مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مشکلم این بود که کارت گرافیکم رو فروختم و الان کارت گرافیک ندارم .
مادربوردم هم کارت گرافیک آنبورد نداره .
در حال حاظر هم یه کارت فوق حرفه ای یعنی Tnt 16 Mb از یکی از بچه ها قرضی گرفتم تا پولم جور بشه و یه کارت جدید بگیرم .
تو این 7-8 روزی هم که نبودم کارت گرافیک نداشتم . در نتیجه سیستمم با یه کلنگ هیچ تفاوتی نداشت .
البته یه تفاوتی هم داره . کلنگ باز به یه دردی میخوره اما سیستم من تو این مدت به هیچ دردی نمیخورد

خوبه كه مشكل ديگه اي نداشتي....

ولي راستي ميگي ها بدون كارت اصلا يه سيستم به درد مفت هم نمي خوره

ولي فكر كنم صابون اين نمايندگي ها به تن همه خورده باشه

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
بهزاد فکر کنم مصطفی کارتگرافیکش پریده .
=====
من به راحتی میتونم حرفم رو در باره گرونفروشیه نمایندگی ها ثابت کنم .
اگر خواستی بهم pm بده .
اگه منظورت از پریده اینه که کارتم سوخته باور کن اینجوری نیست .
دیگه کارتم بازی های جدید رو خوب جواب نمیداد . کارتم Leadtek Geforce FX 5600 128 MB بود فروختمش و به امید خدا اگه پولش جور بشه میخوام یه Geforce 6600 GT 128 MB DDR3 بگیرم .
---
در مورد نمایندگی هم احتیاجی به اثبات نیست . تقریبا هر کی که چند بار به بازار سر زده باشه و چند بار هم به نمایندگی ها , خودش این قضیه رو میدونه .

دیگه کارتم بازی های جدید رو خوب جواب نمیداد . کارتم Leadtek Geforce FX 5600 128 MB بود فروختمش و به امید خدا اگه پولش جور بشه میخوام یه Geforce 6600 GT 128 MB DDR3

ايول...راستي اين رمهاي DDR3 تو سرعت چقدر از نسل قبلي خودش عقب تر هست...اگه به درصد باشه چقدر ميشه

سلام
مصطفی منظورم از پریده همون سوخته بود .
باز خوبه تو فقط گرافیکت رو باید چنج کنی .
من بیچاره باید کل سیستم رو ارتقا بدم .
=====
تازه اگر برا بازی میخوای چرا کنسول نمیگیری ؟

قیمت که انقدر بحث نداره ... کسی اگه میخواد از تهران سیستم یا قطعه ای بگیره میتونه از اون سایت استفاده کنه و یه برآورد خیلی خوب از هزینه ای که باید بکنه رو بدست بیاره. اون سایت مربوط به یکی از مغازه های بازار رضای تهران هست ( 4 راه ولیعصر ) البته به نظر من جاهای بهتری هم هست مثل پاساژ ایران ( پایین تر از میدون ولیعصر ) ولی خلاصه قیمت ها همینه ... شما بری بازار قیمت ها همینی هست که توی این سایت زده با یه مقدار خیلی کمی اختلاف

هر قطعه ای که میخواید بغلش تیک میزنین و پایین صفحه جمع قیمت ها رو به شما میده ... خیلی خوب مشخص میکنه که تقریباً چقدر پول نیاز دارید برای اون سیستم.

قیمت که انقدر بحث نداره ... کسی اگه میخواد از تهران سیستم یا قطعه ای بگیره میتونه از اون سایت استفاده کنه و یه برآورد خیلی خوب از هزینه ای که باید بکنه رو بدست

يعني مي خواي بگي كه مثلا من بيام تهران و يه آشنا تو همين رشته شغلي داشته باشم باز هم همين قيمت رو به من مي ده(اصلا خودت بخواي كارت بخري با همين قيمت مي خري يا فكر مي كني اگه آشنا داشته باشي پايين تر گيرت بياد)

آشنا داشته باشی یا نه فرقی بحالت نمیکنه
مثلاً شما یه کارت گرافیک خاصی مد نظرت هست ، میری بازار از چند تا مغازه قیمتش رو میگیری ... دیگه کف قیمت دستت میاد کسی هم پایین تر از این قیمت بهت نمیده

