بهترین انتخاب radeon 6870 از sapphire می تونه باشه.پاور مناسب برای این کارت هم 500 به بالاست.سلام .... بهترین کارتی که تا 250 میتونم بگیرم چی هست ؟؟
بهترین انتخاب radeon 6870 از sapphire می تونه باشه.پاور مناسب برای این کارت هم 500 به بالاست.سلام .... بهترین کارتی که تا 250 میتونم بگیرم چی هست ؟؟
سلام .... بهترین کارتی که تا 250 میتونم بگیرم چی هست ؟؟
در ضمن 460 gtx چند مدله کلا ؟ کدوم بهتره ؟
دوستان بازی هایی چون بتلفید سه یا اسکایریم یا mw3 رو میکشه این کارت 6770 و ایا قابلیت اینو داره در اینده یدونه دیگه از همینو بگیرم با هم شیرشون کنم؟
اگر شیر کنم قدرت گرافیک ها دو برابر میشه یا نه یخورده بیشتر میشه منظورم در حد کم هست؟
همون 570 که رامین جان گفتنقیمتش چقدره؟تو این رنج قیمت کارت بهتری نیست؟
خوب تولید که دیگه نمیشه نوش اگر هم پیدا بشه بین 450 تا 650 متغیره ، بدلیل نایاب بودنش قیمتای فضایی روش میبندن که عمرا دیگه ارزش خرید نداره !قیمتش چقدره؟تو این رنج قیمت کارت بهتری نیست؟
خوب این در هر صورت بستگی به بودجه شما داره ، شما کارت قویتر هم بگیری ضرر نکردی بعدا که مانیتور عوض شد کارت جدید جوابگو Resـه بالاتر خواهد بود.سلام...من مانیتورم قدیمیه...و تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم با کارت 9600fatality ...تو این رزولوشن کارتی که پیشنهاد میشه چیه؟؟؟(چون قبلا با کنسول بازی میکردم به pc زیاد توجه نداشتم) در آینده مانیتورمو اوض میکنم.اما الان کارت مناسب با این مانیتور میخوام...
سلام...من مانیتورم قدیمیه...و تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم با کارت 9600fatality ...تو این رزولوشن کارتی که پیشنهاد میشه چیه؟؟؟(چون قبلا با کنسول بازی میکردم به pc زیاد توجه نداشتم) در آینده مانیتورمو اوض میکنم.اما الان کارت مناسب با این مانیتور میخوام...
اگه به فکر مانیتور بعدیت هستی یه 560 بگیر و اگه بودجت به 340 هم میرسه 560tiسلام...من مانیتورم قدیمیه...و تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم با کارت 9600fatality ...تو این رزولوشن کارتی که پیشنهاد میشه چیه؟؟؟(چون قبلا با کنسول بازی میکردم به pc زیاد توجه نداشتم) در آینده مانیتورمو اوض میکنم.اما الان کارت مناسب با این مانیتور میخوام...
اگرم برا این مانیتور میخوای یه 460 768mb خوبهببخشید آقا فرشید
بازی میدان جهاد سه را با کارت گرافیک های که dirext 10 or 11 را پشتیبانی نمیکنن میشه بازی کرد؟
به نظرت با سیستم خودم میشه روی تنظیمات معمولی اجرا کرد؟DirectX درسته
خیر ! نمیشود !
گرچه میشد هم فایده ای نداشت ، چرا که قوی ترین کارتی که Dx10 رو ساپورت نکنه زیر اجرای این بازی میزائه !