مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نوشته شده توسط Ali_Amini:
اگه بخايي تنظيمات بازيهاي الان رو در آخرين حد بزاري فكر 6800 هم كم باشه ! يا بايد 6800 ultra بگيري يا 7800 ...كه بين 500 تا 600 بايد هزينه كني.
البته با یه6800GT هم میشه تقریبا همه ی بازی ها رو روی بالاترین تنظیمات اجرا کرد.فقط باید CPU و RAM قوی داشته باشید.

ب

مرسي از راهنمايتون

حا لا كدوم بهتره ( 6800GT يا 6800 ultra )

اگه ميشه قيمت تو ايران اگه هم تو دبي ميدونين چنده بگيد

تفاوتشون بگيد ديگه تركوندين

پيشاپيش از همه تشكر ميكنم

باي باي

حا لا كدوم بهتره ( 6800GT يا 6800 ultra )

خوب مشخصه ultra ! با قابليت 512 مگ رم و پشتيباني از shader 3.0 ...اگه بتوني اينو برداري كه عاليه...قيمتش هم درست نميدونم ولي حال و حوش 500تا520 هست چيپ گيگا (در ايران).

البته 6800GT هم خوبه با 256 مگ رم و shader 3.0 ...قيمتش هم دقيقا 100 تومن از ultra ارزونتره.من خودم از اين نوع استفاده ميكنم...ازشم راضيم...ولي بايد رم 1 گيگ داشته باشي با cpu 3200 همراه با يك برد خوب ! اگه اين مشخصاتو نداشته باشي كارتت خوب جواب نميده.

مهرداد جان کارت شما احتمالا pci باشه ولی مادربوردتون pci نیست و احتمالا 8x باشه به همین دلیله که نمیتونین از تمام قدرت کارتتون استفاده کنین. تنها راهش اینه که برین یه مادربورد pci بگیرین

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
مهرداد جان کارت شما احتمالا pci باشه ولی مادربوردتون pci نیست و احتمالا 8x باشه به همین دلیله که نمیتونین از تمام قدرت کارتتون استفاده کنین. تنها راهش اینه که برین یه مادربورد pci بگیرین

نه عزیز agp یه

من رفتم یه 6600gt 256mb خریدم ولی وقتی نصبش کردم از کارتی که داشتم (9250)ضعیفتر کار کرد.به نظر شما کارت مشکل داره؟
این ابدا امکان نداره من خودم 6600GT 256 mb دارم و مادربوردم هم AGP 4X هست اما واقعا هیچ بازی نبوده که نتونه از پسش ور بیاد ..و من از سرعتش واقعا راضی هستم..واقعا مشکل عجیب غریبی داری

نه عزیز agp یه
یعنی هم مادربوردتون agp 8x هست هم کارتتون؟؟؟؟؟
73.gif
73.gif

مشکلی عجیبی داری...

نوشته شده توسط farzadlion:
این ابدا امکان نداره من خودم 6600GT 256 mb دارم و مادربوردم هم AGP 4X هست اما واقعا هیچ بازی نبوده که نتونه از پسش ور بیاد ..و من از سرعتش واقعا راضی هستم..واقعا مشکل عجیب غریبی داری

حالا چه کار کنم اینم لینکشه :sad: :sad:
http://www.auspcmarket.com.au/index...uspcmarket.com.au/show_product_info.php?input[product_code]=AL-EV-GF-FX6600GTA-D3&input[category_id]=1264

حالا چه کار کنم اینم لینکشه
http://www.auspcmarket.com.au/index..._info.php?input[product_code]=AL-EV-GF-FX6600GTA-D3&input[category_id]=1264
من والا چیزی بذهنم نمیرسه....دلایل زیادی میتونه داشته باشه
شاید کارت مشکل داره
شاید با مادر بوردت سازگار نیست...من خودم هم مادر بوردم و هم کارت گرافیکیم جفتش ماله گیگابایته....
شاید کارتت اصل نیست و تقلبیه....

شاید کارتت اصل نیست و تقلبیه....
سوئد که ایران نیست که بهش قالب کرده باشن. احتمال داره اصلا کارتت از همون اول خراب بوده باشه شما برو از همون جایی که خریدین و بهش بگین براتون رو یه سیستم دیگه امتحانش کنه یا ببرین نمایندگی کارتتون تا براتون تستش کنن اونجا دستگاه دارن...
البته امکان داره که کارتتنون با سیستمتون مچ نیست...

امین جان اگه کارت PCi بود که اصلا کار نمیکرد روی Motherboard AGP. و باالعکس.

سلام

یکی از دوستان نزدیک من میخواد یه کلا ارتقا بده
میخواد اول از کارت گرافیک شروع کنه کارت که الان داره Ati R 9200se 128 Mb هستش که میخواد
یه Gf 5700 228 Mb بگیره مونده از چه مارکی بگیره خوبه گیگا چی فروس Msi

اگه میشه منو راهنمایی کنید و قیمتش این کارت رو بگید
و اینکه برای بازی کردن تا دو سه سال دیگه براش میمونه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or