مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

261 تومن ؟؟!! از کجا گرفتی ؟
giga با این قیمت تو مایه های خواب و رویاس.:cheesygri
والا نمیدونم اینو از کجا گرفته (منظورم با برد gigaشه) ولی 4870 رو الان میشه با 260 هم ردیف کرد.
4850

آره برای خودم هم مثل رویا بود ولی این کار آواژنگه نه یه فروشنده خاص. من از نماینده هاشون تو مشهد سوال کردم همه همین قیمت میدادن!

ولی بنظرم خنک کننده giga 4870 زیاد جالب نیست,ها؟

اتفاقا این کارت یکی از نکات جالبش خنک کننده زالمانشه! دماش تو اوج لود به 65 میرسه و معمولا تو مایه های 35 تا 40 درجست که تو همه سایتها تمجیدش کردن. ضمنا خروجی HDMI داره و حتی Display Port هم داره!!! تبدیل DVI به D-SUB و HDMI به DVI هم داره. کراسفایرش هم ردیفه. دیگه چی میخاد آدم مگه؟! من همین امروز عصر Microsoft Flight Simulator X رو روش تست کردم با یه CPU قدیمی Intel E2160 که الان 55 تومنه و تا 2.7 گیگا اورش کرده بودم با یه مادربرد ECS G31T-M ناقابل 45 تومنی!!! و دوتا ماژول رم Apacer باس 800 ( کلا 2 گیگ) ( جزو ارزون ترین ماژولهای رم ) راحت بالای 30 فرم جواب گرفتم اونم روی رزالوشن 1920x1080 رو همون LG W2261V تازشم 32 بیت و تنظیمات Ultra High با FSAA و Anisotropic . توجه کنین که Microsoft Flight Simulator X جزو خفن ترین محصولات گرافیکی بازار گیم و نرم افزاره و سخت افزار رو حسابی میچلونه و برخلاف بازیهای 3D به CPU هم خیلی وابسته هست چون کلی محاسبات ایرودینامیک و غیره داره.
تنها عیب این کارت صدای نسبتا زیاد فنشه و اینکه دور فن ثابته ( البته این خیلی خیلی عجیبه ها )

*این کارت در مقایسه با 4870 پایه:
usporedba1.jpg

* خنک کننده Zalman VF830 و passive heatsink:

struja.jpg

آخرین ویرایش:
ولی بنظرم خنک کننده giga 4870 زیاد جالب نیست,ها؟
متاسفانه Cooling بکار رفته در این مدل گیگا برای تراشه ای مثل 4870 کوچیک هست و بخاطر فن سایز کوچیکش هم دور بالا و نویز بیشتری هم نسبت به Cooling مرجع تولید میکنه.

متاسفانه Cooling بکار رفته در این مدل گیگا برای تراشه ای مثل 4870 کوچیک هست و بخاطر فن سایز کوچیکش هم دور بالا و نویز بیشتری هم نسبت به Cooling مرجع تولید میکنه.
دقیقا منم همین نظر رو دارم ...
این کارت درجه حرارت gpu اش در حالت لود خیلی پایینه ولی در عوض بخاطر دور بالای فن,نویز زیادی تولید میکنه
یعنی با این فن و هیت سینک کوچیک باید هم دور فن بالا باشه

دقیقا منم همین نظر رو دارم ...
این کارت درجه حرارت gpu اش در حالت لود خیلی پایینه ولی در عوض بخاطر دور بالای فن,نویز زیادی تولید میکنه
یعنی با این فن و هیت سینک کوچیک باید هم دور فن بالا باشه

پس در نهایت باز میرسیم به همین نتیجه که عیبش فقط اینه که صداش زیاده. چون به هرحال وترتیب خنک کنندش کار خنک کنندگی رو داره خوب انجام میده واین نکته تو review ها هم اذعان شده بهش. ضمنا نسبتا سایز فن این خنک کننده بزرگ هستش! چطور میگین کوچیکه؟

