مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

در کل با احتساب قیمت بین سه کارت:
GTX 285
GTX 275
5850
کدوم رو پیشنهاد میدید؟
پاورم 530 گرین هست.
مشخصه ، 5850 نسبت به قیمت و کارایی که داره انتخاب خوبی میتونه باشه.;)
پاورت هم لبه مرزه البته بستگی به قطعات دیگه سیستمت هم داره.

CPU:Q6700
MAIN :PDQ6

خب با گرافیک 5850 و این قطعات مشکلی نداری

از بین گرافیکهای زیر کدوم بهتره :
260/216
4890
5770

کارت 4890 در بیشتر بازیها سرعت بالاتری داره،اما قیمتش هم از دوتا کارت دیگه خیلی بیشتره
کارتای 5770 و GTX 260 هم همرده هستن.

تازه فهمیدم که گرافیک یه لبتاپ پیزوری چقدر قوی تر از حد انتظاره.
بازی استالکر با نهایت گرافیک ( خدایی رو دستش گرافیک بخواه نیومده ) روون کشید و منو از کارتای pc معمولی نا امید کرد. dell vostro 1520 .
البته من گرافیک های خر pc رو نمی دونم ولی بسته به قیمت لب تاپ خیلی خوب نشون داده.
نظر شما چیه در مورد گرافیک لبتاپ؟

بازی استالکر با نهایت گرافیک ( خدایی رو دستش گرافیک بخواه نیومده ) روون کشید و منو از کارتای pc معمولی نا امید کرد. dell vostro 1520 .
البته من گرافیک های خر pc رو نمی دونم ولی بسته به قیمت لب تاپ خیلی خوب نشون داده.

خالی بندی هم حدی داره...
بازی استالکر با نهایت گرافیک حداقل به یه 4890 احتیاج داره تا تیک نندازه
اونوقت تو میگی با یه 1520...؟
ROFL....

:laughing::laughing:
نظر من اینه که 1520 با گرافیک 4500 در پیت intel یا 9300gs یکی از بی خود ترین و چرت ترین انتخاب های ممکن برای یه گیمره:-".من 1520 با 9300 جی اس تو محل کارم دارم.رمش هم 4 گیگابایته.سی پی یوش هم کور تو 9550 با 6 مگ کشه.این لپ تاپ call of duty wow 2 رو نمی تونه با ماکسیمم دیتیل اجرا کنه و مجبور شدم همه آپشن هاشو بیارم پایین.حتی وقتی ضریب تصحیح رو خاموش می کنم تصویرش سفید می شه و مجبورم رو 2x بزارم و کلی برام تیک بندازه:eek:
آدم به زور نمی تونه سر خودش و بقیه رو شیره بماله که:cheesygri
واقع بین باش دوست عزیز:love:

دوست عزیز

گرافیک های لب تاب (mobility) خیلی ضعیف تر از گرافیک های pc خانگی هستن ( desktop graphic )

و چنین چیزی امکان نداره که شما استالکر رو با اخرین تنظیمات با لب تاب vostro 1520 اجرا کرده باشی;)

نمی دونم شما منظورتون چیه ولی دیستنس و دیتیل و ... تا اخر پر شده و کیفیت گرافیکم روی بالا ترین حده به طوری که نصف اون گرافیک روهم کامپیوتر خونگیم 9200 geforce که می دونم اشغاله نکشید .
تو لب تاپ کاملا روون و اینکه حالا یه وقتایی هر از گاهی ده دقیقه یه بار یه تیک هایی داره که تو همه گرافیک ها همین جوری می شه. ( یه دلیلی دارن که من نمی دونم ولی وجود داره ).
اما خوب دارین pc چهار ملیونی رو با pc یک و صد مقایسه می کنیم که جای خودش معرکس.
ولی من هنوز گیر کردم . حدود 2 تومن دارم و از یه طرف امکان حمل و کارایی های بی نظیر لبتاپ منو به سمتش کشیده و از طرفی چون من گیمرم سیستم خفن pc هم از اون طرف منو به شک انداخته. ولی کنسول دارم.
حالا اگر شما جای من بودین با توجه به همه جوانب ( قابل حمل - کیفیت - گرافیک - cpu- و... )
لب تاپ می خریدین با دو ملیون یا سیستم جمع می کردین؟

