مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارت های تقریبا هم رده هستن یکم 6950 بهتره اما قابلیت اور 560 بیشتره

قیمتی حدودا 40 تومن فرقشونه بسته به برند و اینا

کلا اگه فیزیک برات مهم نیست و برات پشتیبانی بهتر nvidia ملاک نیست هر کدوم رو خریدی فرقی ندارن جفت کارت ها عالی هستن

آخه میگن با هک بایوس 6950 رو به 6970 تبدیل کرد.
حالا امیدم به هک بایوس باشه یا اورکلاک؟:-/

سلام
من یه کارت HIS HD 4890 Turbo Plus دارم. این مشکل پیدا کرده، گفتن ببرم گارانتی تعویض میکنن. بعد زنگ زدم گارانتی گفت از این کارت شما نداریم، یه چیزی معادلش رو میدیم. حالا می خواستم ببینم هم سطح این VGA من تو سری جدید ها چی هست؟

آخه میگن با هک بایوس 6950 رو به 6970 تبدیل کرد.
حالا امیدم به هک بایوس باشه یا اورکلاک؟:-/
بله، میشه آنلاکش کرد، اما بدون افزایش فرکانس راندمانش خیلی بیشتر نمیشه، اگه فرکانسش رو هم بخوای مثل 6970 بکنی خب راندمانش تا 20 30 درصد بیشتر میشه، بجاش حرارت و دور فنش هم که کم صدا نیست بیشتر میشه

سلام
من یه کارت HIS HD 4890 Turbo Plus دارم. این مشکل پیدا کرده، گفتن ببرم گارانتی تعویض میکنن. بعد زنگ زدم گارانتی گفت از این کارت شما نداریم، یه چیزی معادلش رو میدیم. حالا می خواستم ببینم هم سطح این VGA من تو سری جدید ها چی هست؟
خب 6850 یا 6870 از اون سریعترن و می تونی یکی از اونا رو بگیری
اگه انتخاب با خودت باشه که بهتره 6950 بگیری و تفاوتش رو بدی.

نه عزیز، جنسی که کمیاب باشه اگه قیمتش بالا نره پایین هم نمیاد،

کارت 590 یه سیستم High End هم می خواد، اینجوری نیست که بخریش بزاریش روی یه سیستم 3 4 سال پیش فک کنی دیگه با یه کارت گرافیک پرواز می کنه.
فرشید جان ممنون داداش.
سیستم من با تو یکی هست فقط 4 گیگ رم دارم.
رم رو بکنم 8 خوبه؟ اونوقت چه گرافیکی پیشنهاد میدی؟ قیمت هم تا 500 تومن بسه!

فرشید جان ممنون داداش.
سیستم من با تو یکی هست فقط 4 گیگ رم دارم.
رم رو بکنم 8 خوبه؟ اونوقت چه گرافیکی پیشنهاد میدی؟ قیمت هم تا 500 تومن بسه!
خب پس اینجوری با کارت قوی مشکلی نداری، خرید 4 گیگ دیگه ضروری نیست مگر اینکه مثل من چن تا برنامه ی سنگین رو همزمان باز کنی که حافظه رو سریع ببلعن

برای گرافیک هم خرید GTX 570 توصیه میشه، قیمتش همین حدود هست ، مدلای معمولی زیر 500 و مدلای اختصاصی و اور شده ی ASUS,MSI یا EVGA یه 20 30 تومن گرونترن.

