مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام به نظر شما gtx 460 768mb به صرفست یا gts 450 1gb .. هر دوشون هم gddr5 .. پاورم 430 وات .. 3 4 سالی میشه که داره برام کار میکنه فک کنم توانش کمتر هم شده باشه.. واسه رزوله معمولا 720p و 768*1360 میخوامش .. چون به زودی باید به فکر ارتقای کلی باشم نمیخوام زیاد خرج کنم .. کارت فعلی هم 4670 هستش که تا الانم ازش راضی بودم .. خدا هم ازش راضی باشه .. حالا با این کارت جدیدا چقدر کارایی گرافیکی سیستمم بیشتر میشه؟! .. در ضمن cpu هم 7200 هستش که فکر نکنم بتونه این گرافیکهای سر رو هندل کنه .. با تشکر

سلام دوستان
بنظر شما بهترین کارت گرافیکی که میتونم با 300 تومن بخرم چیه و چه بازی هایی رو راحت میتونم روش اجرا کنم
تا 300 با 20 25 تومن بالاتر GTX460 1GB با برد Gainward یا تو همون رنج 300 HD6850 با برد SAPPHIRE یا HIS پیشنهاد میشه.
سلام به نظر شما gtx 460 768mb به صرفست یا gts 450 1gb .. هر دوشون هم gddr5 .. پاورم 430 وات .. 3 4 سالی میشه که داره برام کار میکنه فک کنم توانش کمتر هم شده باشه.. واسه رزوله معمولا 720p و 768*1360 میخوامش .. چون به زودی باید به فکر ارتقای کلی باشم نمیخوام زیاد خرج کنم .. کارت فعلی هم 4670 هستش که تا الانم ازش راضی بودم .. خدا هم ازش راضی باشه .. حالا با این کارت جدیدا چقدر کارایی گرافیکی سیستمم بیشتر میشه؟! .. در ضمن cpu هم 7200 هستش که فکر نکنم بتونه این گرافیکهای سر رو هندل کنه .. با تشکر
450 که با 460 قابل مقایسه نیست ، ولی GTX460 768MB تا رنج 230 پیشنهاد خوبیه ، هم پاور (البته راه میفته ولی خیلی زود به مشکل میخوره) و هم CPU شما جوابگوی کارتی مثل 460 نیست !

آخرین ویرایش:
من منظورم 570 sli بود نه تکیش شما تا الان داشتید کارت دو هسته ای با تک هسته ای مقایسه می کردید؟

من پیشنهادم دو عدد 460 یک گیگ هست که کاراییش کمی بیشتر از 580 می شه اگه اورم بشه که خوب مشخصه

شما باید مادربرد با پاور بهتری داشته باشید اگه دارید که کاملا به صرفه هست توانشم چیزی بیشتر از 90 درصد بیشتر می شه

خب آخه من اون اول هم گفتم که با بودجه ی 600 دوتا 6870 رو کراس فایر کنم یا 570 بگیرم ! صحبتی از 570 SLI نشد که ...
460 هم با توجه به قیمت غیر معقولانش به نظرم نمیصرفه !

ممکنه بیشتر توضیح بدین مثلا چه تاثیری میتونه روی گرافیک بازی ها داشته باشه؟
تفاوت برند تو مدلای Ref یا مرجع هیچ تاثیر خاصی تو کارایی نداره ، از اونطرف اکثر برندها یه سری (یا بیشتر) تو زیر مجموعه کارتایی که تولید میکنن هم در نظر میگیرن حالا تفاوت این سری میتونه تو OC بودن کارت ، نوع سیستم حنک کننده ، قابلیت OC بالاتر و... باشه !
سلام من 6850 با برد گیگا دارم بخوام کراس فایر کنم چه کارتی بندازم خوبه ؟ همون 6850 ؟
2تا 6850 بهتره یا یه دونه gtx560 ؟
شما یدونه 6850 دیگه بندازی کنارش (به شرط تامین بودن قطعات دیگه) کاراییشون در حد GTX580 میشه !
HD6850 CF هم قابل مقایسه با 560 نیست اصلا ربطی به هم ندارن !
سلام یه سوال داشتم به نظرتون با سیستم گیم بازی کردن بیشتر حال میده یا کنسول برام گرافیک بازی خیلی مهمه؟
خوب مشخصه میخوای بی دردسر بازی کنی فقط و فقط کنسول پیشنهاد میشه.

الان ps3 320گیگ دارم دیگه بهم حال نمیده میخوام با سیستم بازی کنم سیستم هم خوبه یه کارت گرافیک خوب بگیرم به نظرتون چی بگیرم؟

Last edited by a moderator:
الان ps3 320گیگ دارم دیگه بهم حال نمیده میخوام با سیستم بازی کنم سیستم هم خوبه یه کارت گرافیک خوب بگیرم به نظرتون چی بگیرم؟
شما تو سوالت میپرسی بازی با کنسول بهتره یا PC بعدش خودت میای جواب میدی که کنسول حال نمیده الان تکلیف چیه ؟!
شما اگه میخوای سیستم رو ارتقاء بدی بودجه رو تعیین کن بقیه ش با ما دیگه بحث های حاشیه ربطی به تاپیک نداره.

آخرین ویرایش:
سلام
من TFIIش رو تو بازار خیلی وقته که ندیدم ولی مدل Refش موجوده فک میکنم آخرین بار 980 تومن بود.
اینکه مدل جدیدی میاد قیمت مدلای قدیمی کاهش پیدا میکنه درسته در صورتیکه بصورت انبوه پخش بشه نه محدود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or