مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من مي خواستم يك كارت گرافيك بخرم ولي تا حدودي اطلاعات كاملي از بازار و قيمت و همينطور كارايي كارت گرافيك ندارم.براي همين اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد.

از سري ATI (چون كارت فعليم asus eax 700 كه ازش راضي بودم تا الان) مي خوام و تا240,000 تومن مي تونم هزينه كنم.
مي خوام تا دوسال دغدغه كارت نداشته باشم و بتونم بازي هايي مثل جنرال و ارباب حلقه ها يا كلا بازي هاي اول شخص مثل فير رو با بالاترين گرافيك و به راحتي اجرا كنم.

ترجيحا با اين مشخصات: Support DX 10, DDR 3 256 RAM, 128 Bit, Pixel Shader 3

دوستان شرمنده ام اگه جايي اشكالي وجود داره چون همونطور كه گفتم زياد سر در نمي يارم.

ببین عزیز اگه Direct X 10 Support میخوای فقط سری 8800 مال NVIDIA فقط DX10 Supported هستن پس ATI رو به خاطر این یه دلیل هم که شده ول کن تازه ATI قبلا ها خوب بود عزیز الان اگه میخوای بگیری فقط NVIDIA مطمئن مطمئن باش عزیز.
مسئله ی دوم اینه که کارت DX10 Support تا 240 تومن وجود نداره و حد اقل 380 تومن هزینه میخواد که اونم مدلش هست NVIDIA GeForce 8800GTS 320MB DDR3 320 Bit
البته این کارت همه ی بازی های موجود رو قورت میده و حتی آخرین تکنولوژی ATI یعنی X1950XTX هم توی تست ها شکست داده با اینکه 320مگابایت هست.
به نظر من شما اگر 30 تومن دیگه بزاری رو پولت میتونی یه دونه 7950GT برداری وگرنه با 220 تومن یه دونه 7900GS بر میداری 20 تومن بقیشم بازی میخری !
ببین عزیز عاقلانه ترین کار اینه که صبر کنی تا سری ضعیت تره گرافیک های DX10 Support مال NVIDIA بیاد تو بازار مثل سری 8600 پس به نظر من صبر کن تا 8600 بیاد که هم DX10 Support باشه هم ارزون باشه. پس پولتو فعلا نگه دار و سعی کن بهش اضافه کنی.

دوست عزیز کلا توی بازار ایران ati خیلی دیر میرسه...فعلا هم که کارت dx10 نداره...وقتیم اونور بیاد 6 ماهی طول میکشه وارد بشه...البته ایندفعه واقعا انویدیا خوب کار کرده.اگر کارت گرافیک خوب میخوای با 350 تومن یه xfx 8800 gts 320 بخر.اگر انقدر پولت نمیرسه یه 7900 gs بخر...اگر صبر داری وایسا یه 8600 gts بخر:biggrin1:

ممنون از هر دو شما به خاطر وقتي كه براي سوالم گذاشتيد.

شرمنده من بيشتر حرف هاي شما رو متوجه شدم ولي يه چيزو متوجه نشدم!!

يعني من تا كي بايد منتظر بمونم براي خريد يه كارت خوب...خب اشكالي نداره من تا ماه بعد مي تونم حدود 80,000 تومن ديگه روي بودجه اوليم كه 240,000 تومن بود بزارم، حالا به نظر شما بازم بايد وايستم تا سري هاي بعدي محصولات NVIDIA بيان كه از DX 10 ساپورت مي كنن.

ولي يه مشكلي هست من شنيدم كارت هايي كه الان تو بازار موجودن و DX10 رو ساپورت مي كنند كاراييشون زياد جالب نيست؟!؟

من نمي تونم ريسك كنم و كارتي رو بخرم كه يك سال نشده باهاش مشكل پيدا كنم...چون خيلي اينجوري برام خرج بر مي داره...به نظر شما عزيزان الان چيكار كنم همين xfx 8800 gts 320 كارت رو بخرم يا دندون رو جيگر بزار و يكم ديگه صبر كنم وضعيت بهتر شه؟
در كل من تا ماه بعد مي تونم اين كارتي رو كه گفتيد رو بخرم ولي مي خوام ببينم ارزش اين هزينه كردن رو داره؟!

