مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

wow.یعنی تا این حد کاراییش بالا میره رامین جان؟!؟!!! پس فرمودی به لحاظ قطعات جز کیس محدودیتی ندارم . من الان 6950 twin frozr دارم ایا واسه کراس فایر از هر 6950 میتونم استفاده کنم کنار این یا نه؟ و اینکه آیا واسه کرای فایر تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاری خاصی باید انجام داد؟ بازم ممنونم.

سلام دوستان عزیز من امروز میخام یه کارت بخرم موندم که بین 6790و6850کدوم رو انتخاب کنم اگه میشه یه راهنمایی کنید.
در ظمن چه پاوری احتیاج داره؟
مشخصه HD6850 سریعتره ، حداقل یه 500w میخواد که با توجه به قطعات دیگه باید یه پاوری تو این حدود یا بالاتر در نظر گرفته بشه !
wow.یعنی تا این حد کاراییش بالا میره رامین جان؟!؟!!! پس فرمودی به لحاظ قطعات جز کیس محدودیتی ندارم . من الان 6950 twin frozr دارم ایا واسه کراس فایر از هر 6950 میتونم استفاده کنم کنار این یا نه؟ و اینکه آیا واسه کرای فایر تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاری خاصی باید انجام داد؟ بازم ممنونم.
شما بنچمارکای کارتایی مثل 7970 ، 680 یا 670 رو نسبت به CFX 6950 مقایسه کنید همین حدود میشه ، بله درسته ، اجباری نیست که هر دو کارت از یه سازنده باشه فقط مشخصات کارتا باید یکی باشه (مقدار حافظه و فرکانسها) ولی توصیه میشه که هر دو کارت از یه برند و سری باشن !
نیاز به رابط CrossFire Bridge (یا همون پل ارتباطی) هستش که بین کارتا میخوره و از طریق درایور AMD هم باید فعال شه همین !
خواهش

سلام
توس ایت انودیا 690 چند مدل داره میخواستم بدونم چه فرقی باهم دارن از نظر شکل و شمایل تفاوت دارن مثلا یکیش 3 طبق از کیس رو میگیره و یکیش دو طبق اینا چه فرقی باهم دارن !

راستی یه سوال 690 قوی تر هست یا دو تا 580 !؟

سلام
توس ایت انودیا 690 چند مدل داره میخواستم بدونم چه فرقی باهم دارن از نظر شکل و شمایل تفاوت دارن مثلا یکیش 3 طبق از کیس رو میگیره و یکیش دو طبق اینا چه فرقی باهم دارن !

690 قویتر از دوتا 580 هست!
اما 2 تا 680 یا 2 تا 670 تاپ قویتر از 690 هستن!
لینکشو میدی؟

سلام

تو سایت nVIDIA که 1 مدل بیشتر نیست ، دقیقا کجاش زده ؟
سلام...

واسه یه بنده خدایی میخوام کارت بگیرم نهایت میتونه 150 هزینه کنه

با این قیمت چیزی پیدا میشه که خوب باشه؟!
با 20 تومن بالاتر Gianward GTS450 1GB پیشنهاد میشه !

690 قویتر از دوتا 580 هست!
اما 2 تا 680 یا 2 تا 670 تاپ قویتر از 690 هستن!
لینکشو میدی؟
البته مسعود جان قاعدتا خودتم میدونی که 690 همون SLI دوتا 680 هستش با این تفاوت که کل تشکیلات رو یدونه PCB قرار گرفته یعنی اختلافشون در بالاترین حالت 1 فریم هم نیست اما نکته ی جالبش اینجاس که مصرف 690 کمتر از 2 تا 680 هستش (در هر حالتی) !

راستش رامین جای توی چندتا بنچمارک که دیده بودم sli 680 یه چند فریمی (کمتر از5 فریم فکر کنم) بهتر از 690 میداد اما در مورد مصرف و... کاملا حق با شماست.
در مورد 670 تاپ هم فکر کنم باید یه 10تا15 فریم در حالت sli بهتر از 690 بده!

