masoudrejae
کاربر سایت
اگه مادربردت ساپورت کنه خب بهتره هم CPU و هم گرافیک رو ارتقا بدی، اما خرید کارتی مثل 8600 برای بازی هم این روزا پول حروم کردن هست و کارت 9600 یا 4670 پایینتر بدرد بخور نیستن.میشه در این مورد منو راهنمایی کنید:
من یه گارت گرافیک 8600GT -256 mb داشتم که خراب شدش فرستادم نمیایندگی (شرکت سناگروه شمال) گفتن کارتت دیگه خراب شده و درست شدنی نیستش و شامل گارانتی هم نیمشه!!
من می خواستم یه کارت گرافیک بخرم تا 170 تومان ولی CPU من خیلی ضعیف هستش intel:3.0 می خواستم بدونم بهتره من یه کارت گرافیک بخرم (مثلا یه 8600 دیگه ) + cpu دوهسته ای بهتره یا یه کارت گرافیک قوی مثل 9600gt ضعف CPU من رو جبران میکنه؟؟؟؟
خوب در مورد vga شما با خرید کارت جدید و قویتر افزایش کارایی میبینی ولی خوب با توجه به cpuت کارت جدید تمام قدرتشو نشون نمیده ، این که بخوای هم cpu و هم vga رو ارتقاء بدی فقط به خودت بستگی داره که بازی برات مهم باشه یا نباشه.میشه در این مورد منو راهنمایی کنید:
من یه گارت گرافیک 8600GT -256 mb داشتم که خراب شدش فرستادم نمیایندگی (شرکت سناگروه شمال) گفتن کارتت دیگه خراب شده و درست شدنی نیستش و شامل گارانتی هم نیمشه!!
من می خواستم یه کارت گرافیک بخرم تا 170 تومان ولی CPU من خیلی ضعیف هستش intel:3.0 می خواستم بدونم بهتره من یه کارت گرافیک بخرم (مثلا یه 8600 دیگه ) + cpu دوهسته ای بهتره یا یه کارت گرافیک قوی مثل 9600gt ضعف CPU من رو جبران میکنه؟؟؟؟
شما اول بفرماييد كه مين بورد شما چه سوكت هايي رو ساپورت مي كنه و يا اينكه مدلش چيه؟main من نهایتا E5200 INTEL رو ساپورت میکنه؟؟؟
بازی هم برام مهمه!
5200 هم بیشتر از70 تومنه به نظر شما چه کارت گرافیکی بگیرم؟؟؟

اگر واسه بازی میخوای که انتخاب خوبی نیست،بیشتر به خاطر اینکه 256 مگابایت دیگه کمه و خیلی جاها باعث افت سرعت میشه.سلام لطفا سریع جواب منو بدید:biggrin1: چون داره دیر میشه (میخرمش):cheesygriمن یه کارت 8600gt کارکرده با بورد زوتک دارم میخرم که 256 مگی هست و دیدی آر 3 و باس مموری 1400 و باس کلاکش 540 هست و 128 بیتی که فن داره.میخوام 40 بخرم که البته فنش باز شده و یه فن دیگه روش نصب شده که فکر کنم با این کار گارانتیش باطل شده اما به جوز باز کردن فن و ... آیا این کارت ارزش این پول رو داره یا نه با توجه به اینکه 8600gt معمولی 512 مگابایتی دیدی آر 2 باس مموریش 2000 هست و باس کلاکش 570 هست و 128 بیتی که گیگابایت هست و قیمت 56 تومن. با تشکر از دوستان![]()
socket:775 و FSB:800شما اول بفرماييد كه مين بورد شما چه سوكت هايي رو ساپورت مي كنه و يا اينكه مدلش چيه؟
بهترين انتخاب و عاقلانه ترين كارت 4670 هست اگه از لحاظ بودجه در مضيغه هستي كمي صبر كن بعد بگيرش.
این یعنی این که یکم صبر کنم تا ارزون بشه؟؟؟؟كمي صبر كن بعد بگيرش.
خب مي خوره و مشكلي از اين بابت نيست.socket:775 و FSB:800
mainbord:albatron PX945PL 3.0
این یعنی این که یکم صبر کنم تا ارزون بشه؟؟؟؟
power:450خب مي خوره و مشكلي از اين بابت نيست.
نه منظورم اينه كه صبر كن تا بودجت به كارت گرافيك و پردازنده برسه.
+++++++++
گرچه جاي اين بحث اينجا نيست ولي...
پاورت چيه(يعني چند واتِ)؟!
با 9600GSO همرده هست.power:450
4670 با کدوم یکی از کارت های nvidia برابری میکنه؟؟؟