ممنون از هر دو شما به خاطر وقتي كه براي سوالم گذاشتيد.

شرمنده من بيشتر حرف هاي شما رو متوجه شدم ولي يه چيزو متوجه نشدم!!

يعني من تا كي بايد منتظر بمونم براي خريد يه كارت خوب...خب اشكالي نداره من تا ماه بعد مي تونم حدود 80,000 تومن ديگه روي بودجه اوليم كه 240,000 تومن بود بزارم، حالا به نظر شما بازم بايد وايستم تا سري هاي بعدي محصولات NVIDIA بيان كه از DX 10 ساپورت مي كنن.

ولي يه مشكلي هست من شنيدم كارت هايي كه الان تو بازار موجودن و DX10 رو ساپورت مي كنند كاراييشون زياد جالب نيست؟!؟

من نمي تونم ريسك كنم و كارتي رو بخرم كه يك سال نشده باهاش مشكل پيدا كنم...چون خيلي اينجوري برام خرج بر مي داره...به نظر شما عزيزان الان چيكار كنم همين xfx 8800 gts 320 كارت رو بخرم يا دندون رو جيگر بزار و يكم ديگه صبر كنم وضعيت بهتر شه؟
در كل من تا ماه بعد مي تونم اين كارتي رو كه گفتيد رو بخرم ولي مي خوام ببينم ارزش اين هزينه كردن رو داره؟!

ببین اگر بخوای به این فکر باشی که کارتی که میگیری تا 3-4 سال بره امکان نداره:biggrin1:
این 8600 ها زیاد بازدهی بالایی ندارند.ولی 8800 جی تی اس 320 رو من تضمین میکنم تا 1 سالو نیم واست بازی ها رو روی 1280*1024 فول بیاره بالا;)
من بودم همین 8800 جی تی اس رو میگرفتم یا 6-7 ماه وایمیستادم که 8900 جی اس اینا بیان!

دوست عزیز اگه خیلی عاشق کارتهای ATI هستی باید چند ماهی صبر کنی تا کارتهای جدید ATI سری R600 که همه DX10 رو ساپورت میکنن باشی وگرنه بهترین کارت درحال حاضر 8800GTS 320Mb هست که قیمتی حدود 360ت داره.
R600OEM02.jpg

دوسته عزیز این کارت ها تا 2 هفته دیگه میان:biggrin1:
ولی خدا میدونه کی بیان ایران...تازه زیاد حرفی برای گفتن ندارن جلوی 8800 gtx...

فقط 8800gts خودم!!!!

دوسته عزیز این کارت ها تا 2 هفته دیگه میان:biggrin1:
ولی خدا میدونه کی بیان ایران...تازه زیاد حرفی برای گفتن ندارن جلوی 8800 gtx...
من اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون این کارت ATIتا 15 درصذ بهتر از 8800GTX هست
در ضمن شما که میخوای کارت بگیری همین 8800GTS 320mb بگیر چون خودم دارم(XFX)
و تمام بازی ها رو با بالاترین گرافیک بازی میکنم و فعلا در اوج RS:VEGAS هستم:p :p :p
یه نکته دیگه اینکه شما حتما باید یه پاور 550W بگیری که سوکت 6 پین و 8 پین داشته باشه
من ACE BEL GOLD550w گرفتم که واقعا عالیه(140تومن):cheesygri :cheesygri
ویه چیز دیگه داشتن RAm 2gb برای اجرای هرچه بهتر بازی هاست(حالا هرچی بیشتر بهتر!!):biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

اشتباه نکنید,اگه کارتهای سریR600 ATI بیان NVDIA حرفی برای گفتن نداره چون این کارتها512بیتی هستند.ولی تا بخواد بیاد اینجا خیلی طول میکشه.
atir600benchmarks2.png

من اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون این کارت ATIتا 15 درصذ بهتر از 8800GTX هست
در ضمن شما که میخوای کارت بگیری همین 8800GTS 320mb بگیر چون خودم دارم(XFX)
و تمام بازی ها رو با بالاترین گرافیک بازی میکنم و فعلا در اوج RS:VEGAS هستم
یه نکته دیگه اینکه شما حتما باید یه پاور 550W بگیری که سوکت 6 پین و 8 پین داشته باشه
من ACE BEL GOLD550w گرفتم که واقعا عالیه(140تومن)
ویه چیز دیگه داشتن RAm 2gb برای اجرای هرچه بهتر بازی هاست(حالا هرچی بیشتر بهتر!!)
امروز 04:17

