LORD5
کاربر سایت
یعنی میگید از همون zotac بگیرم ؟مچ شدن اصلا اشتباه هست. فيزيكس يكي از فناوريها جانبي انويديا هست كه بازيهاي زيادي ازش پشتيباني ميكنند. وگرنه بدون فيزيكس هم ميشه بازي كرد.
==
اين برند توي ايران چندان شناخته شده نيست و من هم شناخت دقيقي ازش ندارم. اما سافاير هم توي ATi معتبر هست. ولي توي سري 5000 بيشتري آمار خرابي رو داشته. هر معتبر بودني مزيد بر بي نقص بودن نيست.

----------------
درضمن من در مورد برند gainward تحقیق کردم ، برند معتبری هست . از اون برند 480 بگیرم ؟
خوب پس با این حساب اگه میخوای کلی ارتقاء بدی بودجه+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه پیشنهاد داد.:d
آره. زوتاك هميشه قيمتاش هم معقول بوده.یعنی میگید از همون zotac بگیرم ؟
درضمن یه سوال : ؟
اگه پاور نگیرم چی میشه ؟![]()
درسته كه زير مجموعه پليت هست اما شركت توي تايپه(تايوان) هست.شرکت المانی که از زیر مجموعه های palit هست
اتفاقا من هم تحقیق کردم
و برند خیلی عالی هست
شرکت المانی که از زیر مجموعه های palit هست
قیمت بسیار خوب
مدل های غیر مرجعش هم همیشه عالی بوده
--------
480 از این برند 560 تومان میباشد:d
اما خود پليت هم برند چندان جالبي نيست.

دقیقا تایید میشه !حداکثر کارایی رو با این cpu نمیگیری و 585 هم خیلی کمه واسه 480!خرید این cpu اشتباس
و این cpu اصلا نمیتونه از تمام قدرت 480 استفاده کنه
در کل خرید این کارت رو با توجه به پاور شما که 585 هست و این cpu که در نظر دارید رو اشتباه میدونم![]()
500-600 واسه گرافیک(در اصل واسه مافیا2). 250-300 واسه CPU رمم زیر 100. مادربرد و پاور هم هرچی ارزونتر.
ترجیحا میخوام 2 تا گرافیک با مارکهای مختلف ببندم.
پاورهای 9 سال پیشو میشه هنوز استفاده کرد؟ خوب سیستمو گگرم میکنه ها. بعضی موقع ها صدای سوتم میده :-)
پس نظر شما اینه که یه 280 دیگه بگیرم sli کنم ؟
مانیتور 22 اینچ هست
چی شد کسی نبود به داد ما برسه ؟![]()
خوب مگه با 280 (به تنهایی) مشکلی داری ؟! نه من همچین پیشنهادی نمیدم ، بطور کلی sli و cf بین کاربرا بد جا افتاده این دو تا زمانی معنی میدن که سایز و res تصویر شما بالا باشه و بخواین دست جمعی بازی کنین.(تماشاگر و بازی کن :d)پس نظر شما اینه که یه 280 دیگه بگیرم sli کنم ؟
مانیتور 22 اینچ هست
خوب مگه با 280 (به تنهایی) مشکلی داری ؟! نه من همچین پیشنهادی نمیدم ، بطور کلی sli و cf بین کاربرا بد جا افتاده این دو تا زمانی معنی میدن که سایز و res تصویر شما بالا باشه و بخواین دست جمعی بازی کنین.(تماشاگر و بازی کن :d)

میگما اون زمان که کسی با 280 مشکلی نداش گذشت:d
الان یه عده با 480 هم مشکل دارن
-----
نمونش همین مافیا یا metro >:d<