مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان به نظرتون بین geforce GTX 470 و Radeon HD 5870 کدوم بهتره
بعد یه قیمت حدودی هم بهم بدین ....اصلاً قیمت ندارم .
ممنون
بدون شک 5870 سریعتره ، هیچکدوم هم موجود نیست باشه هم ارزش خرید نداره ! (یه 2 سالی میشه که به تاریخ پیوستن)
با عرض پوزش مچ شدن به این معناست که برای مثال محدود کننده نباشه
الان قدرت مادر بورد رم هایی با باس 1666 میطلبه من 1333 انداختم و خوب محدود کرده
یا فرض کنید هارد ساتا 2 انداختم در حالی که این مادر بورد ساتا 3 میطلبه تا با اخرین قدرت کار کنه
منظورم اینه و مچ شدن کاملا یه چیز طبیعیه

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

بعد این دوستمون تو بخش فروش کارتی به اسم gtx 560ti رو evga و overclock گذاشته برای فروش که دست دومه و 1.5 سال گارانتیش مونده
400 تومان . نظرتونو در این باره بگین کلا
امکانات مین با ساپورت قطعات دو بحث جداس فرقی نمیکنه شما 8400 بندازی یا 6990 اما نکته ش اینه که CPU هر چقدر قویتر باشه داستان محدودیت CPU یا کمتر میشه یا از بین میره !
فرق 1333 با 1600 هم تو کارایی خیلی جزئی هستش (تو بنچمارکها مشخصه) دلیل پیشنهادش تفاوت قیمت کمه ش با مدلای 1333 هستش !
داستان هارد هم به همین صورت تو HDDها حتی مدلای 10000 دور هم پهنای باند SATA 2 رو کامل پر نمیکنن چه برسه به SATA 3 ، تو SATA 3 HDD بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره تا افزایش کارایی !
در کل گفتم قطعات در مرحله اول نسبت به بودجه پیشنهاد میشن بعد میشه راجب جزئیات دیگه بحث کرد.

آخرین ویرایش:
بدون شک 5870 سریعتره ، هیچکدوم هم موجود نیست باشه هم ارزش خرید نداره ! (یه 2 سالی میشه که به تاریخ پیوستن)
470 رو تو بازار گیر آوردم قیمت رو می گفت 420! ........... بنچ مارکش هاش رو نگاه کردم کارت قویه ... حتا از 560ti سریعتره
تو این رنج قیمت چه کارتی رو پیشنهاد می کنید ...

کاراییشون حدودا در یه حد هستش حالا یجا 560 سریعتر عمل کرده و یجای دیگه 470 در کل پیشنهاد من افزایش بودجه تا 500 تومن و خرید یدونه GTX560 Ti هستش !

470 رو تو بازار گیر آوردم قیمت رو می گفت 420! ........... بنچ مارکش هاش رو نگاه کردم کارت قویه ... حتا از 560ti سریعتره
تو این رنج قیمت چه کارتی رو پیشنهاد می کنید ...

470 هم کارت خیلی پر حرارتی هست هم پر صدا تا چند وقت پیش 320 هم می فروختن که قیمتش عالی بود نسبت به افزایش قیمت ها اما 420 زیاده 560 ti به مراتب بهتره قابلیت اورکلاک خوبی هم داره

سوپرا جان می خوام بدونم کلا سری 69xx ati واسه بازی ارزش خرید داره؟ یعنی واسه بازی طراحی شدن؟

بله 6950 و 6970 کارتهای بسیار خوبی در زمینه ی گیم هستن ...

دوستان گه بخوام یه 680 gtx از مالزی بگیرم چقدر میشه

GTX 680 با برد EVGA حدود 640 دلاره که با دلار 1680 تومن میشه 1 میلیون و 10 هزار تومن
با دلار 1226 تومن هم میشه 780 تومن . حالا نمیدونم دلار رو با چه قیمتی میتونید تهیه کنید .