قبول نداشته باش:biggrin1:
amd_2900_xtx_1.jpg

amd_2900_xtx_2.jpg

amd_2900_xtx_3.jpg

خوب تستهای بالا جوابتو داد;) http://www.reghardware.co.uk/2007/04/26/amd_radeon_2900_xtx_tested/
من کی گفتم میخوام کارت بگیرم؟
دوست عزیز کارتت مبارکت باشه...به خدا توی بیش تر از 3 تا تاپیک اینو گفتی که 8800 داری:biggrin1:
در مورد پاور هم 450 مینیمم لازمه واسه ی gts و 500 برای gtx.من با 70 تومن پاور گیرین 580 وات میدم;)
رم تا 2 گیگ واسه ی ویستا کافیه فعلا;) بیشتر لازم نیست...
شتباه نکنید,اگه کارتهای سریR600 ATI بیان NVDIA حرفی برای گفتن نداره چون این کارتها512بیتی هستند.ولی تا بخواد بیاد اینجا خیلی طول میکشه.
بنچ ها قدیمیه...البته مال منم زیاد معتبر نیست ولی از این جدیدتره حداقل!

قبول نداشته باش:biggrin1:
amd_2900_xtx_1.jpg

amd_2900_xtx_2.jpg

amd_2900_xtx_3.jpg

خوب تستهای بالا جوابتو داد;) http://www.reghardware.co.uk/2007/04/26/amd_radeon_2900_xtx_tested/
من کی گفتم میخوام کارت بگیرم؟
دوست عزیز کارتت مبارکت باشه...به خدا توی بیش تر از 3 تا تاپیک اینو گفتی که 8800 داری:biggrin1:
در مورد پاور هم 450 مینیمم لازمه واسه ی gts و 500 برای gtx.من با 70 تومن پاور گیرین 580 وات میدم;)
رم تا 2 گیگ واسه ی ویستا کافیه فعلا;) بیشتر لازم نیست...

بنچ ها قدیمیه...البته مال منم زیاد معتبر نیست ولی از این جدیدتره حداقل!

این تست ها هیچ کدوم رسمی نیست الان هر سایتی رو به بینی برا خودش یه بنچمارک الکی گذاشته جالب اینجاس که نتیجه همشون با هم فرق داره ولی این یکی دیگه آخرشه:eek: به عقل جور در نمیاد چیپی که از نظر مشخصات سخت افزاری تقریبا 2 برابر 8800 باشه اونوخت انقدر ازش عقب بیفته، یادش بخیر از اینجور تست ها قبل از اومدن سری X800 هم زیاد بود.

اینم یکی دیگه از این تستها:
http://www.dailytech.com/ATI+Radeon+HD+2900+XT+Performance+Benchmarks/article7043.htm

تا موقعی که خود کارت رسما عرضه نشه هیچ قضاوتی نمیشه کرد ولی یه چیزی کاملا روشنه این که R600 از 8800 قوی تره حتا اگه این اختلاف جزئی باشه!!

R.I.P خسته نباشی.این بنچمارکی که زدی یه مشکل کوچولو داره,اونم اینه که 8800GTX روOverclockکرده!!:biggrin1:
من خودم نه طرفدارNVIDIA هستم نه ATI هرکدوم ویژگیهای خودشونو دارن,حالا باید ببینیم کارت جدید 8800Ultra چیکار میکنه!!
8800ultra.jpg

بچه ها بحث ها بی فایدست.به علت اینکه هنوز این کارت عرضه نشده و نمیشه قضاوت کرد که کدوم بهتره;)
ولی چیزی که مشخص هست اینه که بین این دو کمتر از 15% اختلاف کارایی است.یعنی 5 فریم که خیلی ناچیزه...
الان تمام لینک های بالا Fake هستند و نمیشه به هیچ کدوم اعتماد کرد.پس بحث رو بذاریم برای زمانی که AMD HD X2800 xtx-xt عرضه شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or