مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

فرشيد جان سلام
نظرت رو در باره 5970-2gbATI بگو لطفا.(تو بنچماركها فوق العاده نشون داده )قيمت رايان صبا730.000تومنه.خريدش به صرفه هست؟
دنبال ارزونترش هستم.(حدود 650.000)اگه سراغ داري بهم بگو(پيشرونت).ممنونم عزيز.
رو اين سيستم جواب ميده؟(پرفرمنس خوب)
mb:TPOWER 145
CPU:INTEL9550
POWER:OCZ680W
مي خواستم 480 بگيرم وقتي اومد..ولي راستش يه كم نا اميد شدم ازش..
نخیر از نظر من خیلی گرونه و خریدش بصرفه نیست،حتی اگر 650 تومن باشه

اگر بخری باید روی سیستمی بزاری که از نسل جدید باشه،سیستم شما شاید بتونه فقط از 80 درصد قدرتش استفاده کنه.
پیشنهاد من 5870 هست ،به اندازه ی کافی قوی هست.

ممنون عزيز
باشه همين 5870 رو ميگيرم.
از اينا كدوم برند رو ترجيح ميدي شما:
sapphire
club
asus
xfx
mushkin
............................
نظرت راجع به geforce gtx295 چيه؟كدوم رو ترجيح ميدي شما؟

آخرین ویرایش:
فرشيد جان
5870 PhysX.رو ساپورت نميكنه.اگه تو بازي واقعا تاثير گذاره ترجيح ميدم gtx 295 بگيرم.نظرت چيه عزيز؟
تا 600.000 ميتونم هزينه كنم.
دوباره سيستمم رو ميگم:
pm بهت دادم واسه خريد..ممنون

سلام من یه gtx 260
دارم میشه یه کاری کرد که یه 5870 بگیرم . بعد فیزیکو از gtx 260 استفاده کنه چون 5870 نداره . بقیه چیزاشو از 5870 ؟ یعنی gtx 260 بشه کارت فیزیک
نه دوست عزیز همچین کاری ممکن نیست.;)

نه دوست عزیز همچین کاری ممکن نیست.;)

همچین کاری ممکنه عزیزم;)

آقا من چه خاکی به سرم بریزم؟همه جا پر شده که سری 5000 ati کلی مشکل داره که؟یه 5850 سفارش دادم اگر اینجوریه پسش بدم...

چنین چیزی نیست عزیز

5850 کارت خیلی خوبیه

و سری 5 ati هم مشکلی نداره

ممنون عزيز
باشه همين 5870 رو ميگيرم.
از اينا كدوم برند رو ترجيح ميدي شما:
sapphire
club
asus
xfx
mushkin
............................
نظرت راجع به geforce gtx295 چيه؟كدوم رو ترجيح ميدي شما؟

اول Sapphire
بعد ASUS

سلام من یه gtx 260
دارم میشه یه کاری کرد که یه 5870 بگیرم . بعد فیزیکو از gtx 260 استفاده کنه چون 5870 نداره . بقیه چیزاشو از 5870 ؟ یعنی gtx 260 بشه کارت فیزیک
نمیشه
اگر کارت گرافیک اصلی ATI باشه درایورای Nvidia اجازه نمی دن از کارت Geforce برای PhysX استفاده بشه.

فرشيد جان
5870 PhysX.رو ساپورت نميكنه.اگه تو بازي واقعا تاثير گذاره ترجيح ميدم gtx 295 بگيرم.نظرت چيه عزيز؟
تا 600.000 ميتونم هزينه كنم.
دوباره سيستمم رو ميگم:
pm بهت دادم واسه خريد..ممنون
PhysX فقط توی بازیهای محدوی پشتیبانی میشه،همه ی بازیها که ندارنش،بای همین هم برای همه ملاک انتخاب کارت نیست،عنوانهای خیلی شاخ در حال حاضر PhysX ندارن
اگر 600 تومن داری و میخوای فقط Nvidia باشه که میتونی همون GTX 295 رو بخری،اما من می گم صب کن تا 480 بیاد اونو بخر.

آقا من چه خاکی به سرم بریزم؟همه جا پر شده که سری 5000 ati کلی مشکل داره که؟یه 5850 سفارش دادم اگر اینجوریه پسش بدم...

