مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم که تا دوسال راحت همه گیمهارو بازی کنم،،،بودجم هم دیگه نهایتا 270 تومن هس،،،شما چی پیشنهاد میدین؟ خودم این رو پیدا کردم:
[h=1]ATI RADEON HD 6850[/h]

ببین دوست عزیز این سیستمیه که میخوام ببندم ببین چطوره
بورد : g1-sniper
سی پی یو : intel core i7-3.2Hz-960
پاور : green-gp1000b-gold
رم : a-data-triple channel 6gb-2000-(3*2gb)-gaming experience
کیس : haf x
گرافیک : ؟؟؟؟
این بوردو بیشتر برای این انتخاب گردم که برای بازی های آنلاین پینگو میاره پایین و لگ رو کم میکنه
ممنون

سلام دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم که تا دوسال راحت همه گیمهارو بازی کنم،،،بودجم هم دیگه نهایتا 270 تومن هس،،،شما چی پیشنهاد میدین؟ خودم این رو پیدا کردم:
ATI RADEON HD 6850
الان 560 هست از برند EVGA با قیمت حدود 260 فوقوالعاده قوی و عالی هست!

با سلام خدمت دوستان برای sli می تونم از gtx570GS gainward در کنار msi gtx570 twin frozr II استفاده بکنم اخه کارتم gtx570GS gainward
هستش اگه نتونم می فروشم:(
بله، مشکلی نیست

بچه ها نظرتون درباره این کارت گرافیک Sapphire HD 6950 2GB DDR5 چیه ؟؟؟؟ 2gb با 1gb فرقش چیه ؟؟؟؟ این بهتره یا EVGA GTX560 TI 1GB DDR5????

فرقشون اینه که مدل 2 گیگ به 6970 آنلاک میشه، اما مدل 1 گیگی اکثرا نمیشه و بایوس دوم هم نداره/

مدل های اورکلاک شده 560ti میارزه بگیرم؟
چقدر تفاوت کارایی دارن؟عمرشون کمتر هست؟
پاور بیشتر میخوان؟
560ti twinfrozrII OR 560tiDCUII
بله، هر دو خوبن،
مدل MSI مقدار کمی بیشتر اورکلاک میشه، مدل ASUS صدای کمتری داره.

سلام
gtx550 ti به حالت sli قویتره یا یه دونه gtx570
ممنون
یه دونه 570 قویتره، از لحاظ مصرف و تولید صدا هم خیلی بهتره.
SLIفقط برای کارتای High End که خودشون بتنهایی قوی هستن و یا معادل تک کارتی ندارن توصیه میشه.

• Like
Reactions: Dysphoria
سلام و وقت بخیر
عزیزان بنده قصد خرید کارت گرافیک دارم
از بین این رو مدل کدام رو پیشنهاد میکنید برای بازیهای جدید مثل Witcher 2 و metro و crysis 2 و arkham city و BF3 و ...میخوام و بازیهای یک تا یک و نیم سال دیگه؟ میخوام فقط فریم بده روی آخرین جزییات.

EVGA GTX 460 1GB : 249 toman
EVGA GTX 560 1GB : 280 toman (بدون ti)

یه کارت دیگه هم بود EVGA GTX 560 ti که پسوند ti داره و 340 تومنه ولی متاسفانه بودجه ام نمیرسه و لطف کنید بگید از بین اون دو کارت کدومش بهتره؟ مانیتور هم 17 اینچه!! و نمیخوام مانیتور عوض کنم.
به نظرتون واقعا میارزه 280 بدم و GTX 560 (بدون ti) بگیرم؟

سلام و وقت بخیر
عزیزان بنده قصد خرید کارت گرافیک دارم
از بین این رو مدل کدام رو پیشنهاد میکنید برای بازیهای جدید مثل Witcher 2 و metro و crysis 2 و arkham city و BF3 و ...میخوام و بازیهای یک تا یک و نیم سال دیگه؟ میخوام فقط فریم بده روی آخرین جزییات.

EVGA GTX 460 1GB : 249 toman
EVGA GTX 560 1GB : 280 toman (بدون ti)

یه کارت دیگه هم بود EVGA GTX 560 ti که پسوند ti داره و 340 تومنه ولی متاسفانه بودجه ام نمیرسه و لطف کنید بگید از بین اون دو کارت کدومش بهتره؟ مانیتور هم 17 اینچه!! و نمیخوام مانیتور عوض کنم.
به نظرتون واقعا میارزه 280 بدم و GTX 560 (بدون ti) بگیرم؟

نمی دونم از کجا قیمت گرفتید اما با 20 تومن اختلاف 560 بهتره

evga560ti هم اختلافش با 560 به اندازه ی اختلافش با 460 هست ارزش خرید بالایی هم داره اما برای مانیتور 17 یک 560 کافیه

کمک

سلام دوستان . من اخر نتونستم با این 280 تومنی که دارم یه گرافیکه خوب واسه گیم پیدا کنم . کارت 5850 به بنظر خودم فعلا با این پولی که دارم بهترینه 6850 هم خوبه gtx 560 هم بنظر میاد خوب باشه . واقا دیگه گیج شدم . خواهش میکنم کمک کنید . مرسی

سلام دوستان . من اخر نتونستم با این 280 تومنی که دارم یه گرافیکه خوب واسه گیم پیدا کنم . کارت 5850 به بنظر خودم فعلا با این پولی که دارم بهترینه 6850 هم خوبه gtx 560 هم بنظر میاد خوب باشه . واقا دیگه گیج شدم . خواهش میکنم کمک کنید . مرسی
قبل از اینکه بیشتر گیج بشید باید بگم الان 5850 اصلا به صرفه نیست چون توی DX11 کم میاره و ببینید الان با عرضه شدن 560 خرید 460 کلا کار اشتباهی هست همین امروز بهنده خودم یک 560 خریدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or