نکته مهمی هم که هست اینه که خودت باید اول حسابی در مورد چیزی که میخوای بخری تحقیق کنی و مطمئن شی که همون رو میخوای بعد بری بازار ... چون توی بازار پای صحبت هر کی بشینی یه چیز متفاوتی میشنوی ! هر کی هر چی داشته باشه سعی میکنه تو رو قانع کنه که این بهتر از اون چیزیه که تو میخوای !
مثلا میری 6600 بخری طرف یه مارکی واست میاره میگه این همون کاری که میخوای رو انجام میده و عالیه و ... بازش میکنی میبینی یه برد خالیه بجای فن هم یه سینک داره شبیه سینک ظرف شویی :)
من که رفتم بازار کلید کردم که آقا من فقط Asus Xtreme N6600 میخوام نه چیز دیگه !

مثلاً شما یه کارت گرافیک خاصی مد نظرت هست ، میری بازار از چند تا مغازه قیمتش رو میگیری ... دیگه کف قیمت دستت میاد کسی هم پایین تر از این قیمت بهت نمیده

پس اصلا زمين تا آسمون بازار مشهد با تهران فرق داره

مثلا من يه كارت گرافيك گيگا 5950 گرفتم كه به حساب از نمايندگي اون بود...قيمت اون كارت بود 400 ت در حالي كه بعدا به علت خراب بودن كارت اونو مرجوع كردم.....

از جايي ديگه كارت به دستم رسيد كه 50 پايين تر بود...

حالا اين رو آشنا داشتم كه برام رديف كرد(البته كارت براي خودم نبود ها)

در هر حال بايد يه فرقي بين خريدار عام با خاص باشه

يعني مي خواي بازار همون قميتي رو مي ده كه به همكار خودش داره مي فروشه؟

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
مصطفی منظورم از پریده همون سوخته بود .
باز خوبه تو فقط گرافیکت رو باید چنج کنی .
من بیچاره باید کل سیستم رو ارتقا بدم .
=====
تازه اگر برا بازی میخوای چرا کنسول نمیگیری ؟
سلام .
پرهام جان فکر نکن که من سیستمم توپه . نه بابا من یه سیستم ذغالی دارم .
سی پی یو 1.8 - رم 512 - ماردبورد درپیت قدیمی . سیتم من واسه حدود 4 سال پیشه . البته چند ماه بیشتر .
همون طور که خودت میدونی علاقه من به بازیهای سبک RPG هست .
RPG هم فقط و فقط PC Style . از RPG های کنسول بدم میاد ! :(
جدا از این بدم نمیاد در کنار RPG بازی هایی مثل دوم 3 و هاف لایف و کواک 4 و ریدیک و .... رو هم بازی کنم که هیچ کدوم رو کنسول ها وجود نداره .
در نتیجه همون کارت گرافیک جدید هم ارزونتر برام در میاد هم برام مفید تره . :)
-------------
بهزاد جان رمهای DDR3 در حال حاضر سریعترین رمهای موجود در بازار هستن . رمهای DDR و DDR2 از نظر سرعت پایین تر هستند نه بالاتر !
فعلا هم سریعترین رمی که روی کارت های گرافیکی استفاده شده متعلق به کارت Geforce 7800 GTX 512 MB DDR3 هست با فرکانس کاری 1700 مگاهرتز .

بازش میکنی میبینی یه برد خالیه بجای فن هم یه سینک داره شبیه سینک ظرف شویی
من نفهمیدم درست منظورت چیه ;) اما مگه استفاده از سینک بجای فن عیب محسوب میشه!!!!! :idea: :exclaim: خیلی از مدل های اوریجینال N6600 در حال حاضر فن ندارند....در ضمن هرچه که کارت گرافیک حرارت بیشتری ایجاد میکنه از هیت سینک بزرگتری استفاده میکنند که این هم عیب نیست ...کلا بنظر من اگر کارت گرافیکی فن نداشته باشه از جهاتی بهتر هم هست چون سروصدای کامپیوتر میاد پایین :o

