک تر از سری رفرنس هست هم قویتر پاورم هم 685 گرینه در ضمن تا اونجایی که اطلاعات کسب کردم کارت های سری 4XX بادوام تر از کارت های سری 5XX هستند و 480 رفرنس حتی از 570 رفرنس ی مقداری قویتره
من اول خواستم 5970 بگیرم اما از سری 2gpu ati خاطره ی خوبی ندارم یکی از دوستان داشت و بدون هیچ دلیلی و بدون اور سوخت گارانتیم البته نداشت و موند روی دستش تازه یکی از دوستای نزدیک خودم هم ی 4890 داشت اونم همین بلا سرش اومد و من دیگه بیخیال این مدل 2gpuشدم.البته این از شانس ما بوده ممکنه خیلیاشونم هیچ مشکلی براشون پیش نیاد اینم نمیشه انکار کرد که 5970 که اگر اشتباه نکنم 2 تا gpu 5870 داره واقعا خیلی قویه..

مادربوردم MSI GF615M-P33 هست می خواستم بدونم در حد 200 تومن چه کارت گرافیکی میشه روش نصب کرد پاورم هم 440 واته
مادربرد شما چیب nvidia داره اگه اشتبا نکنم.گرافیک های زیادی هستند مثل 6770 که الان حدود 185 و6790 حدود 230 و 550ti که حدود 230 قیمت داره و فکر کنم چون چیپ شما هم انویدیا هست انتخاب خوبیه و 400 وات هم واسه کل سیستم لازم داره.

سیستم:
ram 8 gb
cpu intel i7 3.07 ghz
motherboard rampage iii extreme

اگه یه 560 تی آی بندازم بقلش مشکلی ندارم؟
مشکل بودجه هم دارم هر چی کمتر دربیاد بهتره
اونم تو فرومای دیگه تو گوگل سرچ میکردم دیدم
میگفتن یکی قوی بهتر از دوتا متوسطه
اگه از قدرت دوتاش استفاده کنه که خیلی توپ میشه
دیگه دنبال مشتری واسه همین نمیگردم
یکیم اینکه الان gtx 670 و gtx 580 چنده؟
مشکلی بابت قطعات نیست فقط خروجی یا مدل پاور مشخص نیست !
خیر 560 نمیتونید بندازید فقط 550Ti !
برند کارت شما چیه ؟ 550 الان بین 250 تا 320 بسته به برند و مدل متغیره !
خوب بطور کلی این تعریف درسته ولی موارد خاص هم هست ، شما قدرت خرید یه کارتی مثل 6970 که در حد 2 تا 550 هستش رو داشته باشی خوب پیشنهاد به مراتب بهتری هستش (در مجموع) !
670 بین 1.180 تا 1.400 و GTX580 هم بین 1.050 تا 1.200 بسته به برند و مدل متغیره !

سلام من یه کارت میخوام که فقط خروجی اچ دی شو لازم دارم یعنی میخوام وصلش کنم به ال سی دی برا پخش فیلم مدل ال سی دی همsamsong d550 full hd

سلام من یه کارت میخوام که فقط خروجی اچ دی شو لازم دارم یعنی میخوام وصلش کنم به ال سی دی برا پخش فیلم مدل ال سی دی همsamsong d550 full hd

خب داداش من واسه فیلم دیدن یه DVD پلیر بخری بهتره تازه کیفیت فیلم ها هم DVD پلیر بهترن

سلام دوستان شما چه کارت گرافیکی رو به این سیستم پیشنهاد میدین فقط می خوام یه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره و دیگه نه مین بورد عوض کنم نه پاور کارت گرافیکم geforce 9500 gt ddr2 هست و ازش راضی نیستم
cpu: AMD athlon x4 645 , mainboard: msi gf615 m-p33 ,power 440 ram: 2gig 1333
بعد یه سوالی هم داشتم این مادر بوردی ddr3 هست میشه کارت گرافیک gddr5 روش نصب کرد یا مادربورد هم باید gddr5 باشه

آخرین ویرایش:
دوستان من 2 ماهه کارت 6570 ساپفایر رو گرفتم روش نوشته کراس فایر ولی پورت کراس رو نداره آیا از راه دیگه ای مولتی جی پی یو میشه کرد؟
sapphire_HD6570.jpg

سلام دوستان شما چه کارت گرافیکی رو به این سیستم پیشنهاد میدین فقط می خوام یه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره و دیگه نه مین بورد عوض کنم نه پاور کارت گرافیکم geforce 9500 gt ddr2 هست و ازش راضی نیستم
cpu: AMD athlon x4 645 , mainboard: msi gf615 m-p33 ,power 440 ram: 2gig 1333
بهد یه سوالی هم داشتم این مادر بوردی ddr3 هست میشه کارت گرافیک gddr5 روش نصب کرد یا مدربورد هم باید gddr5 باشه
بخش اول سوالتون که قبلا جواب داده شده ، تکرارش بی معنیه !
بخش دوم هم نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هرچی باشه !
و در آخر کارت گرافیک بالاتر از HD6770 یا GTS450 رو این قطعات با افت کارایی مواجه میشه و بسته به مدل این افت کارایی کمتر یا بیشتره ، این در صورتی هستش که 2GB رم (همینطور پاور هم خروجی Realش 440 باشه در غیر اینصورت اینم نیاز به تعویض داره) دیگه هم اضافه کنید وگرنه با همین 6770 یا 450 هم به مشکل میخوره !
دوستان من 2 ماهه کارت 6570 ساپفایر رو گرفتم روش نوشته کراس فایر ولی پورت کراس رو نداره آیا از راه دیگه ای مولتی جی پی یو میشه کرد؟
sapphire_HD6570.jpg
به این دلیل که اسلات PCIE پهنای باند کافی در اختیار هر دو کارت میذاره و نیازی به پل CFX نیست !

بخش اول سوالتون که قبلا جواب داده شده ، تکرارش بی معنیه !
بخش دوم هم نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هرچی باشه !
و در آخر کارت گرافیک بالاتر از HD6770 یا GTS450 رو این قطعات با افت کارایی مواجه میشه و بسته به مدل این افت کارایی کمتر یا بیشتره ، این در صورتی هستش که 2GB رم (همینطور پاور هم خروجی Realش 440 باشه در غیر اینصورت اینم نیاز به تعویض داره) دیگه هم اضافه کنید وگرنه با همین 6770 یا 450 هم به مشکل میخوره !

به این دلیل که اسلات PCIE پهنای باند کافی در اختیار هر دو کارت میذاره و نیازی به پل CFX نیست !

یعنی من اگه مینم دو تا اسلات PCI-Express داشته باشه میتونم دوتا 6570 رو بدون کابل کراس فایر بزارم؟
نمیشه یک 8800gt و یک 6570 sapphire رو باهم بزارم؟
5570 و 6570 چطور؟

یعنی من اگه مینم دو تا اسلات PCI-Express داشته باشه میتونم دوتا 6570 رو بدون کابل کراس فایر بزارم؟
نمیشه یک 8800gt و یک 6570 sapphire رو باهم بزارم؟
5570 و 6570 چطور؟
نه دوست عزیز کراس فایر مربوط میشه به کارت های ati و sli مربوط به کارت های انویدیاس.برای کراس یا اس ال آی باید کارت های همسانی داشته باشید اونوقت شما میگید جیفورس و ای تی آی!!!!
شما باید دو عدد 6570 رو با هم کراس کنید و سعی کنید هر دو دارای ی برند باشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or