مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

باید قبل از Feb کارت گرافیک را عوض کنم قیمت ها هم که فقط صعود داره ! دنبال یک کارت گرافیک هستم که Crysis 3 را بشه بازی باهاش بازی کرد
امان از نداری ! به نظر شما اگر از گزینه Anti aliasing صرف نظر کنم و بازی را درحالت 2x در نظر بگیریم میشه بازی را با VGA 640GT , SR 1600x900 Ultera Graphic بازی کرد ! رم من 8 هست و CPU Dualcore 5700 ... گرونترین کارت گرافیکی که میتونم بخرم 550GTX هست که آن هم باید تا دو سه ماه صبر کنم تا پول دستم بیاد ... ولی اگر مجبور شم صبر میکنم !​

Hi-performance
system requirements for Crysis 3

• Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
  • Latest DirectX 11 graphics card
  • Latest quad core CPU
  • 8GB Memory
  • Nvidia/Intel example setup: NVidia GTX 680, Intel Core i7-2600k
  • AMD example setup: AMD Radeon HD7970, AMD Bulldozer FX4150
GT640 با اون تنظیمات و تو اون Res به احتمال زیاد میسوزه !
با توجه به توضیحات سازنده و بنچمارک های موجود برای همچین Resـی حداقل یه 580 نیازه با کارتای کمتر احتمال زیاد فریم مناسبی نمیشه گرفت !

آخرین ویرایش:
دوستان لطف کنید راهنمایی کنین:)
سیستمم فعلا اینه:
CPU : i3 2100
Ram : 4GB ddr3
میخوام یه GTX 660 TI بگیرم،حالا این CPU خیلی ضعیف نیست براش؟چقدر از بازدهش کم میکنه؟با بودجه همین کارت پیشنهاد بهتری برای گیم دارین؟

سیستمم فعلا اینه:
میخوام یه GTX 660 TI بگیرم،حالا این CPU خیلی ضعیف نیست براش؟چقدر از بازدهش کم میکنه؟با بودجه همین کارت پیشنهاد بهتری برای گیم دارین؟
درودcpu و رم که خوب هستند ولی اگه بودجه داری می تونی خرج کنی ی 3570 بگیر

سیستمم فعلا اینه:
cpu برای این کارت ضعیفه باید ارتقاع بدی رمتم باید دو گیگ دیگه اضافه کنی
با بودجه همین کارت بهترین انتخابه(البته بگو چند بهت گفتن و دقیقا چه مدلی رو) اما الان شما مشکل رم و سی پی یو هم دارید
ببنید چقدر میخواید هزینه کنید دوباره درخواست بدید

ممنون
میخوام حدود 1200000 خرجش کنم،خیلی بخواد فرق کنه شاید cpuروهم مجبورشم عوض کنم...ولی وضع بازار خیلی خرابه
CPU چی پیشنهاد میدین؟ i5 بسه یا i7 میخواد؟قیمتا تو چه رنجیه؟
متشکر

ممنون
میخوام حدود 1200000 خرجش کنم،خیلی بخواد فرق کنه شاید cpuروهم مجبورشم عوض کنم...ولی وضع بازار خیلی خرابه
CPU چی پیشنهاد میدین؟ i5 بسه یا i7 میخواد؟قیمتا تو چه رنجیه؟
متشکر
این بودجه فقط برای گرافیکت تقریبا 1100 باید بدی
یه سی پی یو میخوای که برای این کارت جواب بده core i7 i5 مهم نیست قدرتش مهمه core i5 3450 میتونی بگیری قیمتشم 600 اینجوراس
یه 2 گیگ رمم میخوای
اگه میخوای 660 بخری باید 1700 هزینه بکنی
اگه بودجه نداری روی این سیستمت نهایت میتونی gtx 560 بذاری قیمتشم 700 تومنه

سلام دوستان خسته نباشید:x
راستی سوال داشتم میخوام کارت گرافیک دست دوم برا دوستم بگیرم یکجا پیدا کردم 600 تومن میده قیمت خوبه یا نه؟؟؟
560ti در حد اکبند دارای گارانتی تا اواخر 2014
این مدل هستش
ASUS - Graphics Cards- ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5
ممنون

من همینو همین هفته فروختم با 460 تومن. البته با برند گینوارد. قیمت هم زیاده! قیمت مناسب 520 تا 550 هست.

درود

مادربرد من Asus p8p67 هست که 2 تا جای کارت گرافیک داره. یک کارت GTX 550ti دارم حالا میخوام یک کارت گرافیک دیگه کنارش بگذارم آیا امکانش هست. چه مدلهایی میتونم بگذارم؟

سلام دوستان خسته نباشید:x
راستی سوال داشتم میخوام کارت گرافیک دست دوم برا دوستم بگیرم یکجا پیدا کردم 600 تومن میده قیمت خوبه یا نه؟؟؟
560ti در حد اکبند دارای گارانتی تا اواخر 2014
این مدل هستش
ASUS - Graphics Cards- ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5
ممنون
چقدر بدبختیم ما قیمتش رفته بالا :( فکر کنم خیلی تحویلش گرفتیم فروشنده ها چه سو استفاده ای دارن میکنن
قیمت جدیدش مدل غیر رفرنس مثل همین مدل 750 تا 800 شده:|
بنابراین این قیمتی که بهت گفته الان گرون نیست برای دست دو این مدل
مسعود تو مفت فروختی هرچند برای تو رفرنس بود ولی یکم صبر کرده بودی الان خیلی بهتر میفروختی>:)

درود

مادربرد من Asus p8p67 هست که 2 تا جای کارت گرافیک داره. یک کارت GTX 550ti دارم حالا میخوام یک کارت گرافیک دیگه کنارش بگذارم آیا امکانش هست. چه مدلهایی میتونم بگذارم؟
همین 550ti فقط میتونی بزاری کنارش sli کنی قیمتشم 420

من همینو همین هفته فروختم با 460 تومن. البته با برند گینوارد. قیمت هم زیاده! قیمت مناسب 520 تا 550 هست.

چقدر بدبختیم ما قیمتش رفته بالا :( فکر کنم خیلی تحویلش گرفتیم فروشنده ها چه سو استفاده ای دارن میکنن
قیمت جدیدش مدل غیر رفرنس مثل همین مدل 750 تا 800 شده:|
بنابراین این قیمتی که بهت گفته الان گرون نیست برای دست دو این مدل
مسعود تو مفت فروختی هرچند برای تو رفرنس بود ولی یکم صبر کرده بودی الان خیلی بهتر میفروختی>:)

ممنون بابت جواب
گیج شدم یکی میگه گرونه یکی میگه گرون نیس
کجایی رامین تکلیفمون روشن کنید:p

ممنون بابت جواب
گیج شدم یکی میگه گرونه یکی میگه گرون نیس
کجایی رامین تکلیفمون روشن کنید:p
خوب دوستان توضیحات خوبی دادن ولی همونطور که دوستمون تو پست قبلی توضیح داد این کارت از سری DCUII هستش و همیشه تو کارتای 560Ti از گرونترین مدلای موجود بوده (حداقل تو بازار ما) همین الان اگه گیر بیاد در کمترین حالت 800 تومن هزینه شه در نتیجه اگه مشکل خاصی نداشته باشه قیمتش مناسب به نظر میاد !
در کل فک میکنم تا 580 هم جا داره و مناسبه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or