مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوست من resاهمیتش به اندازه detailهستش شما اول باید بتونی رزولوشن را بالا ببری بعد به فکر بالا بردن جزئیات باشی!
وگرنه روی رزلوشن 800در 600 هم میشه روی اخرین جزئیات با کارت 9800 گذاشت! :))

ضمنا در مونیتور های ال سی دی وقتی از زرلوشن پیش فرضی که براش گذاشتن پایین بری به راحتی افت گرافیک تصاویر قابل مشاهده و نسبتا محسوس هستش! ;)

zotac gtx 460 1gb=حدود280
مدلamp نیست!
میدونم عزیز lcd ام هم p2350 هست
دیگه منظورم به اندازه شوخی که دوستمون کردن هم نبود که تصویر منسوخ شده فاجعه بده
اخرش همون 1680

مرسی

ضمنا در مونیتور های ال سی دی وقتی از زرلوشن پیش فرضی که براش گذاشتن پایین بری به راحتی افت گرافیک تصاویر قابل مشاهده و نسبتا محسوس هستش! ;)
100 درصد تاييد ميشه;)
استاندارد مانيتور من 1440x900 هست ولي وقتي توي بازي ميارم روي 1280x800 انگار كيفيت بازي رو روي مديوم گزاشتم!

میدونم عزیز lcd ام هم p2350 هست
دیگه منظورم به اندازه شوخی که دوستمون کردن هم نبود که تصویر منسوخ شده فاجعه بده
اخرش همون 1680

مرسی

رزولوشن مونیتور شما 1920 در1080هستش!که اگر با 460 می خوای بازی کنی مسئله فریم لب مرز پیش میاد! :d(البته با سی پی یو 7300) روی 1680 هم بزاری فریم خوبی می گیری ولی ممکنه افت کیفیت تو ذوقت بزنه!

افت کیفیتی در مانیتور های lcdبا پایین اوردن رزولوشن وجود داره به مراتب بد تر از پایین اوردن جزئیات مثلا highبهmediumهستش!

نهایتا شما می تونی روی رزلوشن 1920 بازی کنی اما antiرو کم یا خاموش و یا جزئیات روی veryhighنگذاری!(البته در بازی هایی گرافیک سنگین دارند باید این کار را احتمالا انجام بدی!)

بالاخره همیشه مسئله تعویض قطعات مخصوصا گرافیک از مسائل هم داره دیگه!مخصوصا رابطه سی پی یو با گرافیک! b-)
100 درصد تاييد ميشه;)
استاندارد مانيتور من 1440x900 هست ولي وقتي توي بازي ميارم روي 1280x800 انگار كيفيت بازي رو روي مديوم گزاشتم!

بله درسته تو بازی ها به راحتی افت کیفیت دیده میشه!
حتی ساده ترش شما تو ویندوز هم از رزولوشن پیش فرض پایین بیاری متوجه افت گرافیک میشی! :)

رزولوشن مونیتور شما 1920 در1080هستش!که اگر با 460 می خوای بازی کنی مسئله فریم لب مرز پیش میاد! :d(البته با سی پی یو 7300) روی 1680 هم بزاری فریم خوبی می گیری ولی ممکنه افت کیفیت تو ذوقت بزنه!
! :)
بله امیر جان
من Res های مختلف رو روی lcd خودم و 2261 و یک مدل از aoc تست کردم
شاید این چیزی که میخوام بگم برای خیلی هاتون عجیب و غیر قابل قبول باشه ولی برای من بین 1920 و 1680 و حتی 1440 تفاوت شفافیت و کیفیت انچنان محسوس نبود و بیشتر بزرگتر شدن icon ها یا همون hud و osd های بازی محسوس بود
ولی زیر 1440 به شدت قابل حس و ازار دهنده و غیر قابل تحمل بود

این ها که گفتم هم تو بازی ها بود وگرنه ویندوز و جاهای دیگه زیر native برای مم قابل تحمل نیست

برای همین هم گفتم Res مهم نیست یعنی بین این 3 برام فرقی نمیکنه حتی روی lcd
یعنی اگه بازی باشه که رو 1920 کم بیاره یا حتی روی 1680 هم fps کم و ازار دهنده باشه روی 1440 میگذرام و اگه رو اون هم جواب نداد بیخیال بازی میشم

