مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من فردا می خوام یه 8800gt برای یکی از دوستان تهیه کنم . آخرین قیمت کارت های زیر چقدر شده؟(برای جلوگیری از تو پاچه رفتن):cheesygri
xfx 880gt
zotac 8800gt
zotac 8800gt amp
inno3d 8800gt
شنیدم یه پله دیگه اکثر برندها قیمت کم کردتد:cheesygri
در ضمن اون agp xfx 6800 رو دارم 10 تومن دسته دو می خرم :cheesygri می صرفه دیگه ؟
دارم جای یه fx5200 میندازمش:blushing: قدرتش به طور محسوس از fx5200 بیشتره یا نه؟؟
امتیازش توی 3Dmark03 چنده؟

6800میرزه اون قیمت...5200 هم شد کارت؟:دی خیلی محسوسه...خیلییییی:دی
توی 03 یادم نیست...ولی توی 06 حدود 1200 ایناست...

6800میرزه اون قیمت...5200 هم شد کارت؟:دی خیلی محسوسه...خیلییییی:دی
توی 03 یادم نیست...ولی توی 06 حدود 1200 ایناست...
مطمئنی تو ی 06 حدود 1200 میاره :eek: با gt یا ultra اشتباه نگرفتی.
من فکر میکردم 6800 هم مثل 5200 نتونه 06 رو بالا بیاره اجرا کنه!

با درود

دوستان من این سیستم را چند ماه قبل خریده ام ولی کارت گرافیکش روی این سیستم خوب جواب نمی ده می خواستم کارت گرافیکشو با دوتا کارت گرافیک radeon عوض کنم چه مدلی را پیشنهاد می کنید و چه قیمتی می باشد ?

در ضمن کارت گرافیکمو بخوام بفروشم چند می خرند ?

سیستم :

Main:DFI 790 fx
Cpu:9600 penon(amd)
Ram: 4 gige ocz filex
vga:8800 GT xfx (الفا داگ)

با سپاس:love:

با درود

دوستان من این سیستم را چند ماه قبل خریده ام ولی کارت گرافیکش روی این سیستم خوب جواب نمی ده می خواستم کارت گرافیکشو با دوتا کارت گرافیک radeon عوض کنم چه مدلی را پیشنهاد می کنید و چه قیمتی می باشد ?

در ضمن کارت گرافیکمو بخوام بفروشم چند می خرند ?

سیستم :

Main:DFI 790 fx
Cpu:9600 penon(amd)
Ram: 4 gige ocz filex
vga:8800 GT xfx (الفا داگ)

با سپاس:love:
8800 GT روی این سیستم خوب جواب نمیده؟! یکی از بهترین کارت های موجود در بازاره.
شاید بتونید با یک 4870 عوض بکنید.

سلام
مثل اینکه یه جورایی می خواد یه قیمت تقریبا ثابت و معقول برای کارت های سری hd 4800 اعلام بشه. و بر همین اساس قیمت کارت تو ایران به صورت: قیمت جهانی کارت+ 4% تعرفه + 5% گارانتی + مالیات (کلا حدود 15%).
که اگر این طوری باشه hd 4850 حدودای 230 الی 240 تو بازار به فروش بره . (که اگر این طور باشه خیلی عالیه)
یا علی مدد

کی این حرفو زده:confused: ایران هیچ چیزش حساب کتاب نداره! تازه اگه چنین قانونی تصویب بشه کیه که اجرا کنه!
هیچ وقت فراموش نکن که تو ایران داری زندگی می کنی.
من دیروز یه سرچ کردم و قیمت که بانک جهانی برای ریال تعیین کرد رو دیدم:
2 سال پیش: 1 دلار=215 تومان
پارسال" 1دلار= 197 تومان:confused: :eek:
در حالیکه بانک مرکزی ایران هر دلارو حدود 1000 تعیین قیمت میکنه:eek:
تازه 6 ماه پیش قرار بود دولت یکدفعه دلارو 2000 تومن کنه :eek:خدارو شکر بیخیال شدن:sick:

حسن اقا کجا شنیدی این موضوع رو ؟؟؟

بابا انقدر تعریف ازش نکنید ...(دلمون اب ش

والا منم دیگه دارم میمیرم !!! این امتحان اسمبلی رو امروز بدم بشینم تا این کارت از در درایدو ما از خود به در شویم !

هیچ وقت فراموش نکن که تو ایران داری زندگی می کنی.
سلام
خوب شد شما اومدی منو روشن کردی. والا تو این مدت زمانی که تو این سایت فعالیت میکنم تا حالا هیچ وقت کسی اینقدر منو رهنمایی ای به این بزرگی نکرده بود .
عزیز من من از جایی که توش زندگی میکنم به خوبی باخبرم و خودم هم تو پستی که دادم گفتم که شرایطی که گفتم اگر بشه خیلی خوبه. پس میدونم که هر چیزی احتمال میره.
حسن اقا کجا شنیدی این موضوع رو ؟؟؟
احسان جون هم یکی از رفقا گفت وهم تو یه سایت خوندم. حالا باید نشست و منتظر موند و دید چی پیش میاد.;)
یا علی مدد

احسان جون هم یکی از رفقا گفت وهم تو یه سایت خوندم. حالا باید نشست و منتظر موند و دید چی پیش میاد

ایشالا اقا این قضیه ردیف شدن سری 4800 تا اخر این هفته چقدر تضمین داره ؟؟؟

من یه مشتری برای 8600 دم دارم 170 میخوادش نمیخوام اینو از دست بدم . نمیخوام 1 هفته بیشتر بی کارت بمونم

با 600 و 700 تومان چه کارتی از nvidia پیشنهاد میکنید؟(مادربورد 3way sli )

با سلام
من باشم 400 میدم 9600GT SLi میگیرم.9600GT واقعا تو SLi خوب جواب میده.قدرتش اندازه ی GTX280 میشه.تو گاهی اوقات هم از 9800GX2 هم بهتر میشه.(البته فاصلشون اونقدر زیاد نیست).
یعنی میتونی با 300 تومن کمتر قدرتی در حد 9800GX2 میشه داشت.

موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or