آقا من بازم سوال دارم
من الان حدودا 200 هزار تومن پول دارم . حالا یکم بالاتر
من باتوجه به حرف های دوستان که میگن منتظر Directx 10 باش , میخاستم بدونم پول جمع کنم و منتظر باشم یا که الان یه کارت گرافیک تو همین قیمت ها برای خودم دست و پا کنم/
الان هم کارت گرافیکم 9600 xt هست. واقعا متشکرم.
7600gt هم memory clock و هم core clock خیلی بالاتری نسبت به 6800gt دارهالبته من با کارت های سری 7 کار نکردم که بدونم آیا واقعا تفاوت خیلی زیادی با سری 6 داره یا نه
یک مقداری که سرچ کردم سایت معتبری نبود که مثلا 7600gt را با 6800gt مقایسه کرده باشه
واقعا ازت مچکرم. میتونید بگید این کارت رو با چه بردی و از کجا بگیرم و تست این کارت گرافیک رو اگه در بازیها بزارید ممنون میشم .نوشته شده توسط ChaosTheory:7600gt هم memory clock و هم core clock خیلی بالاتری نسبت به 6800gt داره
6800gt شانزده خط لوله داره اما در عوض 7600gt دوازده خط لوله داره
6800gt memory interface اش 256-bit هست در حالی که 7600gt 128-bit هست.
7600gt توانایی overclock بالاتری داره و در اکثر تست های overclock از 6800gt بهتر بوده.
در کل در اکثر تست ها 7600gt امتیازات بالاتری نسبت به 6800gt کسب کرده و با توجه به اینکه قیمت خیلی خوبی داره مسلما" انتخاب بهتری نسبت به 6800gt هست.توی بعضی از فروم های خارجی هم همین سوال که کدوم یکی از این دو کارت بهتره , شده و جواب تمام یوزرها 7600gt بوده
go with the 7600 its gonna give you better performance
I'd go with the 7600's too, they seem to be very overclockable.
Actually the 7600 doesn't look too bad. And will give 'good' performance in top games.
I'd say the 7600gt..
والا این طور که به نظر میاد توی ایران فقط برد sparkle گیر میاد.البته برد زیاد بدی نیست.اما من بهت برد XFX رو پیشنهاد میکنم.البتهXFX خودش چهار مدل 7600gt زده که بهترینش XXX Edition هست.به دلیل core clock و memory clock بالاتر و قیمت خیلی خوب (البته توی خارج)واقعا ازت مچکرم. میتونید بگید این کارت رو با چه بردی و از کجا بگیرم و تست این کارت گرافیک رو اگه در بازیها بزارید ممنون میشم .