مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یه خبر بد :(( این قضیه 3 درصد تجمعی کم کم داره صداش در میاد! تمام قطعات داره 3 درصد وبیشتر گرون میشه! مد جدیدشم اینجوریه مینویسن مثلا: 253000 تومان + 3 درصد! مثل خارج که مالیات موقع خرید میدی! حیرونم چرا چیزای دیگمون مثل بقیه نمیشه؟ کارت گرافیک 180 دلاریو 280 دلار باید بخریم، وضع اینترنتو موبایلمونم که ... بقیه زندگی هم ... خدایا شکرت. :hurted1: :silenced: :discussion: :praying:
تازه وضع درآمد اونا نسبت به ما خيلي بالاتره.
اونجا يه كارمند با حقوق سه چهر روزش ميره يه 4850 ميخره.
ولي اينجا بايد 15 روز كار كنه. اونم اگه قيمتا مثل اونجا باشه. وگرنه با اين قيمتا بايد حقوق يه ماهتو بدي. :eek:
وضع خيلي خرابتر از اونيه كه فكرشو بكني.:(
كاريشم نميشه كرد.:((

سلام
با تشکر از دوستان کهمنو تا اینجا راهنمایی کردید.
حالا یک کارت 4850 را از کدوم شرکت بگیرم ؟
لطفا اگر نام شرکت معتبری میدونید همراه با شماره تلفن ذکر کنید
و همین his 4850 iceq4 و سف فایر ؟
شما میتونی his یا همون sapphire رو در نظر بگیری ، his رو لیون و sapphire رو فونیران گارانتی میکنه.
اینم تلفن :

لیون کامپیوتر : 8-88947927-021
فونیران : 9-88728727-021

امروز 4850 Sapphire تو مشهد پیدا کردم! یه مغازه طفلکی زیرراه پله ها داشتش! جالبه Zotac هم داشت حتی GTX 260. فقط سفایرا و زوتاکاش گارانتی Unicom بود! پس فونیران چی؟! 4850 رو میداد 245 چوب.

امروز 4850 Sapphire تو مشهد پیدا کردم! یه مغازه طفلکی زیرراه پله ها داشتش! جالبه Zotac هم داشت حتی GTX 260. فقط سفایرا و زوتاکاش گارانتی Unicom بود! پس فونیران چی؟! 4850 رو میداد 245 چوب.
خوبه ديگه! هم برندش معتبره هم قيمتش خوبه.

یونیکامه ها! نمیدونم این همون یونیکام معرفه هستش یا تشابه اسمیه. مثلا "یونیکام سازان" یا "یونیکام فردا" یا "یونیکام جاکنان!" سایت رسمیش unicomservice.com.

بابا گارانتي رو ول كن مگه ميخواي با كارت كشتي كج بگيري كه نگران گارانتيشي:biggrin1:

یونیکامه ها! نمیدونم این همون یونیکام معرفه هستش یا تشابه اسمیه. مثلا "یونیکام سازان" یا "یونیکام فردا" یا "یونیکام جاکنان!" سایت رسمیش unicomservice.com.

بابا. گارانتي كيلو چنده؟:cheesygri
من كه دو زار گارانتي هاي ايرانو قبول ندارم.
دوستم يه 3870 گرفته بود از همون روز اول مشكل داشت و از بازي كرش ميكرد ميومد بيرون. رفتيم گارانتيش گفت به ما ربطي نداره!!!:eek: ما هم كاري نميتونستيم بكنيم.:( مملكت صاحب نداره كه.:biggrin1:

بابا. گارانتي كيلو چنده؟
من كه دو زار گارانتي هاي ايرانو قبول ندارم.
دوستم يه 3870 گرفته بود از همون روز اول مشكل داشت و از بازي كرش ميكرد ميومد بيرون. رفتيم گارانتيش گفت به ما ربطي نداره!!! ما هم كاري نميتونستيم بكنيم. مملكت صاحب نداره كه.

اتفاقاً گارانتی خیلی هم مهمه ... اما بستگی داره گارانتی کجا باشه !!! نه اینکه یه عده بی کار بلند شن از اون ور آب جنس بیارن و یه برچسب روش بزنن اسمشو بزارن گارانتی .

مثلاً گارانتی آواژنگ واقعاً معرکه است ...