مشکل عمده ای گزارش نشده،
یه سری مشکلات کیفیتی توی سریهای 5000 گزارش شده بود که باعث اختلال در رنگ و تصویر میشد،اما عمومیت نداشت،ولی مشخص هم نشد که کاملا برطرف شد یا نه.

همچین کاری ممکنه عزیزم;)
خوب پس با این حساب شما خبر داری ولی ATI و NVIDIA از یه همچین امکانی بی خبرن.:cheesygri
اون روشی هم که تو نت پخش شده فقط رو win 7 و یه درایور خاص از NVIDIA (یجورایی پچ) عمل میکنه و تاثیر چندانی تو کارایی نداشته.

آخرین ویرایش:
خوب پس با این حساب شما خبر داری ولی ATI و NVIDIA از یه همچین امکانی بی خبرن.:cheesygri
راستش منم یه چیزایی در این باره شنیدم، و تا جایی که شنیدم، این کار توسط یه سری درایور که ملت نوشتن، شدنی‌ هست. با درایورهای خودِ ATI و nVidia نمیشه همچین کاری کرد.

چیز مستندی ندارم، فقط اینو گفتم که منم یه چیزایی شنیدم و ممکنه وجود داشته باشه. دیگه بقیه‌ش رو خودت برو بگرد ببین راسته یا نه :دی

اون روشی هم که تو نت پخش شده فقط رو win 7 و یه درایور خاص از NVIDIA (یجورایی پچ) عمل میکنه و تاثیر چندانی تو کارایی نداشته.

راستش منم یه چیزایی در این باره شنیدم، و تا جایی که شنیدم، این کار توسط یه سری درایور که ملت نوشتن، شدنی‌ هست. با درایورهای خودِ ATI و nVidia نمیشه همچین کاری کرد.

چیز مستندی ندارم، فقط اینو گفتم که منم یه چیزایی شنیدم و ممکنه وجود داشته باشه. دیگه بقیه‌ش رو خودت برو بگرد ببین راسته یا نه :دی

اما من یه چیزایی نشنیدم
یه چیزایی دیدم:biggrin1:

خیلی ها این کارو کردن

یکی از بچه های هات اور هم این کارو کرده بود و عکس هم گرفته بود
تاثیر هم داشته

اما به نظر من هم اصلا ارزش نداره و پیشنهاد نمیشه
چون ممکنه در بعضی از بازیها یه سری مشکلات ایجاد کنه

خواهشا حواشی داستان رو بزرگ نکنید

وقتی می گیم که ساپورت نداره یعنی اینکه بصورت رسمی نمیشه اینکار رو کرد،دیگه اینکه با درایورهای دستکاری شده و یا کرک و جایگزین کردن فایلهای درایور،اونم فقط همون نسخه درایور های خاص میشه اینکار رو کرد چیز جدیدی نیست
اما واضح هست که این روش کاربردی نیست،درایورها همیشه آپدیت میشن و کرک ها و تنظیمات قبلی از بین میره و دردسر داره،کاربر حرفه ای هم هیچ وقت تن به این کار نمیده،چون پایداری بازیها زیر سوال میره.

سلام و خسته نباشید
بین کارتهای gts 250 , ati 5750 کدوم بهتره . من به شخصه nvidia رو دوست دارم اما مشکلم اینه که gts250 فقط از DirectX® 10 پشتیبانی می کنه در حالی که 5750 از DirectX® 11
-حالا کدوم بهتره ؟ ati سری 5000 گیمهارو خوب ساپورت می کنه (مشکل کرش داره?!)
نظرتون راجب SAPPHIRE 5770 VAPOR-X HD چیه؟

سیستم منم اینه:
motherboard m5q
cpu intel quad 8300

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشید
بین کارتهای gts 250 , ati 5750 کدوم بهتره . من به شخصه nvidia رو دوست دارم اما مشکلم اینه که gts250 فقط از DirectX® 10 پشتیبانی می کنه در حالی که 5750 از DirectX® 11
حالا کدوم بهتره ؟

سیستم منم اینه:
motherboard m5q
cpu intel quad 8300

به نظر من 5750 نسبت به قیمتش به صرفه نیستش
و این کارت واسه directx 11 بسیار ضعیف هست و از عهدشون بر نمیاد

gts250 انتخاب بهتریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or