joopi_gam3r
کاربر سایت
261 تومن ؟؟!! از کجا گرفتی ؟
giga با این قیمت تو مایه های خواب و رویاس.:cheesygri
والا نمیدونم اینو از کجا گرفته (منظورم با برد gigaشه) ولی 4870 رو الان میشه با 260 هم ردیف کرد.
4850
ولی بنظرم خنک کننده giga 4870 زیاد جالب نیست,ها؟
متاسفانه Cooling بکار رفته در این مدل گیگا برای تراشه ای مثل 4870 کوچیک هست و بخاطر فن سایز کوچیکش هم دور بالا و نویز بیشتری هم نسبت به Cooling مرجع تولید میکنه.ولی بنظرم خنک کننده giga 4870 زیاد جالب نیست,ها؟
دقیقا منم همین نظر رو دارم ...متاسفانه Cooling بکار رفته در این مدل گیگا برای تراشه ای مثل 4870 کوچیک هست و بخاطر فن سایز کوچیکش هم دور بالا و نویز بیشتری هم نسبت به Cooling مرجع تولید میکنه.
متاسفانه Cooling بکار رفته در این مدل گیگا برای تراشه ای مثل 4870 کوچیک هست و بخاطر فن سایز کوچیکش هم دور بالا و نویز بیشتری هم نسبت به Cooling مرجع تولید میکنه.
دقیقا منم همین نظر رو دارم ...
این کارت درجه حرارت gpu اش در حالت لود خیلی پایینه ولی در عوض بخاطر دور بالای فن,نویز زیادی تولید میکنه
یعنی با این فن و هیت سینک کوچیک باید هم دور فن بالا باشه
بخاطر کوچیک بودن HeatSink همون فن هم باید دور بیشتری داشته باشه تا بتونه حرارت رو دفع کنه،راجع به فن هم منظور فقط قطرش نیست،ارتفاع و دور فن هم مد نظر هست،مثلا یه فن مدل توربینی با قطر کمتر اما ارتفاع بیشتر شاید توان بیشتری نسبت به این فن داشته باشه.پس در نهایت باز میرسیم به همین نتیجه که عیبش فقط اینه که صداش زیاده. چون به هرحال وترتیب خنک کنندش کار خنک کنندگی رو داره خوب انجام میده واین نکته تو review ها هم اذعان شده بهش. ضمنا نسبتا سایز فن این خنک کننده بزرگ هستش! چطور میگین کوچیکه؟

همونطور که رامین گفت این مدل کارتا از برندای مختلف فرقی ندارن و فقط مدلای اورکلاکشون فرق دارن.پس الان هم قیمت EVGA باید باشه دیگه
چون یک مقداری EVGA ازش بهتره
XFX کجا گیر نمیاد تهران نیست الان تو بازار
ممنون
مدلهای BFG از سال پیش دیگه وارد نشدن، همونایی هم که برین آورده بود نتونست از پس گارانتی شون بربیاد و دوست خودم رو که کارتش خراب شده بود 4 5 ماه سر کار گذاشتن و هیچ کمکی هم بهش نکردنقیمت XFX GTX 260 XXX چنده
این مودل ها موجود هست تو بازار
BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 55 896MB
و
BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC2 MAXCORE 55 896MB
و اگه هست چه قیمته ؟؟
EVGA GTX260 SSC رو از کرج چند بگیرم خوبه ؟؟
ممنون