مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان،
من اگه بودم، اگه پولم زیاد بود کار دوم رو می کردم اگر نه که GTX 260 رو می خریدم
در ضمن فکر می کنم دو تا کارت 9600GT بامجموع 128 واحد Shader نهایتا سرعتی معادل 8800GTX/Ultra رو میدن اما دیگه به سری GTX200 با 192/240 واحد Shader و بهینه سازی های انجام شده در این سری نمی رسن ;)
خیلی وقت بود که می خواستم تو بحثتون شرکت کنم،فرصت نمی شد:cool:
نه ولي اين 9600gt درsli خوب جواب ميده و كارت 8800 GTX رو رد ميكنه.
در ضمن اولين پستتو هم تبريك ميگم

بابا چرا ناراحت میشی منم از خدامه ارزون بشه ولی با شایعات مخالفم
سلام
امیر جان میشه گفت تنها کسی که تو این سایت از چیزی ناراحت نمیشه منم(البته غیر از توهین);).
شایعه هم نمیکنم به جون خودم بابا زنگ زدم سوال کردم دیگه. حالا اگر فروشنده ها به قول خودشون عمل نکنن تقصیر من نیست و شایعه پراکنی هم نکردم.
اگه از مرز عبور کنه یه مقدار حق گمرک و از این جور چیزا هم بهش میخوره بعد از این باید یه شرکتی گارانتیش کنه
تمام این تعرفه هایی که شما گفتی میشه 15%.
یا علی مدد

سلام دوستان،
من اگه بودم، اگه پولم زیاد بود کار دوم رو می کردم اگر نه که GTX 260 رو می خریدم
در ضمن فکر می کنم دو تا کارت 9600GT بامجموع 128 واحد Shader نهایتا سرعتی معادل 8800GTX/Ultra رو میدن اما دیگه به سری GTX200 با 192/240 واحد Shader و بهینه سازی های انجام شده در این سری نمی رسن ;)
خیلی وقت بود که می خواستم تو بحثتون شرکت کنم،فرصت نمی شد:cool:

با سلام خدمت شما و تبریک عضویتت تو سایت.

درسته که این کارت 64 تا واحد Shader داره ولی به خاطر Shader Clock بالا تا حد امکان کمبود واحد Shader این کارت رو جبران میکنه.این کارت یکی از کارتهای خوب برای SLi (میشه گفت بهترین نسبت به قیمت)هستش.یه چندتا تست هم میزارم که به این حرف من برسی.Vector جان شما هم نگاه کن,میبینی که انتخاب خوبی هستش:

2mq59wm.png

aepqmb.png

ynyuu.png

wguv75.png

smyu52.png

در کل GTX280 اصلا ارزش خرید نداره.فکر کنم 800 تومنی تو بازار قیمتش باشه که آدم اگه خیلی علاقه داره به تک کارته بودن و قدرت میره 9800GX2 رو میخره 640 تومن.
منم خوشحال میشم در بحث شرکت کنی.

موفق و پیروز باشی.

امير جون يك ذره خوش بين باش البته درسته كارته هاي ATI تو ايران خيلي بالاتر از قيمت جهانيشون عرضه ميشه ولي بايد سوخت و ساخت حالا ما كه از خدامونه اي كاش اين مغازه هايي كه آقا حسن( برين و لاين)
رو قولشون عمل كنند

انشا الله که ارزون بیاد و عرض کردم فردا تماس میگیرم و قیمتش رو تو سایت میزارم.من به این شرکت ها زیاد مطمین نیستم و اکثرشون رو هم میشناسم و جواب اطمینانم رو از اینا گرفتم.

شایعه هم نمیکنم به جون خودم بابا زنگ زدم سوال کردم.

تمام این تعرفه هایی که شما گفتی میشه 15%

حسن آقا قصد من از شایعات شما نبودی و اگه شما رو ناراحت کردم ازتون پوزش میطلبم.من به اونجایی که شما زنگ زدی اطمینان ندارم.به هر حال این بحثو تموم کنیم بهتره.فوقش میاد معلوم میشه چنده.

شرمنده ها ولی این 15% یه مقدار منطقی نیست چون یه کارتی مثل 8800GT رو در نظر بگیر:169 دلاره و با اون درصد تعرفه ای که شما فرمودی میشه 194 تومن!!!!!والا با این قیمت هایی که تو بازاره حداقل همه کارتها 40% تعرفه خوردن.