----------------------

این zotac گارانتیش avajang هست ؟
یمنظورم وارد کنندش هست

GP535A رو میتونم بگیرم خوبه دیگه ؟

مرسی از همه دوستان

یعنی اگه بازی باشه که رو 1920 کم بیاره یا حتی روی 1680 هم fps کم و ازار دهنده باشه روی 1440 میگذرام و اگه رو اون هم جواب نداد بیخیال بازی میشم
دلیلش اینه که بطور کلی res hd زیر 30 اینچ قابل تشخیص نیست (این واسه 720p هستش حالا 1080p ممکنه تا 40 هم تغییری نداشته باشه) وقتی چشم انسان نمیتونه تو یه همچین سایزهایی 720p رو تشخیص بده دیگه لذتی هم نداره کلا تو مانیتورا این 1080p بودن فقط جنبه ی تبلیغاتی داره. (و بطور ناشیانه آپشن خرید ملت شده)
یمنظورم وارد کنندش هست

مرسی از همه دوستان
گارانتی زیاد داشته مثل برین ، دیجیتال و الان هم آواژنگ این قیمت 290 تومن واسه همین گارانتی هستش.
535 هم جوابگو خواهد بود ولی به نظر من جمع کن یه gp585 بگیر یه 37 38 تومنی حدودا اختلاف داره ولی خوب آینده رو تضمین میکنه.

• Like
Reactions: Gow
بله امیر جان
من Res های مختلف رو روی lcd خودم و 2261 و یک مدل از aoc تست کردم
شاید این چیزی که میخوام بگم برای خیلی هاتون عجیب و غیر قابل قبول باشه ولی برای من بین 1920 و 1680 و حتی 1440 تفاوت شفافیت و کیفیت انچنان محسوس نبود و بیشتر بزرگتر شدن icon ها یا همون hud و osd های بازی محسوس بود
ولی زیر 1440 به شدت قابل حس و ازار دهنده و غیر قابل تحمل بود

این ها که گفتم هم تو بازی ها بود وگرنه ویندوز و جاهای دیگه زیر native برای مم قابل تحمل نیست

----------------------

یمنظورم وارد کنندش هست

مرسی از همه دوستان

در مورد رزولوشن خود دانی! :d
زوتاک تا اونجایی که من می دونم فعلا اواژنگ اورده!
قیمتشم حدود از 270 هست تا 290!بستگی از کجا بخری! :d
ولی من 280می دونم پیدا میشه کرد!
پاور هم 535 یا585کفایت می کنه!
به نظرم 585 بخر که در اینده خواستی تغییراتی مثلا تعویض سی پی یو انجام بدی و یا حتی اورکلاک کنی کم نیاره! ;)

salam sharmande ke farsi nist
4890 xfx 200 dadam alan vga mikham amir 5850 asus ya giga?

اگر می خوای 5850 بگیری به نظرم سافایر با گارانتی یونیکام یا فوینران هم خوبه!
مدل ایسوس و گیگا یک مقدار گرون تر هستند و شاید با وجود سافایر کسی نره دنبالشون!
ضمنا مدل مرجع هر سه برند هیچ فرق خاصی مخصوصا کارایی نداره!
اگر مشکل مالی نداری تونستی گیگا زیر 370-360 گیر بیاری بخر! :d

چرا پشتيباني مي كنه.
دليل اينكه توي ليست نيست اينه كه در زمان گرفتن اين تصوير كارت 460 توليد نشده بود.

سري GT هست. سري gso فكر نمي كنم پيدا بشه چون كارت 4670 انتخاب بهتري هست.

اها.مرسی. از دوستان کسی GTX 460 1 GIGI رو تو بازی های جدید مثل Mafia ll یا حتی Metro 2033 ? رو D10 d11?

دوستان بذارید من یه چیزی بگم خیالتون رو راحت کنم.
اولا با این رنج قیمت هیچ کارتی بهتر از 460 نیست. حتی 5850 هم که در کل از مدل های رفنرس 460 قویتر هست ارزش خرید نداره( به دو دلیل واضح) :1-نداشتن فیزیک( ممکنه برای بعضی ها مهم نباشه)2- عملکرد بسیار ضعیف سری 5000 ati در تستلیشن و dx11 .
اما راجب مافیا : به طور کلی کلیه سری 400 انودیا برای اجرای بهینه این بازی نیازمند درایور جدید می باشند که فعلا خبری نیست. در کل مافیا رو میتونید با جزئیات بالا اجرا کنید در بعضی مواقع با فریم ریتی در حدود 90 تا 45 ولی بعلت بهینه نبودن درایور گاهی تا 25 فریم هم نزول میکنه(البته این فریم هایی که گفتم در کنار یک 4 هسته ای نسبتا خوب بدست می اید)

