توی این محدوده از NVIDIA می تونی کارت 240GT 1GB DDR5 و از ATI هم می تونی کارت 5670 رو بخری که تقریبا همردن و دیگه کمترین ها برای سیستم بازی محسوب میشن.خسته نباشید
ببخشید گرافیک تو رنج قیمت 120-130تومنی چه مدلی هایی رو پیشنهاد میکنین؟
Nvidia و ATI هم فرق نمیکنه....
فقط مطلوبتره اگه 1گیگ یا 1.5 گیگ باشه...
خیلی ضروریه،مرسی....
توی این محدوده از NVIDIA می تونی کارت 240GT 1GB DDR5 و از ATI هم می تونی کارت 5670 رو بخری که تقریبا همردن و دیگه کمترین ها برای سیستم بازی محسوب میشن.
9600 فقط مدل 9600GT DDR3 ،مدلای دیگه مثل 9600GSO و مدل DDR2 بدرد نمی خورن.نظرت راجع به geforce9600 چیه؟
9600 فقط مدل 9600GT DDR3 ،مدلای دیگه مثل 9600GSO و مدل DDR2 بدرد نمی خورن.
با اجازه فرشید جانحدوده قیمته ddr3 رو داری؟
با اجازه فرشید جان
فکر کنم حدودا 110 تا 115 هست
البته تا قبل از افزایش قیمت ها
اون رم زیاد مهم نیستشانسه من بود...!!!
گرافیکم مفته مفت سوخت..!!!
9600GSO Fatal1ty 768MB![]()
9600GSO Fatal1ty 1.5GB![]()
PCI-E 9600GT/1GB 256bit HDMI D3 2D Display
PCI-E 9800GT/1024 M
بین اینا کدومو پیشنهاد میکنین؟
دوستمون گفت 9600gt از 9600gso بهتره
اما جی تی 1 گیگه ولی جی اس او 1.5گیگ..!!!
گرافیک خودمم 1.5بود قبلا...
GeForce9600 farcry2 edition
اگه اخرین قیمت قیمته این 4تا رو دارین ممنون میشم....
و پیشنهادتون بین اینا....
سلام کسی این جا قیمت جدید از 4770 داره ؟ در ضمن اگه بیت ریت اون را هم بگین ممنون میشم#![]()
داداش در یک کلام بایدبی خیال مادر بوردت بشی چون خیلی ضعیف هستسلام/
دوستان من اين سوال رو در بيش از 10 سايت مطرح كردم اما دريغ از جواب!
تا به سايت شما رسيدم اميد وارم شما بتونين كمكم كنين!
دوستان من وقتى اين سيستمم رو خريدم خيلى از سخت افزار جيزى سر در نمياوردم به همين خاطر سيستم ضعيفى رو بهم قالب كردن اما حالا ميخوام سيستم رو برا بازى هاى سنكين ارتقاع بدم
اگر ممكنه راهنمايم كنيد مادر برد من گيگابايت GA-G31M-ES2C هست به نظر شما من ميتونم رو اين مادر برد كه از قبل اينتل g31 روش نصب بود" كارتهاى گرافيك انويديا" گيگابايت يا اى تى آى نصب كنم؟
اگر جواب مثبت هست يه كارت خوب كه با بازى هاى جديد امروزى خوب كار كنه<زير 200000 تومن> بهم معرفى كنيد.
ممنون از شما.
اینجا شما باید اول بگی که CPU و رم و مدلهاشون چیا هستن تا بشه نظر دادسلام/
دوستان من اين سوال رو در بيش از 10 سايت مطرح كردم اما دريغ از جواب!
تا به سايت شما رسيدم اميد وارم شما بتونين كمكم كنين!
دوستان من وقتى اين سيستمم رو خريدم خيلى از سخت افزار جيزى سر در نمياوردم به همين خاطر سيستم ضعيفى رو بهم قالب كردن اما حالا ميخوام سيستم رو برا بازى هاى سنكين ارتقاع بدم
اگر ممكنه راهنمايم كنيد مادر برد من گيگابايت GA-G31M-ES2C هست به نظر شما من ميتونم رو اين مادر برد كه از قبل اينتل g31 روش نصب بود" كارتهاى گرافيك انويديا" گيگابايت يا اى تى آى نصب كنم؟
اگر جواب مثبت هست يه كارت خوب كه با بازى هاى جديد امروزى خوب كار كنه<زير 200000 تومن> بهم معرفى كنيد.
ممنون از شما.