بعضی اوقات یه عجایبی هم پیش میاد مثلا:9800GTX قیمتش 199 دلاره که با 100% تعرفه وارد ایران شده.:cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
امیر جان حرفات رو کاملا قبول دارم. باید نشست و دید که چی پیش میاد. ولی خدا کنه از 250 60 بالا نزنه تا ماهم بتونیم یه دونه بخریم.
حسن آقا قصد من از شایعات شما نبودی و اگه شما رو ناراحت کردم ازتون پوزش میطلبم
ای بابا این چه حرفیه امیرجان. بچه های کرج که از دست هم ناراحت نمیشن.;)
ایشالا فردا با خبر خوشی بیای.
یا علی مدد

درسته که این کارت 64 تا واحد Shader داره ولی به خاطر Shader Clock بالا تا حد امکان کمبود واحد Shader این کارت رو جبران میکنه.این کارت یکی از کارتهای خوب برای SLi (میشه گفت بهترین نسبت به قیمت)هستش.یه چندتا تست هم میزارم که به این حرف من برسی.Vector جان شما هم نگاه کن,میبینی که انتخاب خوبی هستش:

2mq59wm.png

aepqmb.png

ynyuu.png

wguv75.png

smyu52.png

در کل GTX280 اصلا ارزش خرید نداره.فکر کنم 800 تومنی تو بازار قیمتش باشه که آدم اگه خیلی علاقه داره به تک کارته بودن و قدرت میره 9800GX2 رو میخره 640 تومن.

موفق و پیروز باشی.

انشا الله که ارزون بیاد و عرض کردم فردا تماس میگیرم و قیمتش رو تو سایت میزارم.من به این شرکت ها زیاد مطمین نیستم و اکثرشون رو هم میشناسم و جواب اطمینانم رو از اینا گرفتم.

ممنون از benchmark هاتون
به نظر شما تغییر پلتفورم از sli به crossfire کار درستیه ؟ اگه یکم به گذشته بر گردیم می بینیم ati فقط در 1 تا 2 مورد تو محصولاتش از nvidia برتر بوده که اونم تو زمانه کوتاه و بلافاصله این برتری با محصول بعدی nvidia از بین رفته .
و اینکه مشکلی که من با مادربردم دارم اینکه fsb1333 و overclock کمتری نسبت به rampage asus که fsb 1600 رو ساپورت میکنه داره .
و اینکه من بازیهارو در 1600x1200 با 16af و حداقل 4x aa بازی میکنم و به خاطر همین 8800gt sli جواب کارمو نمی داد و مثلا تو masseffect و lostplanet افت فریم داشتم و اذیت میکرد crossfire یا sli یا تک کارته مهم نیست مهم راحت بودن تا 2 سال دیگه وداشتن حداقل 40-50 frame با توجه به شرایطی که گفتمه.
ممنون.

2mq59wm.png

aepqmb.png

ynyuu.png

wguv75.png

smyu52.png

موفق و پیروز باشی.

بابت تبریکتون ممنون دوستان،باعث افتخار من هست

من هم با راندمان بالای 9600GT SLI موافقم،این مدل حتی پیشنهاد بعضی سایتها و Tomshardwareبرای هزینه ی 200-275$ برای کارت گرافیک هم بوده اما خودتون می بینید که در بازیهای Heavy Shader مثل Crysis و Stalker و حتی Lost Planet که فشار زیادی روی سایه زنها وارد می کنند و وضوح بالا+AA -که حتما مورد بحث ماست چون برای مانیتور 1280*1024 که اصلا این همه خرج لازم نیست-فرکانس بالاتر حریف تعداد واحدهای پردازشی بیشتر نمیشه
و این موضوع و پهنای باند بیشتر حافظه و اندازه ی بیشتر Frame Buffer راجع به بازیهای آینده هم مهمتر خواهد شد.

در بعضی آزمایشها مثل تست 4 Call of Duty هم اگر می بینید که راندمان 9600SLI با 9800GX2 یکی شده به این خاطر هست که این بازی روی سیستمی که بازیها رو روش آزمایش کردن CPU Bound شده یعنی CPU دیگه بیشتر از این نکشیده ،نه اینکه قدرت این 2 تا کارت یکی باشه.

این رو هم در نظر بگیریم که ما راندمان خیلی خوب SLI رو معمولا در حالتی می بینیم که مدتی از زمان عرضه ی بازی گذشته و درایورها برای آن Title بخصوص بهینه سازی شده اند.
من هم فکر می کنم که خرید GTX 280 به صرفه نیست،اما GTX 260 اگر هم قیمت 4870 بشه چرا!

آخرین ویرایش:
ممنون از benchmark هاتون
به نظر شما تغییر پلتفورم از sli به crossfire کار درستیه ؟
و اینکه مشکلی که من با مادربردم دارم اینکه fsb1333 و overclock کمتری نسبت به rampage asus که fsb 1600 رو ساپورت میکنه داره.
و اینکه من بازیهارو در 1600x1200 با 16af و حداقل 4x aa بازی میکنم و به خاطر همین 8800gt sli جواب کارمو نمی داد

Vector جان به این جور چیزا نمیشه نظر داد.بستگی داره چه کارتی رو بخوای Multi GPU استفاده کنی.
من از شما چند تا سوال داشتم اینا رو جواب بدی تا بتونم راحتتر کمکت کنم:
1-شما 8800GT SLi داشتی جوابگو نبود؟؟؟؟
2-CPU رو حداکثر تا چقدر تونستی اورکنی؟
3-هزینه ای که میتونی بکنی چقدره؟

ممنون.