پس در نهایت باز میرسیم به همین نتیجه که عیبش فقط اینه که صداش زیاده. چون به هرحال وترتیب خنک کنندش کار خنک کنندگی رو داره خوب انجام میده واین نکته تو review ها هم اذعان شده بهش. ضمنا نسبتا سایز فن این خنک کننده بزرگ هستش! چطور میگین کوچیکه؟
بخاطر کوچیک بودن HeatSink همون فن هم باید دور بیشتری داشته باشه تا بتونه حرارت رو دفع کنه،راجع به فن هم منظور فقط قطرش نیست،ارتفاع و دور فن هم مد نظر هست،مثلا یه فن مدل توربینی با قطر کمتر اما ارتفاع بیشتر شاید توان بیشتری نسبت به این فن داشته باشه.
البته برای گرافیک فن های بزرگتر از 8Cm معمولا رایج نیست اما بعضی برندها مثل Arctic Cooling از فن های سایز 92mm هم استفاده کردن توی محصولاتشون.

اون مدل xfx اینجا گیر نمیاد ولی آخرین بار 340 تومن قیمت داشتم با گارانتی سازگار.
evga هم 280 تومن.;)
خوب و بد نداره همشون خوبن :cheesygri
الان evga تو کارتای nvidia بهترین انتخابه.

نه ربطی نداره موقعی که لیون 9800gtx با برد zotac رو 260 میداد همین 9800gtx با برد xfxش بود 320 تومن.;)
البته بازم میگم تو بازار اینجا هیچ چیزی معلوم نیست.
در مورد بهتر یا بدتر بودن هم گفتم شما بیشتر کاراییش به چشمت میاد نه چیز دیگه که تو همه ی این برندا شما یه جور کارایی میبینی چون چیپاشون یکیه.;)
من منظورم تو تهران بود.

پس الان هم قیمت EVGA باید باشه دیگه
چون یک مقداری EVGA ازش بهتره

XFX کجا گیر نمیاد تهران نیست الان تو بازار

ممنون
همونطور که رامین گفت این مدل کارتا از برندای مختلف فرقی ندارن و فقط مدلای اورکلاکشون فرق دارن.
XFX توی بازار کم هس و اگرم باشه خیلی گرونه،
EVGA بهترین انتخاب هست.
البته XFX GTX 260 XXX موجود هست.

آخرین ویرایش:
قیمت XFX GTX 260 XXX چنده

این مودل ها موجود هست تو بازار

BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 55 896MB
و
BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC2 MAXCORE 55 896MB

و اگه هست چه قیمته ؟؟

EVGA GTX260 SSC رو از کرج چند بگیرم خوبه ؟؟

ممنون

آخرین ویرایش:
bfg هم خیلی وقته که دیگه وارد نمیشه البته میگن برین سفارشی میاره تا اونجایی که من اطلاع دارم.;)
اون مدل evga رو هم فک نمیکنم بتونی تو کرج پیدا کنی اگه قصد خرید داری بهتره بیای تهران.

قیمت XFX GTX 260 XXX چنده

این مودل ها موجود هست تو بازار

BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 55 896MB
و
BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC2 MAXCORE 55 896MB

و اگه هست چه قیمته ؟؟

EVGA GTX260 SSC رو از کرج چند بگیرم خوبه ؟؟

ممنون
مدلهای BFG از سال پیش دیگه وارد نشدن، همونایی هم که برین آورده بود نتونست از پس گارانتی شون بربیاد و دوست خودم رو که کارتش خراب شده بود 4 5 ماه سر کار گذاشتن و هیچ کمکی هم بهش نکردن

EVGA هم فقط یه جا تو تهران داره ، جاهای دیگه که اصلا نمیدونن چی هس.
کارت GTX 260 XXX هم 300 تومن هست ،برای قیمت EVGA هم میتونی با PM بپرسی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or