مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان میخواستم بدونم بین 8800 GT با 8800 GTS از لحاظ فرم توی بازی ها چه فرق میکنی و قیمت هر دو را اگر دارین لطف کنید بگین چه قدره
منظورت از gts کدوم مدله ؟ دقیقتر بگو.
درود به شما:
من می خوام یه کارت گرافیک بگیرم که بتونم High End بازی کنم.
نظر خودم رو 9600 جی تی 512mb ddr3 بود ولی شک دارم ممنون میشم راهنمایی کنید چی بگیرم که پولم هدر نره.
من میتونم 200 تومان هزینه کنم.:blushing:
شما که 200 داری یه 40 تومن دیگه جمع کن بذار روش یه 4850 بگیر که کاراییش در حد 9800gtx شاید هم بالاتر هستش ولی با 100 تومن کمتر.

اینم لینک مقاله ی بررسی کارت 4870X2،چیزی که توی این بررسی ها کمتر نوشته می شه اینه که این کارت بدلیل وابستگی به درایور گرافیک و دو هسته ای بودن همیشه راندمان مناسب رو توی بازیها نمی ده و تقریبا سرعتش همسطح 4870 میشه ، یه مدت طول میکشه که درایور جدید بیاد و راندمان عادی رو توی بازی بده.
حتما لزومي نداشته يا مهم نبوده يا اصلا همچين چيزي وجود نداشته كه تو بررسي ها ننوشتن ؛ بعد الان اون نتايجي كه تامز اورده از رو هوا نبوده كه ، بوده ؟ نتايجي كه 280 تو اس ال آي هم نميتونه بهش برسه

همچین چیزی هست و اشاره هم شده!

بجای جبهه گیری برو نگا کن.نتایج Toms مال بازیهای قدیمی تر هست که درایورا واسشون بهینه شدن، گفتم بازیهای جدیدتر این مشکلو دارن.

این تست Brother in Arms جدید از سایت Guru3D:
imageview.php

اینم تست Crysis Warhead:
Enthusiast_02.png

این نشون میده که اگر درایور جدید که دیرترم میاد واسه4870X2 بهینه نشده باشه راندمانش مثل 4870 1GB هست. بازیهای بعدیم تو راهن،اونا رو هم باید بررسیاشو ببینیم.

آخرین ویرایش:
بجای جبهه گیری برو نگا کن و بدون مدرک حرف نزن.نتایج Toms مال بازیهای قدیمی تر هست، گفتم بازیهای جدیدتر این مشکلو دارن.
فعلا جبهه گيري رو شما دوباره شروع كردي ، يه مدت مثكه پشت خط مقدم بودي:)

در اينكه درايور اي ATi مشكل داره شكي نيست ، اگه يادمون باشه Crysis هم اون اوايل كه اومده بود اشكال داشت كه با درايوراي جديد بر طرف شد ، بعد همه بازيها هم كه اين مشكل رو ندارند فقط اين دو بازي كه جديدا اومدن ، احتمالا با درايور هاي جديد مشكل رفع ميشه

بحث اینکه کارت های X2 یا GX2 در اکثر مواقع فقط کارایی در حد یک مدل Single Core میدند بحث جدیدی نیست!
الان دیگه تقریبا نرم افزار یا گیم یا ... نمونده که نتونه به خوبی با Dual Core ها کار کنه!
مشکل تو این چند تا بازی جدید هم با درایور جدید(8.10) حل میشه.

سلام دوستان با 400 تومن 2 تا 8800gt رو sli كنم يا 4870 بگيرم به نظرتون؟
شما می تونی یکی از کارتای 4870 یا GTX 260 رو با این پول بگیری،SLI هم بد نیست ولی خرید کارت 8800GT دیگه ارزش نداره.اگر با کارتای جدیدتر SLI کنی خوبه ، بعدا هم می تونی راحت کارتاتو به قیمت مناسب بفروشی و جدیدتر بگیری.

سلام دوستان با 400 تومن 2 تا 8800gt رو sli كنم يا 4870 بگيرم به نظرتون؟
خوب دو تا 8800gt کاراییشون بالاتره در حد gtx280 شاید هم بالاتر ولی بستگی به این داره که یه مین خوب داشته باشی با یه پاور مناسب که همه ی اینا یجورایی میشه خرج بیشتر اگه (درصورتیکه مینت sli ساپورت نباشه) میتونی واسه مین و پاور هم خرج کنی من sli دو تا 9800gt رو پیشنهاد میکنم در غیر اینصورت 4870 انتخاب خوبیه.

با 50- 60 تومان بهترین گرافیک agp 8x رو معرفی کنید ممنون
تو این رنج میشه fx5500 یا 6200 رو در نظر گرفت که هیچ کدوم هم بدرد نمیخورن پیشنهاد میکنم خرج اضافی نکنی.
البته 7300gsش هم تا 2 یا 3 ماه پیش میشد پیدا کرد ولی خوب چون نایاب اگر هم پیدا کنی قیمتا عجیب غریبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or