دوستان بذارید من یه چیزی بگم خیالتون رو راحت کنم.
اولا با این رنج قیمت هیچ کارتی بهتر از 460 نیست. حتی 5850 هم که در کل از مدل های رفنرس 460 قویتر هست ارزش خرید نداره( به دو دلیل واضح) :1-نداشتن فیزیک( ممکنه برای بعضی ها مهم نباشه)2- عملکرد بسیار ضعیف سری 5000 ati در تستلیشن و dx11 .
اما راجب مافیا : به طور کلی کلیه سری 400 انودیا برای اجرای بهینه این بازی نیازمند درایور جدید می باشند که فعلا خبری نیست. در کل مافیا رو میتونید با جزئیات بالا اجرا کنید در بعضی مواقع با فریم ریتی در حدود 90 تا 45 ولی بعلت بهینه نبودن درایور گاهی تا 25 فریم هم نزول میکنه(البته این فریم هایی که گفتم در کنار یک 4 هسته ای نسبتا خوب بدست می اید)

با دلیل دومت موافقم! و این انتقادی هست که بر amdوارد هستش!
اما خب اونم باز دلایلی داره که چرا 5000 در تسلیشن ضعیف هستش!
یکی از دلایل این است که AMDدر معماری بکار رفته در 5000کمتر از انویدیا کار کرده و می خواسته کارت ها را زودتر از انودیا بده بیرون که مثلا اولین کارت های DX11اونا داده باشند بیرون که خب نتیجه بخش بوده تقریبا و شما مشاهده می کنید که الان سهم AMDبیشتر از انویدیا شده بر خلاف سال های گذشته!
باید این را هم در نظر بگیری که تعداد بازی های dx11کم هستش و همون تعداد کم از tesslationبه مقدار extremeکه شما مثلا در unique heaven2می بینی استفاده نکردند!

---------------

دلیل اولت درسته هستش و من هم قبول دارم اما شما تعداد بازی هایی که از physxپشتیبانی می کنند کم هستش و بهترین شون هم تا الان به نظرم همین مافیا2 هستش که از فیزیک بالایی درش استفاده کردند!

-------------------
تعداد زیادی از بازی های pcهم پورت کنسولی هستند و عده ای از بازی ها هستند که به طور مجزا روی گرافیک نسخه پی سی شون کار شده!
و همین عده ای هم بخوای باز دسته بندی کنه! :d
نهایتا در این دسته بندی بازی های dx11با tessکم هستند! :d
می خوام بگم اون هایی که 5000 خریدند خیلی هم بد بحالشون نشده! :d
تا اون موقع هم که تعداد بازی هایdx11با tessزیاد بشه سری 6000اومده و amdاحتمالا فکری به حال tessمیکنه! (شاید زیاد شدن بازی های dx11ه سری 7000هم بکشه! :d)
-----------------

ضمنا امضات هم خنده داره واقعا! :))خودم حالا هیچی ولی حرفه ای های سخت فزار ببیند چه فکر هایی راجع به شما می کنند! :d(مزاح بود این جمله جدی نگیر!)

آخرین ویرایش:
من دارم با 8800 GTS 320 با آخرین جزییات روی 30 فریم بازی می کنم فقط انتی الیاسینگ بطور کامل خاموشه رزولوشن 1080
اکثر بازی ها رو به همین شکل بازی می کنم.با یه 6000
نمی دونم شما چرا با کارت های روز هم می گید افت فریم وجود داره
در ضمن رزولوشن 1080 روی مانیتور ها کاملا مشخص هست
این موضوع که می گن 1080 با نگاه معمولی مشخص نیست بر می گرده به LCD TV ها که فاصله چشم با TV زیاد هست و 1080 چندان تفاوتی با 720 از دور نداره و الا من الان رزولوشن مافیا رو بزارم روی 720 زار می زنه تصویر!

یه سوال
الان این 8800 منو چند می خرن؟:دی
چی پیشنهاد می کنید
من خودم 5770 توی ذهنم هست.قیمت هم فکر کنم 160-70 باشه.دقیق نمی دونم

یه سوال
الان این 8800 منو چند می خرن؟:biggrin1:
چی پیشنهاد می کنید
من خودم 5770 توی ذهنم هست.قیمت هم فکر کنم 160-70 باشه.دقیق نمی دونم
حدود 70 تومن!
بستگي به بودجه شما داره.
اگه توي اون رنج 160 بخوايد كارت 250 GTs كه 140 تومن قيمت داره و تا 200 تومن چيزه به صرفه‌اي نيست. از طرفي قدرت اين كارت توجيه كننده نيست كه كارت 8800 رو بفروشيد و اين رو بگيريد.
اما كارت 5770 215 تومن قيمتش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or