مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
اما مادربرد SLI SUPPORT قیمتشم گرون تره چیزی حدوده 2 برابر مادربرد معمولی
البته گرون‌تر هست اما نه دو برابر. اختلاف قیمتش بیشتر برمیگرده به اینکه هر مادربوردی ساخت هر سازنده‌ای برای استفاده از SLI باید یه مبلغی رو به nVidia پرداخت کنه.

سلام

البته گرون‌تر هست اما نه دو برابر. اختلاف قیمتش بیشتر برمیگرده به اینکه هر مادربوردی ساخت هر سازنده‌ای برای استفاده از SLI باید یه مبلغی رو به nVidia پرداخت کنه.

حتی بیشتر از 2 برابر می دونید چرا؟ چون اگه ارزونشو بخرید کارت دوم 4x کار می کنه و اون فریمی که باید رو نمی ده حتی 8x قیمت پایینشم بازم کمی تاخیر ایجاد می کنه که باعث فریم دهی کمتر می شه چیزی که شما توی سایت ها می بینید مادربردهای بسیار خوبی هستن که می تونن در حالت sli اینقدر خوب فریم بدن

سلام.کرایسیس 2 روی gtx460 و C2D E8600 روی high spec با چه فریمی میاد؟

اینجا تاپیک فریم دهی که نیست اما در حالت فول اچ دی بین 30 تا 50 در حالت extreme می گیرید

سلام

من یه کارت 5850 دارم با یه پاور 535 گرین، با حداکثر 450 تومن یه کارت دیگه واسه کراس فایر و یه پاور خوب پیشنهاد کنید!

با تشکر

الان قیمت geforce gtx 460 در بازار حدودا چقدره؟

از برند evga مدل 1 گیگ حدود 240
از برند asus حدود 280
zotac هم
280

سلام

من یه کارت 5850 دارم با یه پاور 535 گرین، با حداکثر 450 تومن یه کارت دیگه واسه کراس فایر و یه پاور خوب پیشنهاد کنید!

با تشکر

پاورت واسه کراس فایر کافی نیست
در ضمن کارتتو بفروش و 450 هم بزار روش gtx 580 بگیر
پاورت رو هم عوض کن یه 685b بگیر

آخرین ویرایش:
دوستان الان قیمت 450 چنده؟! برندهای مختلفشو بگید!! از نظر قدرت اختلافش با 460 چقدره؟!

از برند evga : 166
gigabyte : 180
gainward : 156

اختلافشم خودت ببین
حدود 20 فریم
farcry2_1920_1200.gif

• Like
Reactions: Alien87
بله همین طوره که دوست خوبمون گفتن اما مادربرد SLI SUPPORT قیمتشم گرون تره چیزی حدوده 2 برابر مادربرد معمولی اما همون طور که دوستمون گفتن کارایی بیشتر از 580 خواهید گرفت
یعنی بابودجه حدود1400-1500
میشه یه کیس جمع کرد که cpu i7ودوتا کارت 460 داشته باشه

مرد مومن حدود 30 فریم اختلاف 28 فریم.مدل اور شده که نمیشه با 460 اور نشده مقایسه شه

قربونت برم توی همه بازیها که اختلافشون اینقدر نیست
من میانگین کلی رو گفتم
بهترین کارت دورو بر 200 تومان چی هست دایرکس 11 ساپورت کنه ممنون ati و nVidia باشه ممنون

gtx 460 768mb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or