مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ضمن تشکر
حتی بدون AA هم نمیتونه اجرا کنه یعنی؟
50 فریم هم بده خوبه ، به اندازه ای که اذیت نکنه.
من الان یدونه لپ تاپ Acer 5750 هم دارم با کانفیگ زیر که تا حالا چندتا بازی مثل Crysis , FIFA12, NFS:HP , Grid را نصب کردم بدون مشکل اجرا میکنه توی حالت Full HD (با کابل به مانیتور وصل میکنم)
Core i5
Ram = 2*2GB
nVidia Geforce GT540M 1GB
450 حتی از کارت گرافیک این لپ تاپ هم ضعیفتر هست یعنی؟
آخه اگه بخوام بیشتر از 200-150 تومان واسه کارت گرافیک هزینه کنم ، نظر شخصی من این هست که کنسول بخرم بهتره.

نه ، قطعا از کارت اون لپ تاپ قوی تره ، ولی وقتی میخوای روی Full HD بازی کنی اکثر بازیها رو باید با تنظیمات متوسط رو به پایین بازی کنی که بتونی 50 فریم بگیری . این کارت بدرد بازی در این این رزولوشن نمیخوره.
امکان هم نداره اون لپ تاپ Crysis رو با تنظیمات بالا و Full HD اجرا کنه . یعنی اگه بخواید روی DX9 هم بازی کنید با بالاترین تنظیمات و روی Full HD بیشتر 20 فریم نمیده !روی DX11 که عملا با Slow Motion مواجه میشید !
من فقط میتونم بگم اگه میخواید بازیها رو روی Full HD و با کیفیت بهتر (تفاوت محسوس نسبت به کنسول) بازی کنید حداقل به یه کارت GTX 460 768 mb احتیاج دارید .

نه ، قطعا از کارت اون لپ تاپ قوی تره ، ولی وقتی میخوای روی Full HD بازی کنی اکثر بازیها رو باید با تنظیمات متوسط رو به پایین بازی کنی که بتونی 50 فریم بگیری . این کارت بدرد بازی در این این رزولوشن نمیخوره.
امکان هم نداره اون لپ تاپ Crysis رو با تنظیمات بالا و Full HD اجرا کنه . یعنی اگه بخواید روی DX9 هم بازی کنید با بالاترین تنظیمات و روی Full HD بیشتر 20 فریم نمیده !روی DX11 که عملا با Slow Motion مواجه میشید !
من فقط میتونم بگم اگه میخواید بازیها رو روی Full HD و با کیفیت بهتر (تفاوت محسوس نسبت به کنسول) بازی کنید حداقل به یه کارت GTX 460 768 mb احتیاج دارید .

460 چند هست؟
مدل 1 گیگش چند هست؟
(ارزش داره به خاطر بودجه دسته 2 بخرم و مثلا مدل 1گیگ رو به جای 768 یا 460 رو به جای 450؟)

آخرین ویرایش:
460 چند هست؟
مدل 1 گیگش چند هست؟
(ارزش داره به خاطر بودجه دسته 2 بخرم و مثلا مدل 1گیگ رو به جای 768 یا 460 رو به جای 450؟)

بله دست دوم ولی سالم باشه خیلی هم ارزش داره ، نه این که طرف پدر کارت رو در آورده باشه و اورکلاکش کرده باشه و ...
مدل 1GB هم 10-15 درصد قوی تر از نسخه ی 768mb هست و در رزولوشن Full HD هم بهتره بخاطر 1 گیگابایت بودنش.
مدل 1 گیگش اگه گیر بیاد 235 از برند EVGA هست که بهترین انتخابه.
مدل 768 مگابایتش هم 190-200 باید باشه ، البته مطمئن نیستم از قیمتش.

با سلام
یه سوال داشتم میخواستم بدونم با core i 5 2500k و 6g رم میتونم کارت گرافیک msi 580 lightning 3g بندازم اگه میشه راهنماییم کنید.

چرا نشه ؟
اتفاقا قطعات بسیار بسیار خوبی هستند و اگر بودجتون میرسه بهترین انتخاب هستند.

دوستان پاور topower ez-600 واسه 6950 و 560ti خوبه؟
برند پاور مشخص نیست اما اگه 600w Real باشه بله کافیه !
به نظرتون بین این مدل msi و asus 580 matrix کدوم رو انتخواب کنم؟ راستش خیلی گیج شدم.
شما تو چه مانیتوری داری بازی میکنی ؟ (سایزش)
در حال حاضر تو بازار ما اونقدر هزینه واسه GTX580 به نظر من اشتباهه ، در کل من ASUS GTX580 DCII رو پیشنهاد میدم.
راستی یه سوال!!! برای SLI یا کراس فایر حتما باید هر دو کارت یه مدل باشن؟!
یه توضیحی می شه بدین؟!
برای SLI هر دو کارت باید از یه سری و مدل باشن ولی تو CF یا CFX مهم نیست فقط باید تو یه سری باشن.

آخرین ویرایش:
دوستان متخصص لطفا برای بار آخر منو راهنمایی کنید. از بین لیست زیر یه کارت گرافیک خوب انتخاب کنید تا همین امروز سفارش بدم!

