مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان بازی هایی چون بتلفید سه یا اسکایریم یا mw3 رو میکشه این کارت 6770 و ایا قابلیت اینو داره در اینده یدونه دیگه از همینو بگیرم با هم شیرشون کنم؟
اگر شیر کنم قدرت گرافیک ها دو برابر میشه یا نه یخورده بیشتر میشه منظورم در حد کم هست؟

سلام .... بهترین کارتی که تا 250 میتونم بگیرم چی هست ؟؟
در ضمن 460 gtx چند مدله کلا ؟ کدوم بهتره ؟

کارت GTX 460
سه مدل داره:
GTX 460 1GB DDR5
GTX 460 SE 1GB DDR5
GTX 460 768MB DDR5

مدل اولی از همه سریعتر هست و دومی از بقیه کندتر، الان فقط مدل اولی ارزش خرید داره، بهتر از همه این مدلها هم کارت GTX 560 هست.

دوستان بازی هایی چون بتلفید سه یا اسکایریم یا mw3 رو میکشه این کارت 6770 و ایا قابلیت اینو داره در اینده یدونه دیگه از همینو بگیرم با هم شیرشون کنم؟
اگر شیر کنم قدرت گرافیک ها دو برابر میشه یا نه یخورده بیشتر میشه منظورم در حد کم هست؟

بازی میدان جهاد سه رو که با تنظیمات پایین یا متوسط میشه روی 6770 بازی کرد،اما برای MW3 مشکلی نداره چون گرافیکی نداره ،
در آینده هم می تونی یه کارت دیگه بهش ااضافه کنی، اما قدرت هیچ وقت دو برابر نمیشه، در بهترین حالتها 70 یا 80 درصد بهتر میشه.

• Like
Reactions: msbazicenter
کارت خوبیه چیه ، هیولایی واسه خودش. (مخصوصا تو مصرف انرژی :d)
در کل 90 درصد بازیها رو میتونه تو Resـی مثل 1080p خوب و روون با تنظیمات و جزئیات بالا اجرا کنه ، اینکه تا کی جواب میده رو کسی نمیدونه ولی بخوایم حدودی بگیم شاید تا 1.5 سال آینده از پس بازیها بر بیاد.
البته اگه اقدام به خریدش کردی که دیگه ارزش خرید نداره و مدل بِروزش که میشه GTX570 پیشنهاد میشه که تو مصرف انرژی بهینه تر از این مدل هستش در غیر اینصورت که هیچ.

سلام...من مانیتورم قدیمیه...و تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم با کارت 9600fatality ...تو این رزولوشن کارتی که پیشنهاد میشه چیه؟؟؟(چون قبلا با کنسول بازی میکردم به pc زیاد توجه نداشتم) در آینده مانیتورمو اوض میکنم.اما الان کارت مناسب با این مانیتور میخوام...

قیمتش چقدره؟تو این رنج قیمت کارت بهتری نیست؟
خوب تولید که دیگه نمیشه نوش اگر هم پیدا بشه بین 450 تا 650 متغیره ، بدلیل نایاب بودنش قیمتای فضایی روش میبندن که عمرا دیگه ارزش خرید نداره !
در مورد کارت بهتر ، همونطور که دوستان و خودم گفتم GTX570 ورژن بروز GTX480 میشه (بین 440 تا 550 تومن متغیره) که تا این رنج پیشنهاد میشه.
سلام...من مانیتورم قدیمیه...و تو رزولوشن 1280*1024 بازی میکنم با کارت 9600fatality ...تو این رزولوشن کارتی که پیشنهاد میشه چیه؟؟؟(چون قبلا با کنسول بازی میکردم به pc زیاد توجه نداشتم) در آینده مانیتورمو اوض میکنم.اما الان کارت مناسب با این مانیتور میخوام...
خوب این در هر صورت بستگی به بودجه شما داره ، شما کارت قویتر هم بگیری ضرر نکردی بعدا که مانیتور عوض شد کارت جدید جوابگو Resـه بالاتر خواهد بود.

آخرین ویرایش:

توی این رزولوشن کارت GTX 460 768mb به بالا از پس همه ی بازیها بر میاد.اگه بودجه محدوده ، کارت 5770 هم میتونه انتخاب خوبی باشه که برای این رزولوشن کافی هست .

اگه به فکر مانیتور بعدیت هستی یه 560 بگیر و اگه بودجت به 340 هم میرسه 560ti;)اگرم برا این مانیتور میخوای یه 460 768mb خوبه

ببخشید آقا فرشید
بازی میدان جهاد سه را با کارت گرافیک های که dirext 10 or 11 را پشتیبانی نمیکنن میشه بازی کرد؟

DirectX درسته
خیر ! نمیشود !
گرچه میشد هم فایده ای نداشت ، چرا که قوی ترین کارتی که Dx10 رو ساپورت نکنه زیر اجرای این بازی میزائه !

آخرین ویرایش:
DirectX درسته
خیر ! نمیشود !
گرچه میشد هم فایده ای نداشت ، چرا که قوی ترین کارتی که Dx10 رو ساپورت نکنه زیر اجرای این بازی میزائه !
به نظرت با سیستم خودم میشه روی تنظیمات معمولی اجرا کرد؟
CPU:Core i5 2400
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3 1600
M/B:P8H67
VGA:6770 DDR5 1GB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or