مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان می تونید نظرتون راجب کارت گرافیک ATI Radeon HD 5670 بگید ؟؟؟ و اینکه بگید چطوره واسه اور ؟
راستش این گرافیک رو می خواستم از یکی از دوستام بخرم ...

نه بدرد بازی می خوره و نه بدرد اور، بیخودی پول نده

CPU
AMD phenom(TM) 8650 trible core processor
Motherboard
Giga MA 780 DDR2
Memory
Gig 4 2*2
Graphic Card
Nvidia zotac Gforce 9500 GT
Hard Drive
Gig 500 Seagate

سلام من زیاد با گرافیکا آشنا نیستم و اگه میتونین منو راهنمایی کنین
میخواستم ببینم برای این سیستم چه گرافیکی میتونم بخرم زیر 90 تومن یا الان اگه بخوام گرافیکمو بفروشم چقدر میخرن(DDR2)
البته اونقدر تصمیمم جدی نیست:دی

سیستم شما قدیمیه و هیچ کدوم از قطعاتش از جمله گرافیک بتنهایی ارزش ارتقا نداره
کارت گرافیک رو هم با 90 تومن هیچ کارت بدرد بخوری نمی تونی بخری، حداقل کارت مناسب بازی از 130 یا 140 تومن به بالاست، تازه بخری هم روی این سیستم نمی تونه از تمام توانش استفاده کنه،

درود.
خوب بلااخره طبق توصیه دوستان عزیز رفتم و کارت ASUS GTX 560 Ti DirectCU ll TOP را بخرم که گقت فعلا نداره و 3 4 روزی طول میکشه تا برسه به دستم! ولی این مدل Gigabyte GTX 560 TI OC 1GB موجود بود.
از کارتهای 6950 هم این 3 تا مدل بودش :

Asus HD 6950 DirectCu II 2GB

HIS HD 6950 IceQ X Turbo - 2 GB

XFX HD 6950 2GB

حالا چی کار کنم به نظرتون؟ حسابی گیج شدم! به نظرتون صبر کنم تا 4 روز دیگه یا یکی از این ها را بخرم؟

آقا من فردا میخوام برم یه سیستم ببندم میخوام گرافیکgforce gtx 580 ببندم در درجه اول میخوام زوتاک ببندم اما میخوام بدونم اگه زوتاک گیر نیاوردم چی بگیرم

سیستم شما قدیمیه و هیچ کدوم از قطعاتش از جمله گرافیک بتنهایی ارزش ارتقا نداره
کارت گرافیک رو هم با 90 تومن هیچ کارت بدرد بخوری نمی تونی بخری، حداقل کارت مناسب بازی از 130 یا 140 تومن به بالاست، تازه بخری هم روی این سیستم نمی تونه از تمام توانش استفاده کنه،
:-o:-b:((=((...
من دو سال پیش گرفتم دیگه قدیمی شد...
دوساله سیستم قدیمی میشه من سیستم قبلیمو 7 سال نگه داشتم :دی
الان که بازی روش خوب کار میکنه البته بازی ها به تدریج داره به گیر میفته مثلا همین اسمشو نبر 3
ما مثل شما پولدار نیستیم هر ثانیه بزنیم کل سیستمو تغیر بدیم من فقط میخوام یک کارت گرافیک بخرم الان که هنوز DDR2 اونقدرا قدیمی نشده
پــ هنوز میشه روش گرافیک خوب نصب کرد

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

تازه همین 2 ماه پیش یک رم 2 دیگه براش گزاشتم

آقا من فردا میخوام برم یه سیستم ببندم میخوام گرافیکgforce gtx 580 ببندم در درجه اول میخوام زوتاک ببندم اما میخوام بدونم اگه زوتاک گیر نیاوردم چی بگیرم
خوب ZOTAC که بعید میدونم گیر بیاری ، اگر Ref میخوای میتونی از GALAXY یا Gainward در نظر بگیری اگر هم که نه (و بیشتر میخوای هزینه کنی) ASUS GTX580 DCUII یا EVGA GTX580 SC رو میتونی در نظر بگیری.

بچه ها بهترین کارت گرافیک تا 200000تومان برای گیم چیه؟:-/
میتونی GTX460 768MB با برد Gainward یا EVGA رو در نظر بگیری یا یه راه بهتر عجله نکنی جمع کنی تا 260 تومن یدونه GTX560 بگیری.

خوب ZOTAC که بعید میدونم گیر بیاری ، اگر Ref میخوای میتونی از GALAXY یا Gainward در نظر بگیری اگر هم که نه (و بیشتر میخوای هزینه کنی) ASUS GTX580 DCUII یا EVGA GTX580 SC رو میتونی در نظر بگیری.

من برای کل سیستم 2400 میخوام هزینه کنم و برای گرافیک 750 گزاشتم کنار حالا با این پول کدوم یکی از اینا رو بگیرم که بعدا (3-4 ماه بعد) بخوام اس ال ای کنم گیرم بیاد

من برای کل سیستم 2400 میخوام هزینه کنم و برای گرافیک 750 گزاشتم کنار حالا با این پول کدوم یکی از اینا رو بگیرم که بعدا (3-4 ماه بعد) بخوام اس ال ای کنم گیرم بیاد

شما میتونی ی 580 با برند ایسوز بگیری که 700 تا 720 برات در میاد ! اگه میخوای sli کنی بهتره فعلا ی 570 بگیری !

خوب تا این حد همون ASUS DCUII انتخاب خوبیه ، ولی SLIش دیگه بی معنی مگر اینکه بخوای رو یه TVـه حداقل "50 بازی کنی !
580 به تنهایی هیولایی واسه خودش ، %90 بازیها رو تو Resـه 1080p با تنظیمات و جزئیات بالا براحتی اجرا میکنه و فریم بالایی میده دیگه دوتاش که جای خود داره !

• Like
Reactions: mahi58
سلام دوستان من میخوام یه گرافیک بگیرم.کدوم از اینا بهتره.از هر لحاظ.
5970
6970
gtx580
خودم نظرم رو 580 هست.از برند msi خوبه بگیرم؟
کلا قیمت اینا چنده؟ممنون میشم عزیزان؟

سلام دوستان من میخوام یه گرافیک بگیرم.کدوم از اینا بهتره.از هر لحاظ.
5970
6970
gtx580
خودم نظرم رو 580 هست.از برند msi خوبه بگیرم؟
کلا قیمت اینا چنده؟ممنون میشم عزیزان؟
580 بهتره اگر هم msi بگیری می چه نور الا نور!
قیمت 580 msi هم 710 همین ور هاست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or