مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ای آقا این چه وضعیه! تعداد GTX 580 دارهای فروم هی هر روز داره بیشتر میشه! :دی

ولی جدی اگر شهرستان هستی حتما اینترنتی خرید کن، چون اختلاف قیمتش خیلی زیاد میشه، ولی اگر گذارت تهران افتاد برو مرکز کامپیوتر ایران و بازار رو خودت ببین و از برندهای MSI یا ASUS هر کدوم از اینایی که بچه ها گفتند رو که پیدا کردی و قیمتش خوب بود بخر. :)

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
قصد خرید مانیتور fullHD داشتم بنظر شما کدوم بهتره؟ LG w2261vp یا AOC V22T
در ضمن با توجه با 1080p بودن این دو فکر کنم باید یک کارت گرافیک قوی مثل 5770 بگیرم گزینه ی خوبیه؟

کانفیگ فعلی سیستمم اینه بنظر شما برای 5770 مناسبه؟ پیشنهادتون چیه؟

cpu : AMD AthlonX2 4200+ 2.2Ghz
Main : ASUS M2nDH
Ram : 2gig ddr2 bus 533
Graphic card : XFX Geforce 9500GT
Power : Green 380AB - 380w Real

منتظر پیشنهادتون هستم
ممنون

راستی یه سوال
من پاورم 535watt
مدل GP535A هست به Gtx 580 که میخوره مشکلی که نیست ؟

معلومه که هست، وایه 580 این پاور خیلی کمه، یه 685 وات گرین توصیه میشه.

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
قصد خرید مانیتور fullHD داشتم بنظر شما کدوم بهتره؟ LG w2261vp یا AOC V22T
در ضمن با توجه با 1080p بودن این دو فکر کنم باید یک کارت گرافیک قوی مثل 5770 بگیرم گزینه ی خوبیه؟

کانفیگ فعلی سیستمم اینه بنظر شما برای 5770 مناسبه؟ پیشنهادتون چیه؟

cpu : AMD AthlonX2 4200+ 2.2Ghz
Main : ASUS M2nDH
Ram : 2gig ddr2 bus 533
Graphic card : XFX Geforce 9500GT
Power : Green 380AB - 380w Real

منتظر پیشنهادتون هستم
ممنون

مانیتور 2261vp
5770 هم قوی محسوب نمیشه و واسه رزولوشن HD راندمان خیلی بالایی نداره دیگه، کارتای GTX560 یا کارت 6950 توصیه میشه
متاسفانه تمام قطعات سیستم شما کند یا قدیمی هستن و راندمان گرافیک جدید ر آزاد نمی کنن.

راستی یه سوال
من پاورم 535watt
مدل GP535A هست به Gtx 580 که میخوره مشکلی که نیست ؟
پاورت خيلي كمه!!
من همين چند روز پيش يه گرافيك 560 گرفتم و طرف گفت يه پاور 585 ببندي خيلي خوبه!! منم بدون تحقيق گفتم باشه!!
اما داخل بازي كه مي رم وقتي گرافيك مصرفش ميره بالا پاور مثل تراكتور صدا مي ده و مثل كوره داغ مي شه!!
حتما يه پاور 680 به بالا بگير كه به اين مشكل ها نخوري!!

• Like
Reactions: Saber
با سلام
من امروز رفتم یک MSI GTX 560 Ti Twinfrozzr 3 HAWK بخرم فروشنده 420 قیمت داد (کرمانشاه)
قیمتش همینه یا گرون گفته؟چون چندتا پست بالاتر یکی از دوستان نوشته 340 خریده:-b
ممنون

آخرین ویرایش:
با سلام
من امروز رفتم یک MSI GTX 560 Ti Twinfrozzr 3 HAWK بخرم فروشنده 420 قیمت داد (کرمانشاه)
ممنون
منو میگی؟ :دی
آره من دقیقا 340 خریدم، ولی از ارزون ترین جای ایران، یعنی تهران - مرکز کامپیوتر ایران.
متاسفانه یک هفته بعد از خرید من کارت شروع کرد به کمیاب و کمیاب تر شدن، ضمن این که شهرستان قیمت همیشه خیلی بالاتر از تهرانه و اگر اینترنتی بخرید با صرفه تره. :)

سلام کارت گرافیک geforce 520 دو گیگ بازی باتلفیلد 3 یا کال اف رو جواب میده می خوام بخرم خودم 9500 geforce دارم این 520 چقدر قویتره از 9500؟خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده که وایمکسم ته کشیده امروز فرداس قطع بشه

سلام کارت گرافیک geforce 520 دو گیگ بازی باتلفیلد 3 یا کال اف رو جواب میده می خوام بخرم خودم 9500 geforce دارم این 520 چقدر قویتره از 9500؟خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده که وایمکسم ته کشیده امروز فرداس قطع بشه
خیر، متاسفانه قدرت این کارت از حداقل مورد نیاز بازی Battlefield 3 پایین تره و اون بازی رو نمی تونید برید. در مورد بازی دوم اگر منظورتون از "کال اف" بازی CoD: Modern Warfare 3 باشه اون رو می تونید بازی کنید باهاش، ولی 520 سه برابر ضعیف تر از اونیه که برای بازی کردن BF3 نیاز دارید. کارت 520 با 9500 تقریبا از لحاظ قدرت برابرند، ولی 520 تکنولوژیش بالاتره. برای یه برآورد تخمینی از عملکرد کلیه گرافیک های قدیمی و جدید هم اینجا رو می تونید ببینید.

با سلام
ممنون

قیمت بورس تهران خیلی پایینتر هست، ولی الان مدلهای 560Ti کلا نایاب شدن.

کارت 520 اصلا برای بازی مناسب نیست، چه برسه به بازی سنگینی مثل BF3 ، برای کارت گرافیک مناسب Bf3 حداقل باید یه کارت GTX 460 1GB بخری، حدود 2550 تومن اگر هنوز موجود باشه، اگر نه که 560 معمولی حدود 300 تومن هست

برای COD MW3 که گرافیک خاصی نداره یه کارت 80 تومنی هم کفایت می کنه.

gtx 590 چه قیمته الان ؟

اگر باشه بین یک میلیون تا 1080 تومن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or