1- Zotac GF GTX 560 TI OC 1GB DDR5
2- Zotac GF GTX 560 TI 1GB DDR5
3- Zotac GF GTX 560 TI AMP 1GB DDR5

4- Gigabyte GTX 560 TI OC 1GB PCI-E

5- EVGA GF GTX 560 TI 1024MB DDR5
6- EVGA GF GTX 560TI DS 1024MB GDDR5
7- EVGA GF GTX 560TI SC 1024MB GDDR5

8- Club3D GF GTX 560 TI 1GB GDDR5

9- PNY GF GTX 560TI XLR8 OC 1GB GDDR5
10- PNY GF GTX 560TI XLR8 OC2 1GB GDDR

11- Point of View GF GTX 560TI ULTRA 2GB DDR5
12- Point of View GF GTX 560TI 2GB DDR5
13- Point of View GF GTX 560TI 1GB GDDR5

البته مدل های Asus هم موجوده که اگه بخوام بخرم باید از جاهای دیگه خرید کنم که فعلا طرف حسابام همین مدل ها رو دارن. البته 6950 هم موجوده که اگه پیشنهاد بشه نسبت به 560TI اون هم معرفی کنم؟
راستی اینم بگم که اهل اورکلاک هم هستم. کارت هرچه بیشتر جای مانور داشته باشه برای من بهتره
پیشاپیش از راهنمایی های دوستان تشکر می کنم

برند پاور مشخص نیست اما اگه 600w Real باشه بله کافیه !

این مشخصاتش هست چطوره برای این دو گرافیک؟

ToPower EZ-600 Technologies
Smart-note fan installed to note PSU status of fan RPM, air-flow…by green/blue/amber LED color
Patented lubricant-free Nano-Tek bearing to ensure long life time and low noise.
Compatible with ATX version 12V 2.3 / EPS version 2.92
Full range 90V-264Vac input with Active PFC at PF rate of 0.99
Multi 12V rails
Long service life of up to 100,000 hours at 25° celcius

Environment protection
80 PLUS certification with high level of energy efficiency up to 85%
EuP ready and low power consumption at standy-by mode < 1W
Support “Energy Star 4.0
2002/95/EG RoHS compliance

Support committed
Combo with SATA and PATA connectors
Slide-in 20+4Pin for mainboard.
Slide-in 4+4 for CPU
Slide-in PCI-E 6+2 connector for VGA

For your safety
OCP(Over Current Protection), OVP (Over Voltage Protection)
UVP (Under Voltage Protection), SCP(Short Circuit Protection)
OPP (Over Power Protection), ULP(Under Load Protection)

c33mvaiznbyn51391nu9.jpg

epbqnucuo7s9htvkii0.jpg

2s5a6nf4n30df8ugl95.jpg

Last edited by a moderator:
دوستان متخصص لطفا برای بار آخر منو راهنمایی کنید. از بین لیست زیر یه کارت گرافیک خوب انتخاب کنید تا همین امروز سفارش بدم!
بیشتر این مدلایی که گذاشتی تو بازار ما نیست (قاعدتا ساکن ایران نیستی) اگه میتونی از ASUS انتخاب کنی پیشنهاد من GTX560 TI DCUII هستش در غیر اینصورت EVGA GTX560 TI DS-SC رو پیشنهاد میدم.
این مشخصاتش هست چطوره برای این دو گرافیک؟
ToPower EZ-600 Technologies
Smart-note fan installed to note PSU status of fan RPM, air-flow…by green/blue/amber LED color
Patented lubricant-free Nano-Tek bearing to ensure long life time and low noise.
Compatible with ATX version 12V 2.3 / EPS version 2.92
Full range 90V-264Vac input with Active PFC at PF rate of 0.99
Multi 12V rails
Long service life of up to 100,000 hours at 25° celcius

Environment protection
80 PLUS certification with high level of energy efficiency up to 85%
EuP ready and low power consumption at standy-by mode < 1W
Support “Energy Star 4.0
2002/95/EG RoHS compliance

Support committed
Combo with SATA and PATA connectors
Slide-in 20+4Pin for mainboard.
Slide-in 4+4 for CPU
Slide-in PCI-E 6+2 connector for VGA

For your safety
OCP(Over Current Protection), OVP (Over Voltage Protection)
UVP (Under Voltage Protection), SCP(Short Circuit Protection)
OPP (Over Power Protection), ULP(Under Load Protection)

c33mvaiznbyn51391nu9.jpg

epbqnucuo7s9htvkii0.jpg

2s5a6nf4n30df8ugl95.jpg

من اطلاعی از این برند ندارم ولی چه دلیلی داره وقتی GREEN یا مدلای دیگه هست یه همچین برندی انتخاب بشه ؟!
برای اون کارتا هم کافیه.

• Like
Reactions: TigerSS
بیشتر این مدلایی که گذاشتی تو بازار ما نیست (قاعدتا ساکن ایران نیستی) اگه میتونی از ASUS انتخاب کنی پیشنهاد من GTX560 TI DCUII هستش در غیر اینصورت EVGA GTX560 TI DS-SC رو پیشنهاد میدم.
ممنون دوست عزیز. بله ایران نیستم. قیمت evga نسبت به بقیه به نصب بالاتره! مثلا gigabyte ارزونترین قیمت را داره! حالا به نظرتون به نسبت قیمت ارزش خرید داره؟

شرمنده یه سوال دیگه!
من الان دو تا مانیتور تمیز کار کرده به کارم خورده که البته در حد هیچی برام تمام میشه :) این دو مدل هستش : به نظرتون کدام یکی را بردارم ؟
HP LP2065
و دیگری : LG W2243S

• Like
Reactions: msbazicenter

من اطلاعی از این برند ندارم ولی چه دلیلی داره وقتی GREEN یا مدلای دیگه هست یه همچین برندی انتخاب بشه ؟!
برای اون کارتا هم کافیه.
دوست عزیز من نگفتم که یک برند خوب از پاور پیشنهاد بدید.فقط از شما پرسیدم که این پاور واسه 560ti کافی هست یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or