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
من نفهمیدم درست منظورت چیه ;) اما مگه استفاده از سینک بجای فن عیب محسوب میشه!!!!! :idea: :exclaim: خیلی از مدل های اوریجینال N6600 در حال حاضر فن ندارند....در ضمن هرچه که کارت گرافیک حرارت بیشتری ایجاد میکنه از هیت سینک بزرگتری استفاده میکنند که این هم عیب نیست ...کلا بنظر من اگر کارت گرافیکی فن نداشته باشه از جهاتی بهتر هم هست چون سروصدای کامپیوتر میاد پایین :o
من فقط میخواستم مثال بزنم که تو بازار چه خبره ...
بهر حال کارخونه سازنده خیلی بهتر از من و شما میدونه که برای کارت گرافیکش باید از چه نوع سیستم خنک کننده ای استفاده کنه.
منظورم این بود که مثلا میری یک مارک معتبر بخری فروشنده یه جنس Remark میزاره جلوت کلی هم دلیل میاره که این بهتره ! واسه همین گفتم اول خودتون تحقیق کنین که توی بازار تحت تاثیر این حرفا جو گیر نشین یه جنس نامرغوب بگیرین ...

بر بچ ميخاستم بدونم الان بهترين كارت تو بازار چيه وچند هستش
من كارتم تا جايي بخايين در پيت ميخاستم عوضش كنم
(geforce fx 5200 whit dvi-1 . tv out)

سلام
در هر حال بايد يه فرقي بين خريدار عام با خاص باشه
بهزاد منم مثل تو هم .
من dvd recorder رو خریدم 110000 تومن از دوستم .
در حالی که الان خودش تو ویترین قیمت زده 122000 تومن .
در واقع یه سود خیلی کم کشید روش و دادش به من .
شاید زیر قیمت همکار بهم داد .
اکثر قطعات همینه .
من کارم لوازم التحریر هست . تو همین کارم قیمت جنسی رو که به همکار میدم با قیمت یوزرم خیلی فرق داره .
پرهام جان فکر نکن که من سیستمم توپه . نه بابا من یه سیستم ذغالی دارم .
سی پی یو 1.8 - رم 512 - ماردبورد درپیت قدیمی . سیتم من واسه حدود 4 سال پیشه . البته چند ماه بیشتر
پس سیستم من خیلی بهتر از ماله توهه .
منم تقریبا 4 سال پیش گرفتم ( چند ماه کم )
cpu 2.4 - ram 512 - vga GForce ti 4200 128m
همون طور که خودت میدونی علاقه من به بازیهای سبک RPG هست .
RPG هم فقط و فقط PC Style . از RPG های کنسول بدم میاد !
جدا از این بدم نمیاد در کنار RPG بازی هایی مثل دوم 3 و هاف لایف و کواک 4 و ریدیک و .... رو هم بازی کنم که هیچ کدوم رو کنسول ها وجود نداره .
در نتیجه همون کارت گرافیک جدید هم ارزونتر برام در میاد هم برام مفید تره .
درباره rpg ها کاملا باهات موافقم .
یکی از دلایلی که منم تا الان طرف کنسول نرفتم همین بوده .
البته با اکشن ها زیاد حال نمیکنم . به جز موارد خاص .

--------------------------------------------------------------------------------

بر بچ ميخاستم بدونم الان بهترين كارت تو بازار چيه وچند هستش
من كارتم تا جايي بخايين در پيت ميخاستم عوضش كنم
(geforce fx 5200 whit dvi-1 . tv out)
الان در حال حاضر بهترین کارت ها در رده انویدیا G7800 هست و در رده ی ای تی آی مدل RX1800 هست قیمت های جفتشون هم سرسام آوره یعنی حول حوش 500 هزار تومان حالا یکم بالا و پایین ترش را نمی دونم دقیقا.....بگو چه میزان می خوای خرج کنی تا یک کارت خوب بهت پیشنهاد کنم..

بچه ها منم میخوام کارتمو فردا عوض کنم.بگین در حد 120000 تومن کارت خوب چیه؟
فکر می کنم G6600 انتخاب خوبی باشه اما باید یکم به مبلغ پولت اضافه کنی...یکی از دوستان در صفحه های قبل قیمت کارت های گرافیک را نوشته میتونی به اون جا مراجعه کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or