مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ایمان بیاورید...

رنگ بنفش XFX 9800GTX Black رنگ بالاییش Zotac AMP

این ریویو مربوط به XFX هستش, برنده در ایران Zotac هستش,خدا شاهده طرفداری نمیکنم

این ریویو میگه. بدلیل پایین بودن قیمت Zotac و اختلاف کمش

..فقط بخاطر انصاف:p

من منتظرم یکی بگه کی میاد ؟

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7025&Itemid=1 شک نکن که XFX کمی قویتره اما گران

امیدوارم بدرد بخور باشه

سلام دوستان
لطفا یه کارت خوب تو محدوده 180000 معرفی کنید چه Nvidia و چه Ati

یکم در مورد کارتهای سری 9 که تا حالا اومده توضیح میدیم و آیا از سری هشت بهترن با آخه دیدم یکجا تو همین تاپیک نوشته بود 8800 از 9600 بهتره و این کارتهای سری 9 چه دایرکست رو ساپورت میکنه و فرق اصلیش با سری 8 چیه

این amp که میگین چیه
amp edition مدل اورکلاک شده کارت هست و مثل سری xxx شرکت xfx و یا oc & oc2 شرکت bfg هست!
با این تفاوت که سری amp اورکلاک سخت افزاری میشوند یعنی ولتاژشون رو تو کارخونه بالا میبرند! اما کارت های xfx و اکثر کارت های دیگه اورکلاک نرم افزاری میشن....
---------------------------------
اون دسته از دوستان دنبال بهانه:
برای اون دسته از دوستان هم که دنبال بهانه آوردن و ... هستن که ما اورکلاک سخت افزاری و .. نداریم هم بگم که من حوصله جرو بحث ندارم!

یکم در مورد کارتهای سری 9 که تا حالا اومده توضیح میدیم و آیا از سری هشت بهترن با آخه دیدم یکجا تو همین تاپیک نوشته بود 8800 از 9600 بهتره و این کارتهای سری 9 چه دایرکست رو ساپورت میکنه و فرق اصلیش با سری 8 چیه
در مورد AMP نميدونم مخفف چي هست ولي كارت هاي AMP كارت هاي اوركلاك شده ي ZOTAC هستند!

در مورد سري 9 تا اينجا تفاوتي زيادي بين كارت هاي Highend سري 8 و 9 نيست مثلا GX2 حدود 30 درصد از ultra قويتره و 9800ْGTX هم 10 درصد از 8800ْGTX و 9600ْGT هم همينطور ، و سري 9 از همون DX10 استفاده ميكنه

الان ZOTAC 9800GTX 512MB قیمتش چنده و تو رنج 300- 400 برای کارت گرافیک چی خوبه بگیریم
رنج 200-300 چی
کارت گرافیک زوتاک 9800 GTX قیمتش حدود 390 هست. البته یه هفته دیگه وارد بازار میشه...
تو این رنج قیمت (300-400) Zotac 9800 GTX Amp که فکر کنم دور و بر 410 و اینا باشه مناسب هست!
تو رنج (200-300) هم Zotac 8800 Gt پیشنهاد میشه که قیمتش 290 تومنه! البته مدل amp ش 310 تومن هست که واقعا ارزش خرید رو داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or