مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آقا الان تو بازار یه کارت که بتونه تمامیه بازی ها رو ، رو آخرین تنظیمات انجام بده رو با برند معرفی میکنین.(تو رنج 500 تا 600)
ممنون

درود قیمت ها که الان عجیب رفته بالا ولی با اون پولی که شما داری می تونی GTX560 TIبگیری که بازی های در حال حاضر را به راحتی اجرا کنه

سلام آقا رامین.
دوباره مزاحمت.
آقا الان تو بازار یه کارت که بتونه تمامیه بازی ها رو ، رو آخرین تنظیمات انجام بده رو با برند معرفی میکنین.(تو رنج 500 تا 600)
ممنون
سلام
تنظیمات که مشکلی نیست یه کارتی مثل GTX460 1GB یا HD6870 که حدودا 300 تومن در میاد هم میتونن اکثر بازیها رو با تنظیمات و جزئیات بالا تو Resـه 1280x1024 خوب و روون اجرا کنن اما اگه Resهای بالاتر مد نظر باشه قضیه فرق میکنه.
در کل تا 600 شما میتونی کارت پیشنهادی با برد ASUS DCII یا سری SCش از EVGA رو در نظر بگیری که به ترتیب 600 و 520 تومن در میاد یا HD6950 با برد SAPPHIRE یا HIS رو در نظر بگیری که اینا هم به ترتیب 530 و 550 در میاد البته برند دومی سخت گیر میاد !

آخرین ویرایش:
سلام آقا رامین.
دوباره مزاحمت.
ممنون

کارت های سری های پایین تر الان به صرفه تر هستن چون افزایش قیمت کم تری داشتن البته خیلی سخت هم گیر میاد اگه sli support هستی که sli کنی بهترین جواب رو می گیری

5750 موجود نیست (خیلی وقته) باشه هم در کمترین حالت 145 150 تومن در میاد.

چون میخوام دسته دوم از یه آشنا بگیرم قیمتش رو میخواستم ...و به نظرتون چند ازش بگیرم ؟؟ یه دو سال هست با هاش کار کرده ..به نظرتون کارت خوبیه ؟؟ و یه پاور مناسب هم برای این کارت بهم معرفی کنید

مدل و برند کارت رو بگو + اگه امکانش هست قیمت رو هم بذار.
کاراییش در حد 4850 هستش (البته سریعتر) خوب بودنش هم بستگی به قیمتش داره ، حداقل یه 450w میخواد !

مدل و برند کارت رو بگو + اگه امکانش هست قیمت رو هم بذار.
کاراییش در حد 4850 هستش (البته سریعتر) خوب بودنش هم بستگی به قیمتش داره ، حداقل یه 450w میخواد !

مدلش 5750 1gig ddr5 از برند sapphire هستش ...قیمت هم هنوز به توافق نرسیدیم .. به نظرتون چند ازش بگیرم خوبه ؟؟

مدلش 5750 1gig ddr5 از برند sapphire هستش ...قیمت هم هنوز به توافق نرسیدیم .. به نظرتون چند ازش بگیرم خوبه ؟؟
نهایت 90 !
سلام
کارت Asus GTX570-DCUII چقدر از MSI GTX560 TI HAWK قویتره؟
بعد پاور green 685B واسه کارت GTX570 مناسبه؟
بطور میانگین حدودا 20 درصد سریعتره.
حداقل یه 550w میخواد در نتیجه 685 زیادم هست !

دوستان من احتمالا فردا می خام 6950 سفارش بدم 1 یا 2 گیگ بودنش مهمه؟ قیمت 560000 خوبه؟ کارت خوبیه واسه بازی دیگه؟ msi رو توصیه میکنید؟

من دارم راضیم ازش اما خیلی گرون شده و مال من sapphire گیگ 2 گیگ به نطر من فرق زیادی ندار.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or