مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بله بودجه همون 280 تومن هست متاسفانه!
اسمبل نکردم ولی یه بار همین طوری کیس رو ریختم بیرون دوباره بستم که این چراغ ها جا به جا شده بودند!!!!!! (چراغ های پاور و ...)
آخه خیلی زور داره تا اونجا ببرم!
برای این کار هم چیزی میگیرن؟!
پس از رایان صبا نگیرم بهتره؟!
آخرین سوالم: با همین سیستمی که بالا گفتم cod4 یا کرایسیس رو با با جزییات بالا میشه بازی کرد؟!
ببخشید زیاد شد!!!

سیستمی که دوست عزیز supra گفته رو اگه بخری خیلی بهتره...

بله بودجه همون 280 تومن هست متاسفانه!
اسمبل نکردم ولی یه بار همین طوری کیس رو ریختم بیرون دوباره بستم که این چراغ ها جا به جا شده بودند!!!!!! (چراغ های پاور و ...)
آخه خیلی زور داره تا اونجا ببرم!
برای این کار هم چیزی میگیرن؟!
پس از رایان صبا نگیرم بهتره؟!
آخرین سوالم: با همین سیستمی که بالا گفتم cod4 یا کرایسیس رو با با جزییات بالا میشه بازی کرد؟!
ببخشید زیاد شد!!!
ببین همون طور که دوستان گفتن اون سیستمی که صفحه قبل اون بالا بهت پیشنهاد دادم سیستم خوبیه ، حدودا (اگه e2200 رو در نظر بگیریم) 290 295 تومن اینا در میاد ولی گفتم اگه میتونی صبر کن یه دفعه یه e4500 بگیر راحت (اگه عجله نداری) که میشه همون 315 320 تومن اگر نه که سیستمی که داری میگیری خوبه. (البته به نظر من)
اون بازی ها رو هم این کارت در حالت مدیوم (normal) تو رزولوشن 768*1024 راحت و روون اجرا میکنه.
برای اسمبل هم حدودا یه 7 یا 8 تومنی میگیرن دیگه بر میگرده به انصاف فروشنده.
در مورد رایان صبا هم نگفتم که نگیر گفتم یه 5 یا 6 تومنی نسبت به جاهای دیگه بالاتر میده وگرنه معتبر هستش و اکثرا این شرکت رو میشناسن. (دیگه خود دانی)

من متوجه نشدم شما چقدر بودجه داری و چه کارتی مد نظرت هستش ؟
من حدودا 200 تومن براي كارت گرافيكم كنار گذاشتم كه مي تونم افزايش بدم اين رقمو؛
مي خواستم اگه بشه به جاي اينكه يه 8800 كه 270 تومنه با يه رم باس 800، بگيرم!يه 8600 يا 9600 بگيرم ولي
باس رم رو 1033 بگيرم!! مي خواستم بدونم اين كار Performance داره يا نه؟؟

مي خواستم اگه بشه به جاي اينكه يه 8800 كه 270 تومنه با يه رم باس 800، بگيرم!يه 8600 يا 9600 بگيرم ولي
ببین باس رم رو خودت هم میتونی افزایش بدی. و در ضمن رم هایی با باس بالا مانند 1033 اونقدر که باید به اندازه پولشون قدرت داشته باشند قدرتمند نیست.(به نظر من)
به نظر من با 270 تومنت Zotac 8800 GT رو بخر که هم قدرتمنده هم گارانتی خیلی خوبی داره.

سلام اطلاعاتی درباره این کارت گرافیک مخواستم
GEFORCE 8800GT 512 FOXCONN قیمتشم 299000 تومنه

خوب این لینک مشخصاتش هست (5 مدل 8800gt تو سایتش زده) :
http://www.foxconnchannel.com/product/GraphicCards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000049
ولی در کل میتونی مشخصات 8800gt ها رو این پایین ببینی (نسخه پیش فرض nvidia) :

Core Clock : 600 mhz
Shader Clock : 1500 mhz
Memory Clock : 900 mhz
Memory Amount : 512mb
Memory Interface : 256bit
Memory Bandwidth : 57.6 gb/s
Texture Fill Rate : 36.7 b/s
خوب 800 با 1066 فرق زیادی از نظر پرفورمانس ندارن منظورم اینه که خیلی محسوس نیست فقط پهنای باند رو میبره بالا و با توجه به اینکه قیمتش نسبت به رم های 800 بالاتر هستش اصلا به صرف نیست پیشنهاد میکنم همون 8800gt رو بگیر.(البته به نظر من)
ddr3 بهتره یا ddr2؟
خوب ddr3 که بهتره با توجه به تکنولوژی ساختش میشه گفت سریعتر هستش و فرکانس بالاتری رو هم میتونه ساپورت کنه نسبت به ddr2

سلام به همه دوستان
میخواستم بگم الان قیمت 9600 gt برند زوتاک amp edition چنده؟
آیا بهترین انتخاب توی این رنج قیمت همین کارته؟
من چند هفته قبلم سوال کرده بودم برا سازگار بودن این کارت با مادربورد px945pl پرسیده بودم چنتا از دوستان گفتن سازگاره ولی تو بازار فروشنده ها میگن کاراییش پایین میاد.اگه میشه یه نفر دقیق و شفاف بگه کارت9600 gt رو همین برد جواب میده برا بازی های جدید یا باید برد عوض کرد
ممنون {ببخشید زیاد شد}:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or