!AtMoSpHeRe
کاربر سایت
اگه بخايي تنظيمات بازيهاي الان رو در آخرين حد بزاري فكر 6800 هم كم باشه ! يا بايد 6800 ultra بگيري يا 7800 ...كه بين 500 تا 600 بايد هزينه كني.
حا لا كدوم بهتره ( 6800GT يا 6800 ultra )
این ابدا امکان نداره من خودم 6600GT 256 mb دارم و مادربوردم هم AGP 4X هست اما واقعا هیچ بازی نبوده که نتونه از پسش ور بیاد ..و من از سرعتش واقعا راضی هستم..واقعا مشکل عجیب غریبی داریمن رفتم یه 6600gt 256mb خریدم ولی وقتی نصبش کردم از کارتی که داشتم (9250)ضعیفتر کار کرد.به نظر شما کارت مشکل داره؟
نوشته شده توسط farzadlion:این ابدا امکان نداره من خودم 6600GT 256 mb دارم و مادربوردم هم AGP 4X هست اما واقعا هیچ بازی نبوده که نتونه از پسش ور بیاد ..و من از سرعتش واقعا راضی هستم..واقعا مشکل عجیب غریبی داری
من والا چیزی بذهنم نمیرسه....دلایل زیادی میتونه داشته باشهحالا چه کار کنم اینم لینکشه
http://www.auspcmarket.com.au/index..._info.php?input[product_code]=AL-EV-GF-FX6600GTA-D3&input[category_id]=1264
سوئد که ایران نیست که بهش قالب کرده باشن. احتمال داره اصلا کارتت از همون اول خراب بوده باشه شما برو از همون جایی که خریدین و بهش بگین براتون رو یه سیستم دیگه امتحانش کنه یا ببرین نمایندگی کارتتون تا براتون تستش کنن اونجا دستگاه دارن...شاید کارتت اصل نیست و تقلبیه....