من خودم گارانتی خفن آواژنگ رو تجربه کردم . قدیما که تازه nVIDIA 6800 وارد بازار شده بود قیمتش 500 - 600 تومن بود ... منم داغ بودم و یکی گرفتم ... آووردم خونه و بستم رو سیستم ... بعدش FarCry که اون موقع هدف زندگی من تموم کردنش بود رو آووردم بالا و با تمام نا باوری دیدم Texture ها درست Load نمیشن و مشکل دارن و کلاً نمیشه بازی کرد ...
کارتو باز کردم بردم آواژنگ گفتن یه هفته دیگه جواب میدیم ... منم که عالم جلو چشمام چرخ میزد چنان ضد حالی خوردم که هیچی ! اما بعد 2 روز یکی از مهندسین بخش تست محصولشون مستقیم با شماره خونه تماس گرفت ... البته من اون موقع مدرسه بودم ولی وقتی اومدم خونه بهش زنگ زدم و گفت این کارت چه مشکلی داره منم گفتم تو بازی FarCry اون شکلیه ... هنوز که هنوزه باورم نیمشه ... گفت یه هفته دیگه بیا کارتتو بگیر ... هفته بعد رفتم و اگه گفتید چی دیدم ... ؟!؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟!؟؟!؟! میگم که هنوزم باورش برام سخته ... یارو یه نسخه Installer اصلی FarCry که اون موقع تو بازار ایران به سختی پیدا میشد رو برام رو 5 تا سی دی رایت کرده بود چون DVD-ROM نداشتم و Patch های مورد نیازم ریخته بود رو یه CD دیگه ... و گفت این بازی با این کارت گرافیگ سازگار نیست و نیاز به این Patch داره که این Patch ها هم نیاز به Installer اصلی بازی داره ... خلاصه من مبهوت و حاج و واج فقط نگاش میکردم ... مامانمم پیشم بود !!! اومدم خونه و امتحانش کردم و ...

خدایی یکی از آرمانی ترین کارهایی که یارو میتونست تو این مورد کوچیک انجام بده رو انجام داده بود ... هیچ وقت یادم نمیره که اولین انتخابم فقط ضمانت آواژنگ باشه بعد مارک و مدل محصول ...

به پایان رسیدیم دفتر ... آواژنگ همچنان باقی !!! :biggrin1:

---------------------------------------------------------------------

راستی دوستان هنوز لحیمای 4850 خشک نشده ... یکمی محلت بدید کمی از انتشار محصول بگذره بعد بخریدش ... من باشم بیشتر منتظر میمونم ! :-"

دوستان کمک کنید

سلام دوستان من کارت گرافیک 4850 گیگا بایت گرفتم . دماش 75 تا 80 هست آیا مشکلی برای کارت ایجاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه . چرا من نمیتونم کریسیس روی very high بازی کنم .
سوم اینکه بعضی جاها بازی کند میشه.
4: بعضی وقتا هم تو ویندوز صفحه سیاه میاد و دوباره میره .
5: سیستمم اینه
مادربرد:p5ld2 deluxe
سی پیو : 3 فول
رم : دو گیگ 667
پاور : 530 گرین
ممنون

سلام دوستان من کارت گرافیک 4850 گیگا بایت گرفتم . دماش 75 تا 80 هست آیا مشکلی برای کارت ایجاد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
نه مشكلي ايجاد نميكنه.
دوم: چون سي پي يوئه شما يه مقدار بره اين بازي ضعيفه.
سوم: همون:biggrin1:
4: ممكنه مشكل از درايور باشه.

ممنون
سلام،
مگه قراره بتونی Very High بازی کنی؟!

گذشته از شوخی با 4850 در بالاتر از 1204*768 نمیشه با فریم کافی Very High بازی کرد.کارت قویتر مثل 4870 یا 260/280 می خواد.

سیستمتم نمیتونه حداکثر فریم رو با کارتت بده،چون ضعیفه
درایور ATI رو هم آپدیت کن،شاید مشکلت حل شد.

اتفاقاً گارانتی خیلی هم مهمه ... اما بستگی داره گارانتی کجا باشه !!! نه اینکه یه عده بی کار بلند شن از اون ور آب جنس بیارن و یه برچسب روش بزنن اسمشو بزارن گارانتی .

به پایان رسیدیم دفتر ... آواژنگ همچنان باقی !!! :biggrin1:

---------------------------------------------------------------------

راستی دوستان هنوز لحیمای 4850 خشک نشده ... یکمی محلت بدید کمی از انتشار محصول بگذره بعد بخریدش ... من باشم بیشتر منتظر میمونم ! :-"
4850
الان 3 ماهه که به بازار اومده،کجاش جدیده؟

اما راجع به گارانتی باهات موافقم،همین گارانتی دست و پا شکسته هم توی ایران خیلی مهمه، البته داستان شما با آواژنگ هم برای اکثریت افراد پیش نمی آد.شما خوش شانس بودی!

