مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من میدونم شما چیزی نگفتی ، فقط جهت راهنمایی بود میتونی هر چیزی که دلت میخواد خریداری کنی و به کَسی ارتباطی نداره ، دیگه خود دانی !
ممنون دوست عزیز. بله ایران نیستم. قیمت evga نسبت به بقیه به نصب بالاتره! مثلا gigabyte ارزونترین قیمت را داره! حالا به نظرتون به نسبت قیمت ارزش خرید داره؟

شرمنده یه سوال دیگه!
من الان دو تا مانیتور تمیز کار کرده به کارم خورده که البته در حد هیچی برام تمام میشه
yahoo_1.gif
این دو مدل هستش : به نظرتون کدام یکی را بردارم ؟
HP LP2065
و دیگری : LG W2243S
خواهش ، در کل هر کدوم از اون مدلایی که پیشنهاد شد رو در نظر بگیری انتخاب خوبی هستش !
خوب این مدلایی که گذاشتی خیلی وقته که به تاریخ پیوستن حالا چقدر از سلامتشون اطلاع داری من نمیدونم در کل LG رو پیشنهاد میدم با توجه به Resـه بالاتر و همینطور "22 بودنش.

آخرین ویرایش:
من میدونم شما چیزی نگفتی ، فقط جهت راهنمایی بود میتونی هر چیزی که دلت میخواد خریداری کنی و به کَسی ارتباطی نداره ، دیگه خود دانی !

خواهش ، در کل هر کدوم از اون مدلایی که پیشنهاد شد رو در نظر بگیری انتخاب خوبی هستش !
خوب این مدلایی که گذاشتی خیلی وقته که به تاریخ پیوستن حالا چقدر از سلامتشون اطلاع داری من نمیدونم در کل LG رو پیشنهاد میدم با توجه به Resـه بالاتر و همینطور "22 بودنش.
بازم ممنون دوست من.
آره قدیمی هستن! ولی راستش بیشتر با لپ تاپم که Full HD هست کار میکنم. برای همین نمی خوام فعلا پول بابت مانیتور بدم. اول گرافیک بگیرم بعد ببینم چی میشه. آخه با 2تاش کار کردم. مانیتور HP خیلی به نظر با کیفیت تر بود. LG کیفیت جالبی نداشت. یعنی میشه از کارت گرافیک اون سیستم باشه؟ آخه کیفیتش افتضاح بود!! رزولیشن HP همونطور که می دونید 1200*1600 هستش. که خوب LG Full HD هستش. قیمتش هم هتوز در مقایسه با مدل LG خیلی تفاوت میکنه! نمیدونم چرا انقدر هنوز گرونه! به نظرم HP سالمتر و کمتر کار کرده. حالا اگه LG روی سیستم من کیفیت بهتری داشته باشه انتخابم عوض میشه.

خواهش
خوب من از نزدیک تجربه ای از این مدلا نداشتم ، ولی حداقل رو کاغذ LG برتری داره حالا شما که تصویر هر دو مدل رو دیدی بهتر میتونی نتیجه گیری کنی !

سلام به اساتید

لطفا راهنمایی کنید از دو کارت زیر کدام را بگیرم
gainward gtx 560 ti phantom 2gig ddr5
یا
sapphire hd 6950 2gig ddr5 یا مارک powercolor

خب 560 فیزیکس و کودا داره
و 6950 هم تبدیل میشه به 6970 و تو بازی ها سه یا چهارتا فریم بیشتر از 560 گرفته نظر تان چست

