مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آره جواب میده فریم بالایی هم میده الان inno3dش شده 185 تومن البته یکی از بچه ها (تو همین سایت) میگفت 174 تومن قیمت کرده از بازار رضا یعنی آخرش.

inno 3D برند حرفه ایی و خوبی نیست . شما که اصل پولو میدی مقداری روش براز یه برند در جه 1 بخر: BFG ,ASUS EVGA
نکته مهمتر کارت گرافیک طی یک ماه اینده Drop نسبتا خوبی داره.

میشه بگی برای چی خوب نیستش؟
inno3d هم جزو شرکت های بزرگ تولید کننده ی گرافیک به حساب میاد حالا یه xfx با همون مشخصات 240 تومن و inno3d هم 190 تومن. چون ارزون تره پس بدرد نمیخوره درسته؟
از راهنماییت ممنونم. 22 یا 23 فریم در حالت زیر با چنین سی پی یو و رم , گرافیکی؟
very high (crysis)
9600gt 512 mb gddr3
intel 8200
ocz 2gig /800/gold dual channel
?

راستی این سری جدید کارت های ati میاد؟ تا چه مدت باید منتظر موند؟

راستی اگه این سری جدیدا بهترن صبر کنم برم یه کدومشون رو بخرم.
خوب اینجوری که نمیتونم بهت بگم دیگه خودت باید مقایسه کنی (حالا یا پایین تره یا بالاتر) نهایت فرقشون 1 یا 2 فریم هستش حدودا (فرق اجراش تو اون سیستم با سیستم شما رو میگم).
سریه جدید هم 25 همین ماه (june) به بازار میاد. گفتم به نظر من صبر کن سریه جدیدش بیاد بعد قیمتاش مشخص بشه ، اونوقت کارتت رو انتخاب کن.

سلام دوستان يه كارت گرافيك خوب ميخوام (اگه سايلنت باشه كه خيلي خوبه) قيمت هم 130 ديگه آخرش 140يعني به هيچ وجه 140.1تومن هم نميتونم بدم لطف كنيد برند و قيمت رو هم بگيد

خوب تو این رنج فکر کنم بهترین انتخاب 8600gt باشه که میتونی xfx یا inno3d رو در نظر بگیری xfxش الان 114 115 تومن هستش.
به نظر من اگه عجله نداری جمع کن یه 30 35 T دیگه بزار روش یه 9600gt بگیر قدرتش قابل قیاس با 8600 نیست شاید 2.5 برابر یا بالاتر.

خوب تو این رنج فکر کنم بهترین انتخاب 8600gt باشه که میتونی xfx یا inno3d رو در نظر بگیری xfxش الان 114 115 تومن هستش.
به نظر من اگه عجله نداری جمع کن یه 30 35 T دیگه بزار روش یه 9600gt بگیر قدرتش قابل قیاس با 8600 نیست شاید 2.5 برابر یا بالاتر.
قيمتش چنده ؟ چه برندي ؟

درضمن نظر من ASUS 8600gt 256 md ddr3 اين چظوره

سلام
از راهنمایتان ممنون
inno3d 9600gt کارت، PCI-E 2 می خواد ؟
یک مادربورد خوب می خواستم که PCI-E 2 داشته باشه
قیمتش چه قدر است ؟

آخرین ویرایش:
سلام
از راهنمایتان ممنون
قیمتش چه قدر است ؟
میتونی به جای Inno3d کارت BFG رو انتخاب کنی که مسلما کمی گرون تر هست ولی خوب یکی از بهترین برند ها هستش. کارت های 9600 از Pci-Express های 1.0 و 1.1 و 2.0 پشتیبانی میکنند که زیاد تفاوتی تو کاراییشون نداره.
من Giga-X38-ds4 رو با قیمت 240 هزار تومان پیشنهاد میکنم.

قيمتش چنده ؟ چه برندي ؟

درضمن نظر من ASUS 8600gt 256 md ddr3 اين چظوره
9600gt الان از 185 190 تومن داره به بالا میتونی inno3d یا gainward رو در نظر بگیری.
asusش هم خوبه ولی فک کنم یه 7 یا 8 تومنی نسبت به xfx بالاتره (دقیق نمیدونم)
مون طور که آقای Supra (ببخشید اسمتونو نمیدونم)
من کوچیک شما رامین هستم
سلام
از راهنمایتان ممنون
قیمتش چه قدر است ؟
الان اکثر کارت های pcie2.0 با pcie هماهنگی کاملی دارن و براحتی فعالیت میکنن.