نمی دونم شما منظورتون چیه ولی دیستنس و دیتیل و ... تا اخر پر شده و کیفیت گرافیکم روی بالا ترین حده به طوری که نصف اون گرافیک روهم کامپیوتر خونگیم 9200 geforce که می دونم اشغاله نکشید .
تو لب تاپ کاملا روون و اینکه حالا یه وقتایی هر از گاهی ده دقیقه یه بار یه تیک هایی داره که تو همه گرافیک ها همین جوری می شه. ( یه دلیلی دارن که من نمی دونم ولی وجود داره ).
اما خوب دارین pc چهار ملیونی رو با pc یک و صد مقایسه می کنیم که جای خودش معرکس.
ولی من هنوز گیر کردم . حدود 2 تومن دارم و از یه طرف امکان حمل و کارایی های بی نظیر لبتاپ منو به سمتش کشیده و از طرفی چون من گیمرم سیستم خفن pc هم از اون طرف منو به شک انداخته. ولی کنسول دارم.
حالا اگر شما جای من بودین با توجه به همه جوانب ( قابل حمل - کیفیت - گرافیک - cpu- و... )

با یک و نیم میلیون میشه یه سیستم بست که تا 3-4 سال راحت جوابگو همه بازیها باشه

معلومه سیستم خانگی خیلی قویتر از لبتابه

حرف شما هم در مورد استالکر و لبتاپ خنده دار هستش:biggrin1:

خب همون که بازی رو خوب نشون میده حتما برای شما کافیه دیگه!

خالی بندی هم حدی داره...
بازی استالکر با نهایت گرافیک حداقل به یه 4890 احتیاج داره تا تیک نندازه
اونوقت تو میگی با یه 1520...؟
ROFL....

:laughing::laughing:
نظر من اینه که 1520 با گرافیک 4500 در پیت intel یا 9300gs یکی از بی خود ترین و چرت ترین انتخاب های ممکن برای یه گیمره:-".من 1520 با 9300 جی اس تو محل کارم دارم.رمش هم 4 گیگابایته.سی پی یوش هم کور تو 9550 با 6 مگ کشه.این لپ تاپ call of duty wow 2 رو نمی تونه با ماکسیمم دیتیل اجرا کنه و مجبور شدم همه آپشن هاشو بیارم پایین.حتی وقتی ضریب تصحیح رو خاموش می کنم تصویرش سفید می شه و مجبورم رو 2x بزارم و کلی برام تیک بندازه:eek:
آدم به زور نمی تونه سر خودش و بقیه رو شیره بماله که:cheesygri
واقع بین باش دوست عزیز:love:

ضمن تایید نظر دوستان تاکید می کنم که قویترین سیستمهای لپ تاپ با قویترین تراشه های گرافیکی مختص لپ تاپ -که حدود 3 میلیون به بالا قیمت دارن -فقط در حد یه PC معمولی قدرت گرافیکی دارن و نه بیشتر-در حد یه سیستم 800 تومنی

هرچند اینجا جاش نیست برای بحث کردن ولی به نظر من حدود یک و نیم برای دسکتاپ خرج کن و با بقیه یک لپتاپ یا نت بوک بگیر !!!

*بازم شرمنده برای Off Topic*

اشتباه پست زدم چند صفحه قبل که مشاوره داده بودید برای خرید سیستم من اشتباه کردم و دقت به اسم تایپک نکردم
(همینجا پستمو ویرایش کردم که دیگه بیخودی اسپم ندم)

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام کلا کیسم رو عوض کنم یه سیستم خوب برای بازی جمع کنم میخوام بدونم چقدر باید هزینه کنم و اینکه سیستم خودم رو چند بفروشم خوبه؟؟؟
این سیستم خودم:
VGA: 9600GT 512 biostar
CPU: Core2 Due e4600
RAM: 4*1gig kingston
HDD: 320
POWER: GREEN GP530AB
Motherboard: TP35 D2-A7 SE biostar
یه سیستم پیشنهاد کنید که تا چند سال بازی ها رو با آخرین حد بازی کنم البته به قیمتش بیارزه
به نظر خودم cpu بهترین گزینه core i5 750 بقیه رو دیگه نمیدونم:confused:
البته فقط کیس

دوست عزیز اینجا مشاوره برای خردی کارت گرافیک هستش نه سیستم;)

برای خرید سیستم هم اول بودجه رو مشخص میکنن

هرچند اینجا جاش نیست برای بحث کردن ولی به نظر من حدود یک و نیم برای دسکتاپ خرج کن و با بقیه یک لپتاپ یا نت بوک بگیر !!!

*بازم شرمنده برای Off Topic*
پیشنهاد فوق الاده ایه
شما با 1400 سیستم ببند با 600 می تونی همون 1520 رویاییت(من حتی قیافه این لپ تاپ رو نمی تونم تحمل کنم.عین کارتون پیتزا می مونه) رو بخری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or