مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

الانVGA چه برندی پیشنهاد میکنین؟

ZOTAC قابل مقایسه با BFG هست؟ (یه سری از کارتاشو اورکلاک میکنه)

الان دیگه BFG در کار نیست، کار اورکلاک شده هم همه ی برندا داشتن از اول، ZOTAC هم برند خوبیه، بستگی داره بودجت چقدر باشه، سوال کلی در این حد مفهومی نداره.

یه سایت بهم معرفی میکنین که ببینیم کارت گرافیکای جدید برای بازی های جدید چقدر فریم میدن؟(البته مثل انویدیا خیلتر نباشه)
مخصوصاGTX580:d:d

شما اگر انگلیسی بلد باشی خداد تا سایت می تونی پیدا کنی که کارتای گرافیک رو مقایسه کرده باشن، برای 580 هم همین پستای قبل لینک دادم که فکر کنم نخوندی.

اینجا هم می تونی یه مقایسه ی اجمالی توی چندین عنوان بین کارتای مختلف ببینی.

دوستان من میخوام کارت گرافیک بخرم ولی بین gtx 460 با 6850 موندم ! بنچمارک ها میگه که 6850 بهتره حالا نظر شما چیه ؟؟؟

تقریبا همرده هستن، اما کارت GTX 460 1GB پیشنهاد میشه.

دوستان من میخوام کارت گرافیک بخرم ولی بین gtx 460 با 6850 موندم ! بنچمارک ها میگه که 6850 بهتره حالا نظر شما چیه ؟؟؟

6850 قويتره و كم مصرف تره ولي 460 رو اوركلاك بكني حتي از يه 6870 هم قوي تر ميشه!!!

سلام دوستان عزیز
من یه سه سال پیش یه کارت گرافیک 8800 GT خریده بودم که به سلامتی چند روز پیش دار فانی رو وداع گفت :d... حالا می خوام برم یه کارت گرافیک بگیرم که دوباره بتونه یه دو سه سال برام جواب بده و رو همین سیستم قبلیمم بتونم بندازمش این مشخصات سیستممه:
Motherboard: Asus P5K EPU
CPU: Intel core 2 duo e8400
4 Gb ram
Power 480 w
خوب از لحاظ قیمت هم حدود 300 به بالا براش کنار گذاشتم یه چیز شاخ بگیرم مد نظر خودم هم ATI 6950 یه 560i TI هست جفتشون 2gb حالا با توجه به این چیزایی که گفتم شما چی پیشنهاد میکنید؟ لطفا برندشم بگید این Sapphire ها خوب هستن؟

سلام دوستان عزیز
من یه سه سال پیش یه کارت گرافیک 8800 GT خریده بودم که به سلامتی چند روز پیش دار فانی رو وداع گفت :d... حالا می خوام برم یه کارت گرافیک بگیرم که دوباره بتونه یه دو سه سال برام جواب بده و رو همین سیستم قبلیمم بتونم بندازمش این مشخصات سیستممه:
4 Gb ram
Power 480 w
خوب از لحاظ قیمت هم حدود 300 به بالا براش کنار گذاشتم یه چیز شاخ بگیرم مد نظر خودم هم ATI 6950 یه 560i TI هست جفتشون 2gb حالا با توجه به این چیزایی که گفتم شما چی پیشنهاد میکنید؟ لطفا برندشم بگید این Sapphire ها خوب هستن؟

6950 2gig و 560 ti هر دو تقریبا در یه حد هستن ولی به نظر من 560 رو بگیر

بهترین 560 هم همین ASUS GTX 560 TI Direct CU هست

سلام دوستان عزیز
4 Gb ram
Power 480 w

نظر من 6950 2گيگ بگير بعدم به 6970 آنلاكش كن تا از يه 570 هم بيشتر فريم بگيري!!!

سلام دوستان عزیز
4 Gb ram
Power 480 w
اول از همه پاور شما ضعیفه، نه به درد 560 می خوره و نه 6950

اگه بتونی کارت 6950 رو بخری و آنلاک کنی مثل 6970 کار می کنه که راندمانش بعضی جاها از 570 هم بیشتره،
اگر نه که کارتای 560 هم انتخابای خوبین و مدلای اورکلاکشون راندمانی نزدیک به 570 دارن.
Sapphire هم معتبر ترین برند ATI هست.

آق فرشید برو تو این سایت ببین چقدر ترو تمیز فریمور بازیا رو مشخص کرده.نه خداییش ببین.من فقط میخوام بدونم مثلا این کارت گرافیک برای این بازی چقدر فریم میده.بابا من نه میخوام این کارت گرافیکو با کارتای دیگه مقایسه کنم نه میخوام دربارش بدونم فقط و فقط میخوام بدونم برای هر بازی چقدر فریم میده.فقط همین
اینم آدرس سایت:برو تو قسمت Show only desktop GPU's
http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
حالا که دیدی یه سایت مشابه همین بهم آدرسو میگی.دمت گرم داداش

آق فرشید برو تو این سایت ببین چقدر ترو تمیز فریمور بازیا رو مشخص کرده.نه خداییش ببین.من فقط میخوام بدونم مثلا این کارت گرافیک برای این بازی چقدر فریم میده.بابا من نه میخوام این کارت گرافیکو با کارتای دیگه مقایسه کنم نه میخوام دربارش بدونم فقط و فقط میخوام بدونم برای هر بازی چقدر فریم میده.فقط همین
اینم آدرس سایت:برو تو قسمت Show only desktop GPU's
http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
حالا که دیدی یه سایت مشابه همین بهم آدرسو میگی.دمت گرم داداش
خب چیکار کنم حالا؟ بعدم فریمور نه ، فریم ریت
بعدم اینکه هر کارت توی هر بازی چقدر فریم میده هم دقیقا بر می گرده به همون بنچمارکها، چه با مقایسه و چه بی مقایسه
در ضمن سیستم پایه ی تست هم توی نتیجه خیلی تاثیر داره، شما این عوامل رو خیلی دست کم گرفتی ، اینجوری اطالاعاتی هم که می گیری کامل نیست. سایتی هم که دادی مثل سایتایی که معرفی کردم و حتما نخوندی قابل استناد نیست.

اول از همه پاور شما ضعیفه، نه به درد 560 می خوره و نه 6950

اگه بتونی کارت 6950 رو بخری و آنلاک کنی مثل 6970 کار می کنه که راندمانش بعضی جاها از 570 هم بیشتره،
اگر نه که کارتای 560 هم انتخابای خوبین و مدلای اورکلاکشون راندمانی نزدیک به 570 دارن.
Sapphire هم معتبر ترین برند ATI هست.
ممنون
این آنلاک کردن مشکل ایجاد نمی کنه؟ باید سیستم خنک کننده نصب کنم؟ در ضمن مصرف برق این کارت در حالت آنلاک حدود 250 وات هست یه پاور بخوام بگیرم چند وات پیشنهاد می کنید؟

• Like
Reactions: aliatlas
ممنون
این آنلاک کردن مشکل ایجاد نمی کنه؟ باید سیستم خنک کننده نصب کنم؟ در ضمن مصرف برق این کارت در حالت آنلاک حدود 250 وات هست یه پاور بخوام بگیرم چند وات پیشنهاد می کنید؟
آنلاک کردن معمولی هیچ تغییری ایجاد نمی کنه و فقط Stream های اضافی رو باز می کنه که قدرت GPU مثل 6970 میشه، اما با فرکانس پیش فرض، حرارت هم مقداری بیشتر میشه، اما باز هم در حد نرمال می مونه.

برای پاور هم یه 600 وات به بالا مثل GREEN 635W توصیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or