اساتید عزیز یه سوال
main من xfx nvidia 780i هستش حالا اگه من بجای کارت گرافیک geforce بیام radeon بگیرم چه اتفاقی میفته اصلا" توصیه میکنیدش واینکه این chip میتونه تمامه کارایی کارتو نشون بده و ازش استفاده کنم . من میخوام ati radeon 4870 x2 بگیرم. ممنون

کارت گرافیک Zotac 8800Gt Amp Edition با این مادر بورد سازگاری داره ؟ Asuse P5AD2-E

با سلام
اگه مین شما PCI-E ساپورت باشه,حالا هر مینی میخواد باشه این کارت روش سوار میشه و کاملا سازگاره.

سلام
از راهنمایتان ممنون
قیمتش چه قدر است ؟

نه رو همون PCI-E1.0 هم سوار میشه.من ASUS P5-E رو پیشنهاد میدم که از چیپست X38 بهره میبره,و قیمتش هم 240-250 تومنه.از من میشنوی GIGABYTE بر ندار.

از راهنماییت ممنونم. 22 یا 23 فریم در حالت زیر با چنین سی پی یو و رم , گرافیکی؟
very high (crysis)
9600gt 512 mb gddr3
intel 8200
ocz 2gig /800/gold dual channel
?

22 یا 23 فریم تقریبا حداکثر فریم شما میتونه تو این تنظیمات و رزولیشن باشه و افت فریم هم داری,شاید تا زیر 10 فریم.

inno 3D برند حرفه ایی و خوبی نیست . شما که اصل پولو میدی مقداری روش براز یه برند در جه 1 بخر: BFG ,ASUS EVGA
نکته مهمتر کارت گرافیک طی یک ماه اینده Drop نسبتا خوبی داره.

از قدیم گفتن مفت باشه .................باشه.:cheesygri
وقتی برندی مثل Inno 3D فرقی با برندهای دیگه نمیکنه و قیمتش پایینه چرا آدم نخره.حرفه ای بودن و درجه 1 بودن شایعاتی هست که تو دهن مردم میچرخه.

موفق باشی

اساتید عزیز یه سوال
main من xfx nvidia 780i هستش حالا اگه من بجای کارت گرافیک geforce بیام radeon بگیرم چه اتفاقی میفته اصلا" توصیه میکنیدش واینکه این chip میتونه تمامه کارایی کارتو نشون بده و ازش استفاده کنم . من میخوام ati radeon 4870 x2 بگیرم. ممنون

اگه بخوای تک کارت بندازی که فرقی نمیکنه NVIDIA یا ATI باشه.ولی اگه میخوای Cross Fire کنی,نه نمیتونی.
اتفاق خاصی هم نمیافته و کارایی کاملا خوبی رو میتونی بگیری.یواش یواش بچه ها دارن ATI باز میشن.هنوز تو بازار نیومده کارتشونو انتخاب کردن.پیشاپیش مبارکت باشه.:cheesygri

اگه بخوای تک کارت بندازی که فرقی نمیکنه NVIDIA یا ATI باشه.ولی اگه میخوای Cross Fire کنی,نه نمیتونی.
اتفاق خاصی هم نمیافته و کارایی کاملا خوبی رو میتونی بگیری.یواش یواش بچه ها دارن ATI باز میشن.هنوز تو بازار نیومده کارتشونو انتخاب کردن.پیشاپیش مبارکت باشه.:cheesygri
آره ديگه كم كم داره ATI خودي نشون ميده ولي هنوز AMD سي پي يو هاش چنان بازاري ندارند
اينم يك بنچمارك براي4850 كه در كه هم با مموري DDR3 هست و هم با مموري DDR5 كه اولي 199 دلار و دومي هم 250 دلار بايد باشه امير به نظرت كدوم يكي مناسبتره؟
اينم لينك: http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4850-review-force-3d--powercolor/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or