درضمن پاورم هم 540 است

فرق برند ها در چیست چون گینوارد هم در دسترسم هست و هم ارزانتر است

به نظرتان 6590 قویتر نیست با توجه به اینکه آنلاک میشه
خوب بارها گفته شده تو مدلای Ref از نظر کارایی فرقی بین برندا نیست ، زمانی که کولینگ خاص ، قابلیت OC بالاتر ، OC بودن خود کارت و... مد نظر باشه اونوقت میشه راجب برندا بحث کرد !
خوب من از قدرت و کاراییشون اطلاع دارم که در آخر گفتم پیشنهادم GTX560 TI هست ، 6950 سریعتر هست ولی محسوس نیست یعنی همون 560 رو هم شما OC کنی میرسه به 6950 و شاید هم بعضی جاها بالاتر.
پاور gp885b اس ال ای 580 رو جواب میده یا باید یه پاور قوی تر ببندم
واسه SLI دو تا 580 بدون در نظر گرفتن OC حداقل یه 900w و با در نظر گرفتن OC حداقل یه 1000w توصیه شده که با توجه به قطعات دیگه سیستم باید یه پاوری تو این حدود یا بالاتر در نظر گرفته بشه !
GP885 هم از پس این دو کارت در شرایط عادی بر میاد ولی در دراز مدت چون راندمان پاور کم میشه ممکنه رو کارایی کارت ها هم تاثیر بذاره پس بهتره که یه پاور قویتر در نظر گرفته بشه مثل GP1000B-GOLD یا GP1035B.

سلام دوستان
با توجه به اینکه قیمت msi gtx570 sli با msi 580 lightning 3g تقریبا یکی هست، شما کدوم رو پیشنهاد میدین و اینکه چه پاوری باید برای هر کدوم بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

جناب supra با تشکر

کارت gainward 560ti 2gb phantom قابل اوورکلاک کردن است چون 2 گیگ بودنش برایم مهم است

اورکلاک که میشه، ولی اینکه تا چه حدی اور بشه دیگه بستگی به خود کارت داره.

سلام دوستان
با توجه به اینکه قیمت msi gtx570 sli با msi 580 lightning 3g تقریبا یکی هست، شما کدوم رو پیشنهاد میدین و اینکه چه پاوری باید برای هر کدوم بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

580 هر چقدر هم که اور شده باشه و حرفه ای بازم از دوتا 570 خیلی پایینتر قرار می گیره
راندمان دوتا کارت 570 از یه کارت GTX 590 هم بیشتره، بنابراین قابل قیاس نیستن.

برای یدونه کارت 580 پاور 700 وات به بالا و برای دوتا کارت 570 هم یه پاور 850 وات به بالا توصیه میشه، اگر اور کنی که 1000 وات حداقل هست.

سلام
msi gtx 480 بهتره یا msi gtx 560 ti
پاور 535a green برای هیچکدومشون جواب نمیده ؟؟؟ حتی اگه هسته گرافیکم پایین بیاری ؟؟

gtx 480 بهتره اما اگه بخوای اینقدر هزینه کنی 570 بخر آخه من 480 دارم دماش +90 هست...
من با پاور GP585B 480 رو تا خرخره اور کردم با آخرین ولتاژ 3 ماهه اما الان میخوام عوض کنم شما هم بهتره حداقل یه پاور بالای 600 وات تهیه کنید...

سلام دوستان می تونید نظرتون راجب کارت گرافیک ATI Radeon HD 5670 بگید ؟؟؟ و اینکه بگید چطوره واسه اور ؟
راستش این گرافیک رو می خواستم از یکی از دوستام بخرم ...

CPU
AMD phenom(TM) 8650 trible core processor
Motherboard
Giga MA 780 DDR2
Memory
Gig 4 2*2
Graphic Card
Nvidia zotac Gforce 9500 GT
Hard Drive
Gig 500 Seagate

سلام من زیاد با گرافیکا آشنا نیستم و اگه میتونین منو راهنمایی کنین
میخواستم ببینم برای این سیستم چه گرافیکی میتونم بخرم زیر 90 تومن یا الان اگه بخوام گرافیکمو بفروشم چقدر میخرن(DDR2)
البته اونقدر تصمیمم جدی نیست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or