بابت تبریکتون ممنون دوستان،باعث افتخار من هست.
من هم با راندمان بالای 9600GT SLI موافقم،این مدل حتی پیشنهاد بعضی سایتها و Tomshardwareبرای هزینه ی 200-275$ برای کارت گرافیک هم بوده.برای مانیتور 1280*1024 که اصلا این همه خرج لازم نیست.
این رو هم در نظر بگیریم که ما راندمان خیلی خوب SLI رو معمولا در حالتی می بینیم که مدتی از زمان عرضه ی بازی گذشته و درایورها برای آن Title بخصوص بهینه سازی شده اند.
من هم فکر می کنم که خرید GTX 280 به صرفه نیست،اما GTX 260 اگر هم قیمت 4870 بشه چرا!

خواهش میکنم.
منم با نظر شما موافقم و با یه 8800GT تمام بازیها رو رزولیشن 1280*1024 کاملا جواب میده و هزینه اضافی گذاشتن اشتباهه.
نسبتا با جدید شدن درایورها سازگاری و عملکرد کارتهای گرافیک بهتر میشه ولی نه اینکه 2 برابر بشه(چون بعضی ها بر این باورن)
اگه GTX260 با HD4870 احتمالا یه قیمت عرضه شن,HD4870 نسبتا قویتره و تکنولوژی بهتری داره.ولی این حرف من بدی از GTX260 نیست.

ما تازه بحثمون راجع به کارتهای جدید داغ شده که خبر از عرضه ی ATI HD 4870X2 هم روی سایتها اومده
البته طبق این اخبار قرار هست ماه بعد-August-عرضه بشه و عکس هاشم برای تایید گذاشته شده.
قیمتش هم $ 499~ تعیین شده
فقط اگر کسی قبلا این خبر رو گذاشته منو ببخشید.

2zhm6ar.jpg

اینم جدیدترین خبر:
http://en.expreview.com/2008/07/04/what-we-know-about-r700-aka-hd-4870x2/#more-505

آخرین ویرایش:
این دیگه با 2 گیگ رم Gddr5 میزنه 280GTX رو میترکونه . ضمن اینکه منم یه جایی خوندم Nvidia از قیمت 280 ها 90$ و از قیمت 260 ها 60$ کم کرده ولی با این چیزا دیگه درست نمیشه باید کلا قیمتهارو بیاره پایین وگرنه همون بلایی که سر Sony داره میاد سر ایناهم میاد .

ممنون از benchmark هاتون
به نظر شما تغییر پلتفورم از sli به crossfire کار درستیه ؟ اگه یکم به گذشته بر گردیم می بینیم ati فقط در 1 تا 2 مورد تو محصولاتش از nvidia برتر بوده که اونم تو زمانه کوتاه و بلافاصله این برتری با محصول بعدی nvidia از بین رفته .
و اینکه مشکلی که من با مادربردم دارم اینکه fsb1333 و overclock کمتری نسبت به rampage asus که fsb 1600 رو ساپورت میکنه داره .
و اینکه من بازیهارو در 1600x1200 با 16af و حداقل 4x aa بازی میکنم و به خاطر همین 8800gt sli جواب کارمو نمی داد و مثلا تو masseffect و lostplanet افت فریم داشتم و اذیت میکرد crossfire یا sli یا تک کارته مهم نیست مهم راحت بودن تا 2 سال دیگه وداشتن حداقل 40-50 frame با توجه به شرایطی که گفتمه.
ممنون.
آقاي vector (ببخشيد كه اسمتون رو نميدونم) تازگي ها سازگار يك مين از شركت Elitegroup آورده X48T-A
كه تمام ويژگي هاي اين مين asus rampage formoula رو داره فقط دوتا تفاوت داره:
1-رم هاي DDR3 رو تا باس 1600 ساپورت ميكنه
2-ارزون هست 220 تومن
و همين تفاوت اول مشكل ساز ميشه چون شما فرموديد كه شما رم 2*2 DDRII داريد و متاسفانه اين مين رم هاي ddr2 رو ساپورت نميكنه ولي از قيمتش نبايد گذشت

آخرین ویرایش:
1-شما 8800GT SLi داشتی جوابگو نبود؟؟؟؟
2-CPU رو حداکثر تا چقدر تونستی اورکنی؟
3-هزینه ای که میتونی بکنی چقدره؟

1-بله در بازیهایی مثل mass effect و lostplanet و The Elder Scrolls IV: Oblivion در 1600x1200 با 16xaf و 4xaa در بالاترین option افت فریم شدیدی داشتم.
2-q6600 . 2.4 رو رسوندم به 2.8 بالا تر از اون سیستم هنگ می کرد .البته با cpu cooler termallife ultra120
3-حداکثر 800000 تومان

ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or