خوبه ، فقط پاورت بايد 500W Real باشه.دوستان پس من 4870 بخرم دیگه راستی من مشخصات سیستمم را می نویسم بگید باید کدام ها را عوض کنم یا خوبه سی پی یو 4800 ای ام دی دو هستهای 3گیگ رم دارم مادربردم گیگابایت سوکت ام تو پاورم هم 500 این خوبه یا نه با تشکر
بهترین گرافیکهایی واسه سیستم زیر که قیمتش هم حدود 250 باشه با برندش بگید( هم ati هم
سلام
بهترین گرافیکهایی واسه سیستم زیر که قیمتش هم حدود 250 باشه با برندش بگید( هم ati هم nvidia)
Intel E8400
Biostar TP43 HP
Corsair XMS2 2x1G 800
Cooler Master eXtreme Power 500W
maxtor 320gb 8mb
Green Silent Storm
مطمئني ؟ من 250 قيمت دارم :smile:4850 ati: قیمتش هم با بورد asus طرفای 275 می چرخه !!
سايت رايانه اشتباه زده 1GB !سلام
آقا یک کمک می خواستم ، تو سایت Rayane.com تو مشخصات کارت گرافیک Sapphire HD4870X2 نوشته 1 گیگ رم داره اونوقت تو سایت خود Sapphire نوشته 2 گیگ رم داره ؟ یعنی چه!
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=251&grp=3
شما مشخصات سیستمت رو بگو و همینطور بودجه رو 4870 هم حداقل یه 500w میخواد و شما باید به فکر پاوری با توان بالاتر از این باشی.(با توجه به سیستمت)دوستان پس من 4870 بخرم دیگه راستی من مشخصات سیستمم را می نویسم بگید باید کدام ها را عوض کنم یا خوبه سی پی یو 4800 ای ام دی دو هستهای 3گیگ رم دارم مادربردم گیگابایت سوکت ام تو پاورم هم 500 این خوبه یا نه با تشکر
دوست عزیز کارت گرافیک ارتباط خاصی با نوع و قطعات سیستم نداره انتخاب کارت گرافیک در مرحله اول بر میگرده به بودجه یعنی شما با بودجه یجورایی تکلیف کارتت رو مشخص میکنی بعد میبینی که با اون سیستم همخون هست یا ممکنه تو کارایی کم بیاره همین.سلام
بهترین گرافیکهایی واسه سیستم زیر که قیمتش هم حدود 250 باشه با برندش بگید( هم ati هم nvidia)
بودجه ي شما چقدره ؟سلام
من میخواهم کارت گرافیگ بگیرم از مدل 9600 به بالا نباشه؟؟؟
فکر میکنم 8800 ultra بهترین گزینه هست درسته؟یا بهتر از اون هست بگید؟
راستش قیمت این کارت گرافیک چنده و با چه برند بگیرم بهتره؟
ممنون![]()
خرید 8800Ultra در حال حاضر اشتباهه محضه!سلام
ممنون![]()
بستگی به بودجت داره ultra هم الان در بهترین حالت 530 540 هستش (پیدا نمیکنی).سلام
نه دیگه 80 درصد هم نیستش.با 100 تومن کمترش میتونی 4870 بگیری که قدرتش 70-80 درصد بیشتر از اونه.
من یه کارت gforce 6200 pci expers دارم با 70-80 تومن پول چی بگیرم که خوب باشه و بازهای الان و جند ماهه بعدو جواب بده؟

سلام،ماشاالله همتون زودتر جواب میدی
بودجه هر چقدر باشه برام فرقی نمیکنه.
به هر حال کارت گرافیک معرفی کنید که هم قدرت بهتر از 4870 باشه و تقریبا 5 یا 4 ماه دیگه قدیم نشه فقط nvidia:cheesygri
ممنون
خوب اگه بودجه رو میگفتی بهتر میشد در کل میتونی gtx280 یا 9800gx2 رو در نظر بگیری.ماشاالله همتون زودتر جواب میدی
بودجه هر چقدر باشه برام فرقی نمیکنه.
به هر حال کارت گرافیک معرفی کنید که هم قدرت بهتر از 4870 باشه و تقریبا 5 یا 4 ماه دیگه قدیم نشه فقط nvidia:cheesygri
ممنون
شما تو اون رنج میتونی 8600gt 256mb یا 512mb رو در نظر بگیری الان حدودا 88 95 تومن هستش.من یه کارت gforce 6200 pci expers دارم با 70-80 تومن پول چی بگیرم که خوب باشه و بازهای الان و جند ماهه بعدو جواب بده؟