برای رنج زیر 100

GeForce 9500 GT GDDR3

Codename: G96

Process: 55/65nm

Universal Shaders: 32

Texture Units: 16

ROPshttp://en.wikipedia.org/wiki/RoPS : 8

Memory Bus: 128-bit

Core Speed MHz: 550

Memory Speed MHz: 700 (1400 effective)

DirectXDirectX / Shader Model DX 10 / SM 4.0

خب به نظر رسیده این کارت میخواد جای کارت 8600 رو بگیره در کل کارت خوبی برای بازی هست مخصوصا اگر نخواهید روی رزولیشن بالا بازی کنید این کارت 30 دلار از کارت 3850 ATI ارزان تر است و قیمت ان در اصل 70 دلار است و در ایران حدود 100 تا 120 تومان فقط در حین خرید مواظب باشید که کارت مدل GDDR2 را به شما ندهند.

بهترین کارت در رنج 150 تا 180

GeForce 9600 GT 512MB

Codename: G92

Process: 65nm

Universal Shaders: 64

Texture Units: 32

ROPs: 16

Memory Bus: 256-bit

Core Speed MHz: 650

Memory Speed MHz: 900 (1800 effective)

DirectX / Shader Model DX 10 / SM 4.0

خب این کارت جواب انویدیا به سری 3800 ATI بود این کارت در انتی الیاسینگ بهتر از 3870 کار میکند و بدون AA ضعیفتر در کل کارتی قدرتمند و ارزان است این کارت را را از دست ندهید

بهترین کارت گرافیک برای رنج قیمت 180 تا 400

برای قیمت 250 تومان کارت گرافیک

Radeon 4850

Codename: RV770

Process: 55nm

Universal Shaders: 800

Texture Units: 40

Core Speed MHz: 625

Memory Speed MHz: 993 (1986 effective)

DirectX / Shader Model DX 10.1 / SM 4.0

این کارت رقیب قدرت مند کارت 9800 GTX با قدرت بیشتر و قیمت کمتر است می توان این کارت را از نظر Price performance بهترین کارت موجود در بازار دانست در ضمن این کارت بسیار مناسب برای Crossfire است به طوری که حتی در این حالت از 9800 gx2 پیشی میگیرد ...

بهترین کارت برای قیمت 350 تومان

Radeon 4870

Core Speed MHz: 750

Memory Speed MHz: 900 (3600 effective)

DirectX / Shader Model DX 10.1 / SM 4.0

خب این کارت رو میتونیم بگیم قدرتمند ترین کارت ATI بوده البته اگر 4870 X2 رو در نظر نگیریم با رم GDDR5 روی تمام کارت های انویدیا رو کم کرده این کارت در حالی که فقط 15 تا 25 درصد از کارت GTX 280 ضعیفتره ولی نصف قیمت اون رو داره به کسانی که میخواهند سیستمی High-end با بوجه ای حدود 700 تومن بخرند این کارت پیشنهاد داده میشه

برای بوجه ی 400 تا 700 تومان

قیمت 500 تومان

2x Radeon 4850

Memory Bushttp: 256-bit

Core Speed MHz: 625

Memory Speed MHz: 993 (1986 effective)

DirectXDirectX / Shader Model DX 10.1 / SM 4.0

خب همونطوری که قبلا بهش اشاره کردم کارت 4850 واقعا در crossfire قوی عمل میکنه به طوری که به کارت های 9800gx2 و gtx 280 به راحتی میرسه در حالی که از کارت gtx 280 حدود 80 دلار ارزان تره اگه هم پول 500 تومان رو ندارید و حدود 400 توامن پول دارید بهترین انتخاب 9600 SLI هست ..اگه هم 700 تومان پول دارید پیش نهاد ما HD 4870 CrossFire هستش که در نتیجه 20 درصد از GTX 280 بهتر کار میکنه .

این متنو گذاشتم گفتم شاید به دردتون بخوره ترجمه ی خودم از پیشنهادات ماهانه سایت Tomshardware

سلام،
مگه قراره بتونی Very High بازی کنی؟!

گذشته از شوخی با 4850 در بالاتر از 1204*768 نمیشه با فریم کافی Very High بازی کرد.کارت قویتر مثل 4870 یا 260/280 می خواد.

سیستمتم نمیتونه حداکثر فریم رو با کارتت بده،چون ضعیفه
درایور ATI رو هم آپدیت کن،شاید مشکلت حل شد.
اگه اینجوریه پس چرا بعضیا میگن با 4850 روی very high بازی میکنند.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or