مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اقایون هر کس با 4850کار کرده بگه قدرتش خوبه یا این بنچها همشون الکیه.
من میخوام رویه این سیستم ببندم
p5q_pro
q6600
ocz4gb 800
اگه بخوایم روی CRTروی رزولوشن 1280*1024بازی کنیم البته روی HIGH QUALITY(کرایسیسرو در نظر نگیرین)میشه بالای 45فریم گرفت.برای اینکه DVI به CRT تبدیل بشه از چه کابلی باید استفاده کرد (با درج قیمت لطفا)
یاعلی

آخرین ویرایش:
اقایون هر کس با 4850کار کرده بگه قدرتش خوبه یا این بنچها همشون الکیه.

دستت درد نکنه! حالا من که عددی نیستم ولی اینهمه استاتید دارد خودشونو ... که 4850 انتخاب فوق العاده ایه حالا شما میگی الکیه! خودت برو یه سرچ بکن تا بفهمی. اینجا بیشتر صحبت سر برنده و گرنه همه میدونن 4850 و 4870 عملا وسیله ای هستن برا رفتن به فضا :love:

دوست من یکی از بهترین کارتهای بازار به نسبت قیمت و کارایی همین 4850 هست
من مارک His IceQ4 رو دارم
بازی مثل NFSUC رو در رزولویشن 1440*900 با بالاترین تنظیمات اجرا می کنم و اصلا هم حس نمی کنم که به کارت فشار میاد

دوست عزیز من شاید بیشتر از شما بنچ دیدم.فقط میخواستم ببینم این کارت به طور عینی قدرتش رو نشون داده.فقط همین.

سلام

اونچه که توی ارزشیابی های سخت افزاری عنوان میشه، در شرایط یکسان غالباً همون خروجی رو می ده، ولی در خیلی از بازیها عملاً بیش از شصت اِف پی اِس نخواهید داشت، که اغلب نمایشگرها هم ظرفیت بیش از این هم ندارند، گرچه تفاوت بیش از 35 برای چشم خیلی کمه.

آخرین ویرایش:
:

خوب اگه منظورت مدل رفرنس asus با این oc هستش که این ocیه یکم شاید 3 یا 4 فریم سریعتر عمل میکنه. (خوب مشخصه ocیه دیگه:cheesygri)
اون دمای بالای 4870 هم هیچ مشکلی براش پیش نمیاره ولی خوب بعضیا هم هستن که دمای کارت براشون مهمه و میرن سراغ کارتایی که فن و کلا کولینگ بهتری دارن.

نه منظور من این بود که برند asus 4870 قیمتی معادل 360 داره در صورتی که برند connect3d
قیمتی معادل 325 داره مادربرد من هم asus pqc می خوام بگیرم
حالا از نظر شما دوستان asus 4870 بگیرم یا connect3d 4870؟؟؟؟؟

سلام

اونچه که توی ارزشیابی های سخت افزاری عنوان میشه، در شرایط یکسان غالباً همون خروجی رو می ده، ولی برای در خیلی از بازیها عملاً بیش از شصت اِف پی اِس نخواهید داشت، که اغلب نمایشگرها هم ظرفیت بیش از این هم ندارند. گرچه چشم تفاوت بیش از 35 برای چشم خیلی کمه.

سلام

شما اطلاعات خوبی دارین تبریک میگم ;)

دوستان آخرین قیمت 4870X2 2GB چقدر هست ؟ برندهای مختلف { ترجیحا ارزان ترین برند :biggrin1: }
من با برند msi رو 610 تومن قيمت كردم.
میشه یه مقایسه از 4850 His IceQ4 و 3870x2 512 bit بزارین؟
3870X2 vs 4850
آقایون به نظرتون من ASUS HD4870 با قیمت 360 بگیرم یا Connect3D HD4870 با قیمت 325؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من cennect3d رو بگير. چون تفاوتي با مدل asus نداره ولي قيمتش پايينتره. (تو ايران)

نه منظور من این بود که برند asus 4870 قیمتی معادل 360 داره در صورتی که برند connect3d
قیمتی معادل 325 داره مادربرد من هم asus pqc می خوام بگیرم
حالا از نظر شما دوستان asus 4870 بگیرم یا connect3d 4870؟؟؟؟؟
خوب این بستگی به خودت داره ولی من بودم میرفتم سراغ clubش.
دوستان آخرین قیمت 4870X2 2GB چقدر هست ؟ برندهای مختلف { ترجیحا ارزان ترین برند :biggrin1: }
من با برد msi رو شنبه 620 قیمت داشتم بقیه هم بین 650 تا 710 مایشونه.
دوست عزیز من شاید بیشتر از شما بنچ دیدم.فقط میخواستم ببینم این کارت به طور عینی قدرتش رو نشون داده.فقط همین.
بحث بیشتر یا کمتر دیدن نیست 4850 یه کارتیه که در حد 9800gtx کارایی داره (مشخصه) ولی خوب قبول دارم به قیافش نمیخوره اینجاست که میگن فلفل نبین چه ریزه ...... :cheesygri

سلام وخسته نباشید به همه یه سوال داشتم گرافیک من XFX 9800 GT DDR3 هستش و مادربرد من Asus P5LD2 این گرافیک من وقتی تو محیط گرافیکی میری دماش میشه 41 درجه و وقت عادی 36 وقتی 41 میشه بازی یه ذره تیک میزنه میخواستم ببینم این دما عادیه یا مشکل داره بره بار اول هم وارد بازی NFS Undercover میشی بازی گیر میکنه حالت هنگ میشه حالا راهی هست که اینو خنک کرد من درهای کیس رو باز کردم همه طرفشم فن زدم ولی دما همینه زیادی داغ میکنه یعنی مشکل داره یا نه یا چی ؟ منو راهنمایی کنید ممنون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or