سلام

برگرد به همون انویدیا به تو اصلا ati نیومده:d

ببین چیا دارن دیگه اگه می خوای بفروشیش 6950 طرفدار زیاد داره اگه پول نداری 6850 بگیر اونم خوبه

خب پس اینجوری با کارت قوی مشکلی نداری، خرید 4 گیگ دیگه ضروری نیست مگر اینکه مثل من چن تا برنامه ی سنگین رو همزمان باز کنی که حافظه رو سریع ببلعن

برای گرافیک هم خرید GTX 570 توصیه میشه، قیمتش همین حدود هست ، مدلای معمولی زیر 500 و مدلای اختصاصی و اور شده ی ASUS,MSI یا EVGA یه 20 30 تومن گرونترن.
GTX 580 چطور؟ من پاییز میخرم برای بتل فیلد 3 میخوام.
بنظرت قیمتش تا اونوقت چند میشه؟ ازش راضی هستی؟ بدرد بخوره؟

خود فرشید هم که این کارتو نداره اما کارت خوبیه اگه پولشو داری بخر به درد می خوره اگه می خوای نزدیک 60 فریم بگیری اگه به 30 راضی هستی 560 هم کفاف می ده

پاییز می خوای بخری چرا الان می پرسی پس؟؟؟ از کجا بدونیم قیمتش چند میشه تا اونوقت؟

بعدم واسه BF3 همون کارت 570 هم که گفتم زیاده، ضرورتی به خرید 580 نیست. تفاوت قیمت 580 با کارت 570 رو فعلا فقط یه بازی هست که توجیه می کنه اونم Crysis 2 در مد DX11 هست، بقیه ی بازیها همه با 570 در بالاترین سطح اجرا میشن.

سوالم رو اینطوری بپرسم بهتره
غیر از xfx - asus - msi - gigabyte برند درست حسابی کارت گرافیک که کیفیت و گارانتیش خوب باشه چی هست؟

و اینکه بین یه 460 با 560 چه فرق اساسی هست ، در بعضی موارد کلاک و رم هردو هم یکیه یا اگرم تفاوت داره زیاد نیست ، هر دو هم 256 بیتی هستند

آخرین ویرایش:
سوالم رو اینطوری بپرسم بهتره
غیر از xfx - asus - msi - gigabyte برند درست حسابی کارت گرافیک که کیفیت و گارانتیش خوب باشه چی هست؟

و اینکه بین یه 460 با 560 چه فرق اساسی هست ، در بعضی موارد کلاک و رم هردو هم یکیه یا اگرم تفاوت داره زیاد نیست ، هر دو هم 256 بیتی هستند
560 کارآیی بهتری تو DX11 داره.

باز هم سلام.
یکی از بچه ها گفت که قیمت gt240 ، 100 تومنه.
امروز رفتم قیمت کردم طرف گفت 147 تومن.:|
برند xfx و ddr5.البته ddr3 هم داشت که میگفت 129 تومن.

بعد اینکه این دوتا با هم چقد فرق دارن؟

آخریشم اینکه کدوم برند از این کارت 100 تومنه؟

باز هم سلام.
یکی از بچه ها گفت که قیمت gt240 ، 100 تومنه.
امروز رفتم قیمت کردم طرف گفت 147 تومن.:|
برند xfx و ddr5.البته ddr3 هم داشت که میگفت 129 تومن.

بعد اینکه این دوتا با هم چقد فرق دارن؟

آخریشم اینکه کدوم برند از این کارت 100 تومنه؟

اصلا XFX دیگه کارت های سری انویدیا تولید نمی کنه مخصوصا سری 400 و به بالا .
این کارت هم قیمتش همینه و DDR5 نیست .همشون DDR3 هستن. همون 100 تا نهایتا 120 بیشتر نیست .

560 کارآیی بهتری تو DX11 داره.

مد شده هر کی چیزی نمی دونه یه چیزی باید بگه

560 کلا از 460 قوی تره و گرون تره چه توی dx9 چه dx11 اصلا قضیه ati سری 5 متفاوته

از میون این برند ها برا gtx570 کدوم بهتره ؟؟
galexy
gainward
asus

دیگه پرسیدن نداره پراید و با بنز مقایسه می کنی:d

asus مسلما بهتره
بعد gainward با تفاوت زیاد اون galexy هم که اشغاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or