با سلام
يك گرافيك 256 خوب چنده؟
--------------------------------
مي دونم ناقص بود
ممنون از هر دو شما به خاطر وقتي كه براي سوالم گذاشتيد.
شرمنده من بيشتر حرف هاي شما رو متوجه شدم ولي يه چيزو متوجه نشدم!!
يعني من تا كي بايد منتظر بمونم براي خريد يه كارت خوب...خب اشكالي نداره من تا ماه بعد مي تونم حدود 80,000 تومن ديگه روي بودجه اوليم كه 240,000 تومن بود بزارم، حالا به نظر شما بازم بايد وايستم تا سري هاي بعدي محصولات NVIDIA بيان كه از DX 10 ساپورت مي كنن.
ولي يه مشكلي هست من شنيدم كارت هايي كه الان تو بازار موجودن و DX10 رو ساپورت مي كنند كاراييشون زياد جالب نيست؟!؟
من نمي تونم ريسك كنم و كارتي رو بخرم كه يك سال نشده باهاش مشكل پيدا كنم...چون خيلي اينجوري برام خرج بر مي داره...به نظر شما عزيزان الان چيكار كنم همين xfx 8800 gts 320 كارت رو بخرم يا دندون رو جيگر بزار و يكم ديگه صبر كنم وضعيت بهتر شه؟
در كل من تا ماه بعد مي تونم اين كارتي رو كه گفتيد رو بخرم ولي مي خوام ببينم ارزش اين هزينه كردن رو داره؟!
من اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون این کارت ATIتا 15 درصذ بهتر از 8800GTX هستدوسته عزیز این کارت ها تا 2 هفته دیگه میان:biggrin1:
ولی خدا میدونه کی بیان ایران...تازه زیاد حرفی برای گفتن ندارن جلوی 8800 gtx...
من اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون این کارت ATIتا 15 درصذ بهتر از 8800GTX هست
در ضمن شما که میخوای کارت بگیری همین 8800GTS 320mb بگیر چون خودم دارم(XFX)
و تمام بازی ها رو با بالاترین گرافیک بازی میکنم و فعلا در اوج RS:VEGAS هستم
یه نکته دیگه اینکه شما حتما باید یه پاور 550W بگیری که سوکت 6 پین و 8 پین داشته باشه
من ACE BEL GOLD550w گرفتم که واقعا عالیه(140تومن)
ویه چیز دیگه داشتن RAm 2gb برای اجرای هرچه بهتر بازی هاست(حالا هرچی بیشتر بهتر!!)
امروز 04:17
بنچ ها قدیمیه...البته مال منم زیاد معتبر نیست ولی از این جدیدتره حداقل!شتباه نکنید,اگه کارتهای سریR600 ATI بیان NVDIA حرفی برای گفتن نداره چون این کارتها512بیتی هستند.ولی تا بخواد بیاد اینجا خیلی طول میکشه.
قبول نداشته باش:biggrin1:
![]()
![]()
![]()
خوب تستهای بالا جوابتو دادhttp://www.reghardware.co.uk/2007/04/26/amd_radeon_2900_xtx_tested/
من کی گفتم میخوام کارت بگیرم؟
دوست عزیز کارتت مبارکت باشه...به خدا توی بیش تر از 3 تا تاپیک اینو گفتی که 8800 داری:biggrin1:
در مورد پاور هم 450 مینیمم لازمه واسه ی gts و 500 برای gtx.من با 70 تومن پاور گیرین 580 وات میدم![]()
رم تا 2 گیگ واسه ی ویستا کافیه فعلابیشتر لازم نیست...
بنچ ها قدیمیه...البته مال منم زیاد معتبر نیست ولی از این جدیدتره حداقل!