680 sli مسلما توان بیشتری داره چون فرکانس 690 نزدیک 100 تایی کم شده که در 2 ضرب بشه یه 5 فریمی حدودا می شه اما خیلی از سایت ها 680 در حالت x8 @pcie 2 اجرا کردن که نتیجش ضعیف تر از 690 شده اما اگه در حالت pcie 3 یا x16 اجرا بشه از 690 بهتر می شه

البته 690 یه سری مزیت هایی داره از جمله حرارت کمتر با مصرف کمترش

سلام دوستان بعد یک ماه اومدم تو تاپیک قیمتا رو که دیدم سرم گیج رفت ! چی شده این بازار :-|
الان مدل GeForce GTX 690 تو بازار هست ؟ کسی قیمت داره ؟

سلام دوستان بعد یک ماه اومدم تو تاپیک قیمتا رو که دیدم سرم گیج رفت ! چی شده این بازار :-|
اصلا پیدا نمیشه که بخواد قیمت داشته باشه 680 هست که اونم قیمت درستی نداره از 1.450.000 هست تا 1.900.000 !
تو پاساژ ایران طبقه همکف یکی بود داشتش ولی پرسیدم 3.400.000 قیمت داد.
کلاٌ کارت دست نیافتنی ای هست :|

آخرین ویرایش:
از این بدتر هم میشه
بله دوست عزیز یک عدد تو پاساژ ایرانیان رویت شد به قیمت شیرین 3/600/000 تومان مفت مفت

دوستان سیستم با مشخصات زیر:
cpu:q6600
mb: rampage II formula
ram: 6 ddr 2
چقدر از کارایی یه کارت gtx 580 کم میکنه؟ (اصلا از کارایی کم میکنه؟ یا مناسبه؟)

ممنون

ببخشید شرمنده اصلا حواسم نبود منظورم 580 بود !
صابر 580 هم 1 مدل بیشتر نداره که 2 اسلاته هم هستش (این مدل Ref یا مرجع سازنده س) اگر مدلای خاص مد نظر باشه خوب 3 اسلاته هم موجوده مثل DCUII از ASUS !
کلا 2 سری کارت داریم (از یه مدل) مرجع و یا ابداعی (همون غیر مرجع :d) سازنده تفاوتاشو تو پست بعدی گفتم !
دوستان سیستم با مشخصات زیر:
cpu:q6600
mb: rampage II formula
ram: 6 ddr 2
چقدر از کارایی یه کارت gtx 580 کم میکنه؟ (اصلا از کارایی کم میکنه؟ یا مناسبه؟)

ممنون
با توجه به اینکه پاور تامین باشه شاید تا 20 درصد از کاراییش دیده نشه !

آخرین ویرایش:
من یه تعداد از سری 600 وارد کردم.
670 تاپ هستن همه + یدونه 690 که برای یه شرکت تو شهرمون وارد کردم. قیمت خریدش برای من 2.5 شد و اینجا داخل ایران با 2750 تحویل شرکت میدم پس فردا.
مطمئنید تا 3600 قیمت داشت؟ :دی
البته این قیمتها ماله دلار 1750 تومنی بود نه 2050 تومنی! :دی پرابلم؟

ببخشید شرمنده اصلا حواسم نبود منظورم 580 بود !

خب صابر جان بستگی که شرکتی که تیونینگش کرده (:دی) فرق داره! مثلا فکر کنم گیگابایت برای 580 یه 3 تا فن گذاشته بود! بعضی ها 2 تا فن دارن یعضی ها یدونه فن دارن!

مثلا این عکس رو ببین:

51z9QXZCFuL.jpg

این ماله گیگابایت هست با 3 تا فن! یا عکس پایین ماله dc2 هست با 2 تا فن:

81bEt1XF7aL._AA1500_.jpg

و اینم ماله evga با یک فن!

712gwp2OyOL._AA1200_.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or