GTX 470 رو خریدم 403 هزار تومن ... ازش راضی ام560ti رو 550 تا 500 می گفتن که من نمی خواستم اونقدر هزینه کنمهمین 470 رو با یه اورکلاک ساده به سرعت کارت GTX 480 رسوندم که همونطور که خودتون اطلاع دارید عملکرد 480 و 570 خیلی نزدیک به هم هستن! ... من اینطوری هزینه ام رو کلی کاهش دادم :d

آخرین ویرایش:
دوستان من احتمالا فردا می خام 6950 سفارش بدم 1 یا 2 گیگ بودنش مهمه؟ قیمت 560000 خوبه؟ کارت خوبیه واسه بازی دیگه؟ msi رو توصیه میکنید؟

6950 که کارت خیلی خوبیه ... انتخاب خوبیه ...
بله یه جورایی اهمیت داره اگه با 2 گیگ حافظشو بخرید میتونید آنلاکش کنید به 6970 !
قیمت هم بد نیست ...
MSI هم برند خوبیه ...
از آقا رامین هم میخوام که توضیحات دقیق تر و تکمیلی رو ارائه بدن ...

بله یه جورایی اهمیت داره اگه با 2 گیگ حافظشو بخرید میتونید آنلاکش کنید به 6970 !
قیمت هم بد نیست ...
MSI هم برند خوبیه ...

پس منم از اقا رامین خواهش میکنم عرایض lenser رو کامل کنن.

آیا این آنلاک کردن کار منه مبتدی میتونه باشه؟ابزارش چیه؟عوارضی داره؟2 گیگش هست تو بازار؟ قیمت هم لطف میکنین؟ عذر میخوتم که زیاد پرسیدم.

قیمت هم بد نیست ...
MSI هم برند خوبیه ...
خوب توضیحات درسته ، فقط این بحث 1GB یا 2GB بودنش منتفیه تو هر 2 مدل میشه کارت رو آنلاک کرد !
برند هم پیشنهاد من SAPPHIRE یا HIS هستش ، از نظر قیمت هم هر دو مدل کمتر از msi در میان.
پس منم از اقا رامین خواهش میکنم عرایض lenser رو کامل کنن.

آیا این آنلاک کردن کار منه مبتدی میتونه باشه؟ابزارش چیه؟عوارضی داره؟2 گیگش هست تو بازار؟ قیمت هم لطف میکنین؟ عذر میخوتم که زیاد پرسیدم.
با یه جستجو ساده میشه نحوه آنلاک و توضیحاتش رو متوجه شد ، طبق بررسی فروم های اونور یه سری با افزایش فرکانس (سَوای آنلاک) به مشکل خوردن و یه سری هم هنوز بدون مشکل دارن استفاده میکنن ، بین 530 تا 600 بسته به برند و مدل متغیره !
فقط یه نکته میمونه اینکه 6950 تو هر مدلی قابلیت آنلاک شدن رو نداره ، خود کارت اونقدر قوی هست که نیازی به آنلاک نداشته باشه (منظور اینه که به هدف آنلاک دنبالش نرین ممکنه نتیجه نده) کاراییش هم که مشخصه همرده ش حدودا میشه GTX560 Ti که در اکثر موارد 6950 سریعتر عمل میکنه.
به نظر شما این کارتی که من گرفتم خوبه ؟
gtx 250 GDDR5 2 GB
معمولا این سوال رو قبل از خرید میپرسن نه بعدش در کل GTX250 که نداریم اگه منظور GTS250 هستش که نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره البته 2 سالی میشه مدل بروزش که GTS450ـه باشه موجوده.

آخرین ویرایش:
سلام آقا رامین.
دوباره مزاحمت.
آقا الان تو بازار یه کارت که بتونه تمامیه بازی ها رو ، رو آخرین تنظیمات انجام بده رو با برند معرفی میکنین.(تو رنج 500 تا 600)
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or