uncharted12
کاربر سایت
شما فقط به خاطر Physx میخوای 670 بگیری ؟! این کارت تواناییش اونقدر بالاس که Physx دیگه به چشم نیاد !سلام دوستان.من هفته ی دیگه میخوام یه کارت گرافیک بگیرم.
خودم 670 در نظرمه.
به نظرتون این PhysX ارزشش داره که این کارت بگیرم؟
شما پیشنهاد کارت دیگه ای ندارید؟
ممنون
والا میخواستم یه کارت ارزونتر بگیرم ولی وقتی دیدم همه دارن میگن در اینده ،بازی ها به این physx بستگی داره، گفتم همیونو بگیرم.شما فقط به خاطر Physx میخوای 670 بگیری ؟! این کارت تواناییش اونقدر بالاس که Physx دیگه به چشم نیاد !
در کل تا رنج 1.200 بهترین کارت موجود تو بازار ما و کلا نسبت به قیمتش (جهانی) کارت خوب و قدرتمندی هستش و به شدت پیشنهاد میشه !
درودسلام من الان یه 550 ti دارم میخوام یه کارت گرافیک دیگه هم بگیرم که با این SLI کنم که به 580 برسه
چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنید با چه وات پاوری که بتونه همچین کاری کنه؟
درود
در کارت های Nvidia فقط با همون مدل میتونید SLI کنید متاسفانه!
البته به قدرت خیلی زیادی میرسید تا نزدیک 580 که کاملا هم کافیه!
پاور زیادی نیاز نداره ولی با احتساب موارد دیگه 600 تا 650 مناسب هست!
البته دقت داشته باشید باید کیس رو خیلی خنک نگه دارید چون مسلما دما خیلی بالاتر خواهد رفت!
خوب این چیزی که تو ذهن شماست اشتباهه ، اون 400w که اعلام شده حداقل پاور مورد نیاز برای کل سیستم هستش نه مصرف خود کارت (نهایت مصرف 550Ti حدودا 115w هستش) !مطمئنید که به پاور 600 وات نیاز داره؟ چون توان مصرفی که الان یه دونه 550 مصرف میکنه 400 وات
سلام اول با اجازه اساتید بخش سخت افزار این نظر منه:سلام
کدوم یکی از کارت های زیر تو بازی ها بهتر عمل میکنه
gtx670
gtx580
480 مصرف بالاتری داره ، حداقل به یه 650w نیاز داره در نتیجه 600w براش مشکل ایجاد میکنه !5970 مصرف بیشتری داره یا 480 ؟ برای 5970 یه 600 وات کافیه ؟
کدوم قدرت بیشتری داره ؟
همونطور که دوستمون گفت GTX670 کارت سریعتری هستش !سلام
کدوم یکی از کارت های زیر تو بازی ها بهتر عمل میکنه
gtx670
gtx580
مشخصات سیستم شما چیه ؟ GTX550Ti یه کارت متوسط هستش و تو رنج مشخصی قرار گرفته ، نمیشه انتظار خاصی ازش داشت !سلام
الان من یه gainward gtx 550 ti دارم
برا بازی های جدید برا حداکثر سیستم مناسب نیست
برا ارتقا چی پیشنهاد میکنید؟
یکی بندازم بقلش چطور میشه؟میگن فقط از قدرت یکی استفاده میکنه
یا اینکه کلن یکی دیگه بگیرم؟
اگه یکی دیگه،چی بگیرم که دیگه رو اعصاب نره بازیارو رو حداکثر سیستم بیاره؟
سلاممن یه گرین 635 وات دارم. با این میشه با 480 کار کرد.
بین کارتهای 480/5970 و 5870 موندم.
5870 از همه ارزونتره ولی میترسم برای بازیها کم بیاره.
5970 هم بعضی جاها مثل Skyrim نا امید کنندست.
480 از همه بهتره ولی از پاورم میترسم.